Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.8.2019 |

Nyt saapui uusia doppwoman mekkoja!

doppwoman mekko

Uusi erä doppwoman mekkoja on saapunut! Saimme juuri kolme mekkomallia ja kaksi mekkomallia on vielä tulossa, elokuun loppupuolella. Sieltä on tulossa Eden kietaisumekko midimittaisena ja Bea mekko pussihihalla ja V-kaula-aukolla polvimittaisena. Bea oli edellisessä mallistossamme midimittaisena.

doppwoman on meidän oma tuotemerkki. Lanseerasimme ensimmäisen oman mekkomallistomme maaliskuussa 2019. Mekoissa otamme huomioon naisten toiveet eli kaula-aukko ei ole liian syvä, mekoissa on hihat ja mekot ylettyvät vähintään polveen. doppwoman mekkomallisto on ainutlaatuinen, koska me suunnittelemme mekot kankaista lähtien itse. Koko prosessi tapahtuu Suomessa, paitsi mekkojen valmistus on Virossa.

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Alissa sinikukkainen mekko

Gabilla on Alissa mekko tummansinipohjaisena. Alissa on valekietaisu yläosa ja vyötärön kapeimmalta kohdalta hameosa levenee alaspäin. Mekko ylettyy polveen. Mekon hihat ylettyvät ranneluun yläpuolelle, mutta niitä voi hieman nostaa, jos haluaa, kuten Gabi on tehnyt.

Jalassa Gabilla on mustat mokkasaappaat, jotka ylettyvät puoleen pohkeeseen. Saappaissa on 7 cm korko, varsi on hieman rypyssä ja saappaiden sisäsaumassa on vetoketju.

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Alissa paisleymekko

Tässä minulla on sama mekkomalli eli Alissa päälläni kuin Gabilla, mutta kuosi on eri. Paisley kuosi on raikkaan värinen. Kuosista löytyy mustan ja valkoisen lisäksi ripaus curryä ja tummaa beigeä.

Myös saappaat ovat samat kuin Gabilla, mutta minun saappaideni väri on curry.
Curry saappaat ovat loistavat myös sinisten farkkujen kanssa.

Olen ihan liekeissä pitkästä aikaa näistä saappaista!

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Kelly paisleymekko

Kelly malli on helppo mekkomalli, se sopii monelle eri vartalotyypille. Mekossa on pyöreä kaula-aukko ja hihat ovat hieman lyhkäisemmät ja aavistuksen löysemmät kuin esim. Alissassa. Mekko on slimmattu vyötäröltä ja mekon takana selän kohdalla on muotolaskokset, joten se istuu kauniisti selästä. Mekko ylettyy noin polveen. Mekon kuosi ja väritys on sama kuin yläpuolella minun päälläni oleva Alissa mekko.

Gabilla on jalassaan leopardikuvioiset lenkkarit, joissa on hieman kultaa edessä. Lenkkarit ovat loistavat jalkaan, niissä on kunnollinen pohja, joka on muutaman sentin korkea. Edessä on hopeinen pikalukko, joten ne on helppo vain vetäistä jalkaan.

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Kelly sinipohjainen kukkamekko

Tässä minulla on Kelly mekko päälläni sinipohjaisena kukkamekkona. Täytyy todeta, että Kelly istuu minulle hieman paremmin kuin Gabille. Minulla on enemmän vartalossa ”fyllinkiä” eli se täyttää mekkoa massukan kohdalta. Gabilla ei taasen ole yhtään massukkaa, joten hänelle jää siihen kohtaan hieman tyhjää tilaa.

Jalassani minulla on saman malliset lenkkarit kuin Gabilla, mutta nämä ovat mustat ja edessä on kultaa. Näillä lenkkareilla tallustelin melkein koko viime talven, ne ovat ihanat jalkaan.

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Tässä kuvassa näkyy vekit, jotka olemme lisänneet Amanda vyötärölle häivyttämään massukkaa!

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Amanda paisleymekko

Gabilla on päällään suosittu Amanda mekkomalli. Amanda on valekietaisu yläosasta ja helmaosa on kapea. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Lisäsimme tähän mallistoon Amanda mekkoon vekit vyötärön vasemmalle puolelle. Vekit tulevat massukan päälle, joten ne häivyttävät sitä hieman tarpeen vaatiessa. Mekko ylettyy polven alle.
Mekon pohjaväri on musta ja paisley kuviossa on curryä, beigeä, vanhaa rosaa ja vaalean harmaata.

Jalassa Gabilla on mokkanilkkurit, joissa on noin 5 cm korko ja sisäsaumassa on vetoketju.

 

doppwoman mekko

doppwoman mekko

doppwoman mekko

Myös tässä kuvassa näet vekit vyötärön kohdalla. Amanda mekkomalli sopii sekä A- että H-vartaloiselle naiselle.

 

doppwoman mekko

Amanda viinikukka

Tässä näet Amandan kukkaisena. Mekon pohjaväri on tumma viini ja kukista löytyy punaisen ja rosan eri sävyjä. Jalassa minulla on Holly piikkarit.

 

doppwoman mekko

Mekoissa on sama materiaali kuin edellisessä mallistossa eli 78 % polyesteriä ja 12 % elastania. Mutta kangas on käsitelty niin, että se on hieman ohkaisempaa ja joustavampaa kuin edellinen mallisto. Tämä tuntuu pehmoiselta päällä. Silti olemme olleet erittäin tarkkoja siitä, että kangas ei ole liian ohutta ja paljastavaa eli kankaan läpi ei näy mahdolliset vartalon epätasaisuudet ja muhkurat.

Gabilla on mekoista päällään koko M ja minulla on koko S. Toivottavasti pidät uusista doppwoman mekoista!

Löydät kaikki tuotteet Doppshop verkkokaupastamme.


6 kommenttia

 1. Anne sanoo:

  Amandaan lisätyt vekit tekevät jo ennestään kauniista mallista vielä kauniimman! Ostin keväällä sen ensimmäisen version, nyt tekisi mieli uuttakin 🙂 Varsinkin paisley-kuvio on mielestäni ihana, samoin Kelly-mekko miellyttää. Olette taitavia Gabin kanssa!

  • Kata sanoo:

   Hei Anne ja kiitos kommentistasi:) Kiitos! vekit ovat hyvät 🙂 Ihanaa kun olet tykännyt doppwoman-mekoista!! Iso kiitos kannustuksesta, Kata

 2. Riika sanoo:

  Hei, ihania mekkoja ja saappaita!!
  Olen niin innoissani syksyn uusista väreistä. Mitkä saappaat Kata mulle? Mä en kestä enää odotusta😂😂🍂🍂

  Amanda mekko on niin kaunis. Minä kokeilin sitä keväällä kun se tuli. Minulla on niin pitkä selkä, että siinä muoto ompeleet nousevat liian ylös, ei vyötärön kohdalle. Sama uudemmassa Beassa. Se vanhempi valkoinen Bea on mun luottomekko!!🙏🏻

  Odotan minkä värinen ja millä kuoseilla uusi Bea tulee. Onko se Bea1 vai Bea2?😅

  • Kata sanoo:

   Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun tykkäsit kengistä ja mekoista. Outoa Bea malli, koska emme muuttaneet selkäosaa Bea2:seen. Ainoastaan helmaosa kapeni hieman. Palataan kenkäasiaan! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Jaana sanoo:

  Vihdoin mekot ilmestyivät ja kuinka upeita ne ovat. Mekkojen mallit, vörit ja kankaat ovat juuri meidän naisten parhaita puolia esiin tuovat. Eikä ihme sillä niitä on ollut suunnittelemassa muodin kuningatar Kata, joka kyllä tietää mitä kannattaa korostaa ja mitä häivyttää. Uskoisin myös Gabilla olleen mukana suunnittelussa.

  Nilkkurit ovat syksyllä ihanat ja tuo väri curry on todella upea. Lenkkarit taas niin jalkaystävälliset sekä niillä kipittää kiireessä töihin näppärästi.

  Innolla odotan seuraavia mekkoja, kun ensimmäinen syksyn erä sai minut hihkumaan ilosta.

  Ihanaa sunnuntain jatkoa Katalle, Gabille, Doppin enkeleille sekä blogin seuraajille. Tietääpähän taatusti missä moni nainen pyörähtää alkavalla viikolla: Doppissa, joka putkautti maailmaan taas niin ihanat mekot. Jokaiselle naiselle löytyy mallistosta taatusti se oma lempimekko. Itse olen niin sekaisin ilosta, etten vielä osannut päättää sitä omaa lemppariani. Vaatii siis taatusti käynnin Doppissa.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi! Ihana kuulla, että tykkäsit uusista mekoistamme:) Yllä, Gabi on mukana prosessissa:) Olemme hyvä pari, toinen on aikuinen nainen ja toinen tuo nuorekkuutta mukaan. Tule käymään, niin sovitellaan mekkoja:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *