Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vierailija: Satu ja uusi syksyn 2018 mallisto

Hei, Satu tässä.

A la LOUKO syysuutuudet ovat saapuneet myymälään. Pidimme Katan kanssa jälleen kivan kuvaustuokion, jonka satoa tässä alla olevassa vieraskynä kirjoituksessa hieman availen.

Syysmalliston värimaailmassa liikutaan pohjolan luonnossa, josta pehmeä keskiharmaa saa parikseen lämpimän kanervan, luun vaalean tai viileän siniharmaan.

Tämän syksyisen kuvasarjan myötä toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi DOPP Helsinkiin perjantaina 14.9. klo 11-18, olen esittelemässä uutta mallistoa ja kertomassa tuotteissa.
Kiva, jos tapaamme.

Mukavaa syksyä toivotellen, Satu

 

Kuvan TUULI mekko taipuu moneen.

Mikäli kaipaat vaatevalikoimaasi yhden mustan mekon, se voisi olla tämä. Arjen luottovaate, joka matalan kengän kanssa on päivien pelastaja, mutta upeiden avokkaiden kanssa ja näyttävin koruin kaunis myös juhlaan. Onhan syksyn juhlakausi pian jo lähestymässä.

  • Tuuli mekko € 259,00 100% viskoosi
  • Hilary korkokengät €  129,00
  • Viini laukku € 100,00 viini ja rosa

 

RENTO CITYLOOK syntyy EMMA huivikauluspaidasta ja KLAARA housuista. Emma paita löytyy myös valkoisena, löydät sen täältä.

  • Emma huivikauluspaita € 189,00 myös valkoinen 100% viskoosi
  • Klaara housut € 198,00 32% villa, 33% viskoosi, 34% polyesteri, 1% elastani

 

Syksyn lempparimekko on tässä. Helppohoitoinen ja monikäyttöinen TESSA mekko sopii niin arkeen kuin juhlaan. Arkena tykkään käyttää mekon kanssa reippaita citylenkkareita saadakseni tyylistä rennon, kun taas kauniit avokkaat tekevät kokonaisuudesta ripauksen elegantimman ja sopivat juhlavampaan hetkeen.

  • Tessa mekko € 259,00 90%viskoosi, 8% polyesteri, 2% elastani
  • Karvanilkkurit € 199,00

 

Kuvan kokonaisuuden ideana on mukavuus, tyyliä unohtamatta.
Asu on riittävän siisti, että sillä voi mennä töihin, mutta samalla rento, jolloin se taipuu myös vapaa-aikaan tai matka-asuksi.

Jakun alla oleva trikoopusero ESSI sekä ihana kuminauhavyötäröinen KLAARA2 housu ovat kiva yhdistelmä jo itsessään, mutta HELLA jakku antaa kokonaisuudelle huolitellun ilmeen ja toimii neuletakin asemesta lämmikkeenä.

  • Essi trikoopusero € 129,00 96% viskoosi, 4% elastani
  • Hella jakku € 379,00 60% viskoosi, 40% villa
  • Huivi € 89,00

 

Olen 175 cm pitkä ja kuvissa päälläni olevat tuotteet ovat kokoa 36. Käytän normaalisti, hieman vaatteen mallista riippuen vaatekokoa 36-38, joten malliston vaatteet vastaavat normaalistikin käyttämääni kokoa. Lisätietoa mallistosta ja sen tuotteista löydät osoitteesta www.alalouko.fi

A la Louko mallisto on myynnissä DOPP Helsingissä. Tiedustelut ja postimyyntitilaukset shop@dopp.fi

Huomenna perjantaina ja lauantaina DOPP Helsingissä a la Loukon tuotteet -15 %. Tervetuloa!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset