Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Pari-kolme viikkoa sitten kyselimme teiltä Instagramissa ja facebookissa, ”Millainen on sinun lempimekkosi?”. Vastauksia tuli satoja ja kaikkien vastanneiden kesken arvoimme liikkeeseemme  200,00 euron lahjakortin ja ajan Katan stailaukseen, jonka kuvaamme tänne meidän tyyliblogimme. Nyt on aika laittaa juttu julki ja esitellä upea Pirkko ja hänen iltapäivänsä huippumallina.

 

Pirkko kertoo

Työskentelen tuotepäällikkönä sairaalatarvikkeiden parissa, teen siis myyntityötä. Perheeseeni kuuluu mieheni, 11 -vuotias muodostelmaluistelua harrastava tytär ja hamsteri. Tyttären harrastus pitää koko perheen kiireisenä, sen ohella sydäntä lähellä on pilates.

Tyylini on klassinen joskin toisaalta pidän asuista, joissa on särmää. Jokaisessa asussa täytyy olla ”se jokin”. Pidän myös vahvoista/voimakkaista väreistä. Toivon vaatteilta käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta ja sitä, että ne ovat muunneltavissa tilanteen mukaan.

Yllätys oli suuri, kun voitin tämän stailauksen ja lahjakortin. Yritin pitää kaikki omat mieltymykseni taka-alalla, mutta Kata ja Gabi lukivat minua kuin kirjaa ja löysivät juuri sellaisia vaatteita joissa viihdyn! Mekko ja rouheat kengät oli ihan huikea yhdistelmä! Samoin juhla-asu.

Astuessani kuvattavaksi olin täysin mukavuusalueeni ulkopuolella. Yllättävän helposti se kuitenkin meni ja kuvattavana olosta tuli hetkeni huippumallina!

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Kun Pirkko astui DOPP Helsingin ovesta sisään ja esitteli itsensä, tiesin heti että työstäni tulisi helppo. Taisinkin nimeni jälkeen heti sanoa Pirkolle, että näytät hyvältä! Pirkko on 50-vuotias, mutta jos olisin joutunut veikkaamaan, niin olisin sanonut iäksi 44-vuotta. Omiin silmiini pisti hänen upeat hiukset, ne ovat näyttävät ja hiusten väri on Pirkolle täysi kymppi.

Nainen hyvin leikatuilla lyhkäisillä hiuksilla on minusta aina niin siisti. Kokonaisuus on ihmisessä selkeä. Pitäisin itsekin sellaisesta selkeästä lookista, mutta en millään pysty (lue uskalla) leikata lyhyttä hiusmallia. 

 

Minulla on tapana stailata kolme asukokonaisuutta ja sen tein nytkin. Ensimmäinen on työasu, toinen on työ/ilta-asu ja kolmas on juhla-asu.

Kysyin, mitä Pirkon vaatekaapista uupuu. Hän sanoi, että tarvitsee uudet housut ja neuletakin. Farkut hänellä oli hyvät, mutta siisteille työhousuille on tarvetta. Lähdimme tästä liikkeelle ja etsin Pirkolle loistavat housut. Nica housut korkealla vyötäröllä, hieman löysällä reidellä  ja kivalla vetoketjulla nilkassa istuivat hänelle täydellisesti. Pirkko myös kertoi, että hyvän kauluspaidan löytäminen tuottaa vaikeuksia. Sovitimme ”viiksipaitsikkaa” ja se oli täydellinen. Valitsin valkoisen paitsikan kuvauksiin, koska halusin ehdottomasti Pirkolle aprikoosin värisen neuleen. Halusin, että aprikoosi ja konjakki vahvistavat Pirkon hiusten väriä. Ja kyllä ne tosi upeasti vahvistivatkin!

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Työtakkina toimii vihreä tikkitakki hupulla. Huppu on kätevä, jos ei tykkää pitää pipoja tai hattuja. Vihreä, konjakki, aprikoosi ja tummansininen ovat huippuihania värejä yhdessä.

Valkoisen kaulauspaidan väri on Pirkolle liian kova, mutta huivi hieman pehmensi sitä. Omaan vaatekaappiinsa valitsimme Pirkolle tämän saman ”viiksipaitsikan”, mutta vaaleansinisenä ja se väri oli hänelle t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n. Se korosti hänen hiuksiaan. Hän valitsi myös tummansinisen neuletakin paitsikan päälle ja koko työasu oli napakymppi.

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Vetoketjut housujen lahkeista voi aukaista, joten lahje laskeutuu nilkkurin päälle eikä jää pussiksi mikäli ei sitä halua.

  • ”Viiksipaitsikka” € 79,95 koot 34-44 valkoinen, vaaleansininen, musta
  • Aprikoosi neulepaita € 119,95 koot XS-XL myös viini
  • Nica housut € 99,95 koot 34-46 tummansininen, musta
  • Tikkitakki € 159,95 koot 34-44
  • Nilkkurit € 159,00 löytyy enään koko 41
  • Nahkahanskat € 89,00
  • Laukku € 85,00 pinkki
  • Huivi € 39,00 vihreä
  • Silkkihuivi € 89,00

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Gabi tuli liikkeeseen kuvaamaan Pirkon ja sovitteli samalla uusia ”monoja”, kun Pirkko vaihtoi vaatteita. Kun Pirkko näki monot, niin hänkin halusi sovittaa niitä. Eli monot ratkaisivat tämän Pirkon toisen asukokonaisuuden. Monoissa on jo itsessään särmää, joten vaatteen ei tarvitse olla liian särmikäs. Sovitimme aluksi petrolinsinistä leveähelmaista pilkkumekkoa, mutta se oli Pirkolle liian pitkä ja hameosa oli liian runsas. Väri mekossa oli kylläkin loistava. Päädyimme kuitenkin tähän ”Katan lempimekkoon”, joka oli mallinsa ja värinsä ansiosta huippu valinta Pirkolle.

 

Pirkko ilmoitti viestissään olevansa A-vartalo. Minusta Pirkko ei ole vahva A-vartalotyyppi vaan sanoisin hänen olevan alapainotteinen kurvikas X. Olipas oikein sana vääntö tuo edellinen. Tarkoitan sitä, että hänellä on loistava vyötärö eikä lantion ja hartialinjan eripari suhde ole suuri. Pirkko myös sanoi, että hänellä on leveät käsivarret ja jotkut yläosat puristavat käsivarsista. Täytyy todeta, että moni nainen sanoo samaa asiaa, myös minä itse. Tapaankin sanoa, että meillä suomalaisilla naisilla on käsivarret ja ne ovat ainainen puheenaihe, varsinkin keväisin ja kesäisin se aihe ihan ryöppyää pukukopeissa.

Mitähän minä tässä selitänkään Pirkolle…

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Kun mekon kanssa pukee paksut mustat sukkahousut ja mekon päälle pukee pitkän neuletakin, on tässä valmis työasu. Kun mekon kanssa pukee ohkaiset ihonväriset sukkahousut ja korkokengät, soveltuu se iltamenoihinkin. Olethan nähnyt sen asun täältä.

 

Kysyin Instagramissa viikko sitten, että ”jees or nou” näille monoille. Teidän vastauksenne oli jees! 

  • ”Katan lempimekko” on valitettavasti loppu
  • Monot € 189,00 koot 37-41 vastaavat omaa kokoasi
  • Neuletakki € 149,00 koot XS-XL harmaa ja musta XS ja XL
  • Huopahattu € 89,00

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Ilta-asuksi halusimme hieman rokkia, mutta tyylikästä sellaista. Valitsin Pirkolle mustat nilkkahousut. Mustat ohkaiset sukat tukevat mustaa kokonaisuutta ja pidentävät vartalon linjaa. Musta löysähkö paita, loistavalla pituudella, tekee asusta yhtenäisen.

 

Emme pue Pirkolle poolopaitoja, mutta tämä paita mustalla ohkaisella kantilla sopii hurjan hyvin lyhythiuksiselle naiselle. Se antaa särmää ja kehystää kasvoja. Avonainen v-kaula-aukko keventää paitaa ja koko asua ihan hurjasti! 

 

Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina!

Kun pääsimme kuvauksissa vauhtiin ja Pirkko heittäytyi kuvauksiin ja ”käsiimme” ihan täysillä, ei oltaisi haluttu ollenkaan lopettaa. Meillä oli hauska iltapäivä Pirkon kanssa. Ihanat vaatteet sekä shampanja pullo DOPPin kassissa, oli Pirkon mukava lähteä viettämään viikonloppua. Kiitos Pirkko kun avoimesti heittäydyit mukaan stailausleikkiimme!

  • Musta paita pannalla € 65,95 koot 34-44
  • Mustat Beck nilkkahousut € 139,00 koot 34-44 musta ja tummansininen
  • Gwen korkokengät € 89,90 koot 4-7
  • Snake laukku € 59,00 musta, pinkki ja kirkkaansininen
  • Huivi karvakauluksella € 159,00 beige ja musta

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Tuotteet voi tilata myös postimyynnillä -> shop@dopp.fi. Seuraavat tuotteet löydät myös suoraan verkkokaupastamme DOPP Shopista:

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16 kommenttia

  1. Ihanasti stailattu Pirkko ?! Onko tikkitakin väri enemmän petrooliin vivahtava (niinkuin näissä kuvissa näyttäisi) vai rusehtavan vihreä (kuten shopin kuvassa näyttäisi olevan)?

    • Hei Mia ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Kyllä väri on luonnossa kuin DOPP Shopissa, näin sanoisin. Hyvää viikkoa, Kata

  2. Voi miten upea stailaus ja ihana Pirkko???☀️?

    • Hei Tarja ja kiitos:) Kiitos meidän kummankin puolelta! Ihanaa syksyä, Kata

  3. Taas loistava stailaus, josta sai vinkkejä itselleenkin. Kiitos Kata! Taidan tulla pian Doppiin, vihreä takki mielessä.

    • Hei Maija-Leena ja kiitos viestistäsi:) Kiva kuulla ja kiitos! Tervetuloa! Hyvää alkavaa viikkoa, Kata

  4. Kylläpäs on saanut säteilevä malli niin istuvat ja kauniit asukokonaisuudet. Mahtoi malli viedä mennessään kaikki; minä en olisi pystynyt jättämään mitään pois:) . Kiitos taas niin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta. Syksykään ei tunnu enää niin masentavalta näiden vaatteiden kanssa:):). Mukavaa syksyä, terkuin koti-Kataa kaipaava Marianne

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos, Pirkko on todella upea! Oli kiva nähdä sinua pitkästä aikaa ja kuten sanoin, sinulle on aina kiva valita asuja 🙂 Sait taas upeat setit jotka sopivat keskenään! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  5. Todella tyylikkäät asukokonaisuudet!
    Näistä oppii valtavasti aina itsekin ja olet saanut minut innostumaan pukeutumisesta / asusteista aiempaa enemmän. Värikästä syksyä sinulle!

    • Hei Maria ja kiitos kommentistasi:) Mahtavaa, että pidit asuista. Voi, kuinka kiva kuulla! Ihanaa kun postauksista saadaan ideoita ja inspiraatiota vaatekaappiin ja asuvalintoihin. Samoin sinulle, ihanaa syksyä, Kata

  6. Aivan IHANA stailaus! Voi kun minulla olisi ”koti-Kata” täällä aina aamuisin valitsemassa sopivia vaatteita = ) Aurinkoista syksyä!

    • Hei Mari ja kiitos kommentistasi:) Hah, hah nyt kyllä repesin:) Uskon, että moni ottaisi ”Koti-Katan” aamuisin helpottamaan kiireisiä aamuja ja niitä asukriisejä. Saan usein kommenteja liikkeessä, kun minunhan on pakko pukea asiakasta ja vedellä paitojen hihoja neuletakin alta, viikkailla lahkeita jne. että voisinko tulla aamuisin tekemään samaa heidän kotiinsa 🙂 Minähän olen nopea, mutta tuohon ei kyllä nyt vaan kykene, ennen kuin sellainen kapseli on keksitty että paikasta A paikkaan B siirtyminen kestää sekunnin 🙂 Ihanaa kun tykkäsit! Mukavaa sunnuntaita, Kata

  7. Olet kyllä upea stailaamaan ?. Mukavaa sunnuntaita ☀️.T. Uskollinen seuraajasi

    • Hei Teija ja kiitos viestistäsi:) Iso kiitos sinulle ihanasta kommentistasi:)) Samoin! Kata

  8. Upea stailaus ja Pirkko mallina ❤️ Kata osaat kyllä pukea naisen kun naisen. Tätä blogia on niin kiva seurata ja lukea.

    • Hei Maria ja kiitos viestistäsi! Voi kiitos, niin ihana kommentti:)) Ja Pirkko on niin upea jo ilman stailaustakin! Aurinkoista sunnuntaita, Kata