Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Terveiset Espanjasta!

Lämpöiset terkut Espanjasta. Olemme mieheni kanssa pikalomalla täällä Benalmadenassa. Meillä oli itseasiassa syy, miksi tulimme tänne toistamisiin tänä kesänä, mutta kerron siitä teille myöhemmin syksyllä kun on jotain kerrottavaa.

Leikkasin vanhat farkkuni shortseiksi. Näin ne on helppo räätälöidä itselle sopivan mittaisiksi.

 

Minulla on muutamia saronkeja uikkareiden päälle, mutta en itse asiassa tykkää yhdestäkään niistä. Ne ovat joko isoja säkkejä tai hirmu avonaisia edestä tai väärän värisiä. Sitten keksin, että otan mukaan reissuun valkoisen ison oversize paitsikan, jonka voin pukea uikkareiden päälle, kun menen altaalle. Tämä osottautuikin ihan loistoideaksi, koska tykkäsin tästä yhdistelmästä enemmän kuin saronkeistani.

 

Lulas paitis on sellainen, että kun et tiedä mitä pukisit aamulla päällesi, niin pue Lulas. Lulaksen päälle voit pukea neuleen, se näyttää hauskalta kun paitsikan helma näkyy neuleen helman alta. Myös  neuletakki käy loistavasti sen kanssa tai neuleliivi. Meidän omaan doppwoman mallistoomme on tulossa kaksi neuleliiviä täksi tulevaksi syksyksi. Toinen on pitkä polveen ja toinen ylettyy lantiolle. Ihania merinovillaisia kummatkin 🙂 Esittelemme ne teille elo/syyskuussa.

Kevään Lulas paitispostauksen löydät  täältä merinovilla ponchojen kanssa.
Ps. Merinovilla ponchoa löytyy liikkeestämme nyt beigenä

 

Yövymme hotellissa nimeltä Vincci Aleysa, joka sijaitsee Benalmadenan rannassa. Jos minulla ei olisi DOPP vaateliikettä, niin haluaisin omistaa tällaisen hotellin. Minusta olisi ihana ottaa uusia hotellivieraita vastaan ja katsoa, että kaikki sujuisi täydellisesti. Uskon, että sopisin tähän businekseen hyvin 🙂 Mutta ehkä seuraavassa elämässä olen hotellin pitäjä Espanjassa…tulisitko vieraakseni DOPP Boutique Hotelliin Espanjassa?

 

Varsinkin valkoiset pellava-vaatteet ovat läpikuultavia. Yläosa hieman läpikuultavana on ok, mutta en pidä siitä että pikkarit loistavat mekon läpi. Olo on puolipuettu ja alaston. Ratkaisin ongelman siten, että leikkaisin saksilla vanhat valkoiset Dream chic nilkkafarkut lyhkäisiksi shortseiksi. Kun puen ne pellavatunikan alle, niin olo on turvallinen, mitään ei näy läpi mikä haittaisi. Samalla shortsit voi leikata itselle sopivan mittaiseksi. Lyhensin omani polveen ja käänsin ne yhden kerran.

 

Kategoriat

6 kommenttia

 1. Mistä olet ostanut tuon uimapuvun ja minkä merkkinen se on?

  • Hei Susanna ja kiitos viestistäsi. Merkki on Sunseeker ja ostin sen Kukontorin Funky Ladystä. Toivottavasti sille tulee vielä elokuussa käyttöä. Massukkarypyt uikkarissa ovat loistavat! Aurinkoisia kelejä odotellen, Kata

 2. Olet kyllä niin tyylikäs jopa uima-altaalla! Olisipa ihanaa käydä Dopp-hotellissa

  • Hei Rida ja kiitos, ihana kommentti! Olisit sydämellisesti tervetullut, jos sellainen DOPP hotelli olisi! Ihana leikkiä ajatuksella 🙂 Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Ihanaa pikalomaa sinulle ja miehellesi sinne Espanjaan. Lämmintä siellä ainakin on verrattuna viileään Suomeen.

  Lulas paita sopii moneen menoon. Hyvä vinkki katkaista vaikka vanhat housut shortseiksi. Saa ainakin itselleen sopivan pituiset ja väärästä pituudesta saa syyttää vain itseään.

  Innolla odotan Doppin oman malliston syksyn uutuuksia. Mekot ovat tietty ihania, mutta kiva kun neuleliivejäkin tulee.

  Tietty tulisin Dopp Boutique Hotelliin vieraaksi. Minulle tuli tunne, että ostatte sieltä hotellin, minne Gabi siirtyy johtajaksi. Ehkäpä ostatte sieltä lomahuvilan? Nyt sitten odotellaan jatkokertomustasi asiasta.

  Viime hetken ale löydöt Doppista olivat punaiset nilkkurit. Menin ihan sanattomaksi, kun kaunis Gabi palveli minua. Luonnossa vieläkin säteilevämpi ja kauniimpi.

  Syksyn uutuuksia odottelen ja erityisesti niitä Doppin oman malliston mekkoja.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 hah, hah olisipa ihana leikkiä ajatuksella tuosta hotellista! No, se ei nyt taida toteutua, mutta koskaanhan ei tiedä. Yleensähän se menee niin, että kun sanoo ”ei ikinä” niin sitten sitä toimii tai asiat tapahtuvat juuri niin kuin ei voisi kuvitellakaan. No mutta, ei tämä nyt kuitenkaan 🙂 Voi kiitos, välitän Gabille ihanan kommentisi :)))) Huomenna näet ekan osan mallistosta 🙂 Hyvää vkl sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *