Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.8.2019 |

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Kun syksy saapuu, niin moni haluaa itselleen uudet farkut. Niin haluan minäkin. Haluan tummat ja siistit, jotka soveltuvat moneen käyttöön. Niiden tulee istua kuin hansikas käteen ja niiden tulee olla mukavat jalassa. En kestä kiristäviä ja jäykkiä farkkuja.

Esittelemme teille nyt muutamat hyvin istuvat farkut seuraavissa postauksissa!

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Perhospaitis

Perhospaitis on kevyt ja kun puin sen päälleni, niin mieleeni tuli tosiaankin perhonen. Se leijaili ympärilläni ilmavasti joka askeleella. Perhospaitiksessa on paitapuserokaulus ja v-kaula-aukko. Kuten kuvasta näkyy, siinä on sivuttain menevä poikkileikkaus edessä. Myös paidan helma on epätasainen. Hihat ovat pitkät ja paidassa on leveät rannekkeet.

Perhospaitis on reiluhkoa kokoa. Minulla on paitiksesta päälläni koko 34. Mittasin koon 38 ja sen rinnanympärys on 106 cm.

Valkoinen perhospaitis sopii loistavasti kapeiden farkkujen kaveriksi. Se on ilmavan ohutta 100% puuvillaa ja se peittää kivasti myös pepun

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Paidan selkäosassa on laskos takana ja edessä oleva sauma jatkaa matkaansa taakse. Tämä laskos antaa myös tilaa paidan ympärysmitalle

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Hapsukorvikset ovat tummanvihreät, kuten lenkkarit

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Slim turn up farkut

Slim farkku ylettyy navan kohdalle. Sen vyötärö on hieman suoremman mallinen, kuin dream farkut. Jos olet A-vartaloinen, niin tämä malli ei ole paras farkkumalli sinulle. Se johtuu siitä, että selän taakse voi suurella todennäköisyydellä jäädä tyhjä pussi. Jos olet H-vartaloinen, niin nämä ovat sinulle hyvän malliset. Se johtuu siitä, että vyötärökaistale on suorempi eli vyötärö ei ole niin kaarrettu ja kapea.

Näistä farkuista sinun tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti. Minulla on farkuista päälläni koko 34 eli se on juuri sopiva, kun normaalisti olen kokoa 36.

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Slim turn up on yksivärinen, tumma farkku. Se ei ole pestyn näköinen vaan se on ihan tasainen pesultaan. Se on kuitenkin klassista farkkukangasta eli kudoksessa näkyy hieman valkoista mukana. Se ei ole yksivärinen tummansininen eli mustikka.

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Slim farkun lahkeet ovat valmiiksi käännetty. Käännettynä farkkujen mitta on 27″. Jos käännän farkun lahkeen pitkäksi niin lahkeen mitta on ainakin 32″. Mittasin lahkeen ulkomitan ja se on noin 101 cm koossa 34 eli koossa 38 se on noin 103-104 cm.

Slim farkussa on aavistuksen, tarkasti sanottuna, 2 cm leveämpi lahje kuin Dream skinnyssä. Helposti ajattelee, että 2 cm ei ole mitään, mutta kun katsot nilkan kohtaa niin huomaat että se ei nappaa nilkkaan kiinni, kuten skinnyt tekee.

 

Kolmen päivän farkut: Slim turn up ja perhospaitis

Jalassani minulla on luottolenkkarit vihreä/mustina. Jos haluaa lenkkarit, millä jaksaa kävellä, niin ne ovat nämä. Löydät doppshopista näitä lenkkareita kolmessa eri värissä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Perhospaita on oiva nimi. Paita on raikas tuulahdus, päiviti paitapuseron uuteen aikaaan. Se ei ole virallinen pönötys paitapusero vaan naisellinen paitapusero. Katan päällä se toi mieleeni keijukaisen tai hyvän haltijan. Ihana uutuus, mutta jakaa varmaan mielipiteitä. Itse pidin.

  Farkut ovat juuri oikean sävyiset. Tummat, siistit ja lahkeen kääntö tuo niihin särmää.

  Lenkkarit taas jalkojen sekä kiireisen päivän pelastajat. Lenkkareiden army green väri teki kokonaisuudesta raikkaan nuorekkaan. Valorakin tykkäsi Katan asusta, kun hän istui tyynesti mallina mukana. Ihana linssilude.

  Itselläni mietinnässä syksyksi yhdet uudet kengät. Malleja ja värejä punnitsen. Täytynee tulla sovittamaan.

  Eräät housut kummittelevat yhä yöunissani hyvällä tavalla. Äitini kehoitti jopa hankkimaan ne. Josko yöunissani en näkisi itseäni enää knalli päässä sekä kävelykeppi kädessä, kun ostaisin ne. Kata taitaa jo aavistaa mistä housuista on kyse: ne super ihanat ruutuhousut, mitkä kummittelevat yöunissani.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 ihana kuulla, että tykkäsit asusta. Nyt on monenlaisia kenkiä , mutta syksy ja talvi ovat pitkiä joten kenkiä tarvitaan ja vieläpä moneen menoon. Siis ne ruutuhousut olivat sinulle ihan super upeat. Vartalosi kestää ne niin täysin! Mutta niissä on oltava kuin kotonaan, kaappiinhan ei mitään ostella 🙂 Mukavaa torstaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *