Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loistavat mustat alemekot ja -jakut!

100% puuvillamekko soveltuu loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Mekko istuu napakasti ylhäältä ja helmaosa levenee aavistuksen alaspäin. Vyötärö asettuu vartalon kapeimpaan kohtaan. Mekko ylettyy polven alle. Mekko vastaa kokoaan. Pelle pikkulaukku on nahkaa ja ylettyy olan yli.

 

Felixia mekko on loistava mekko. Se on ns. helppo tapaus. Se on malliltaan suorahko eli se ei ole vartalonmyötäinen. Materiaali on polyesteri/elastania, joten mekko joustaa. Mekossa ei ole vuorta ja sen yksityiskohtana toimivat kivat hihat. Mekko ylettyy polveen ja mekko vastaa kokoaan. Houp nilkkurit ovat hyvät jalkaan, vaikkakin korko on 9 cm korkea.

  • Felixia mekko € 69,95 (99,95) koot XS-L
  • Houp nilkkurit € 113,40 (189,00) koot 5, 5.5, 6

 

 

Peacock mekko on pitkähihainen ja kauluksessa on nauha. Nauhasta voi tehdä rusetin kaulukseen tai ottaa sen pois, koska se on irroitettava. Vyötäröllä on vyö, jonka voi sitoa eteen tai taakse. Helmassa, kauluksen nauhassa ja yläosassa on pienen pieniä hopeisia palloja. Mekon helma ylettyy polven alle ja mekko vastaa kokoaan.

 

Harlekiinimekko on tyylikäs. Mekko on istuva ylhäältä ja vyötäröä korostaa leveä vyötärönauha. Helmaosa levenee alaspäin ja ylettyy polven alle. Mekon tereet ovat beigeä/kultaa. Mekosta kannattaa ottaa yksi koko isompi kuin normaalisti käyttää, koska mekko on istuva ja suht niukkalinjainen.

  • Harlekiinimekko € 111,30 (159,00) koot S, M

 

Paitamekko on yksinkertaisen tyylikäs. Mekossa on 3/4 osaiset hihat ja mekko on malliltaan suora. Mekossa on taskut. Mekko vastaa kokoaan. Löydät mekon tästä postauksesta.

 

Malika mekossa on trendikäs midimitta. Hihat ylettyvät kyynervarren alapuolelle ja vyön voi sitoa vyötärölle tai taakse. Mekko on löysän mallinen ja siinä on vuori. Löydät mekon tästä postauksesta.

Jakku on klassisen mallinen, mutta se ylettyy vyötärölle. Jakku soveltuu loistavasti mekkojen päälle, koska se on kevyt. Jakku näyttää hyvältä myös housujen kanssa ja jakun alle voi pukea vaikkapa pidemmän paidan, joka jää roikkumaan jakun alta.

Tämä musta jakku on boleron korvike. Jakku ylettyy vyötärölle ja siinä on pyöreä kaula-aukko ja 3/4 osa mittaiset hihat. Jos on tarvetta hihattomien mekkojen/toppien päälle, on tämä jakku loistava vaihtoehto siihen!

 

Pidempi jakku on tyylikäs valinta mekkojen päälle, mutta soveltuu myös housujen kanssa käytettäväksi. Mekon edustassa on vaaleanharmaa nappilista. Jakku on suht kapea käsivarsista eli ota siitä yksi koko isompi kuin normaalisti. Löydät jakun tästä postauksesta.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi myös tilata verkkokaupastamme Doppshopista.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset