Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Siitä ei ole kuin muutama vuosi, kun en kirveelläkään pukenut päälleni kuosillisia vaatteita. Siis vaatteita, joissa oli jokin kuvio tai kukka. Minulla oli aina yksivärisiä vaatteita. Minulla oli yleensä valkoinen kauluspaita, neule/neuletakki ja mustat farkut. itse asiassa elettiin aikoja, kun mustat/siniset skinnyt tulivat muotiin.

Syy siihen, että en käyttänyt kuosillisia vaatteita oli se, että tunsin että kuosit ja pisamani menevät sekaisin ja saavat aikaiseksi ison hässäkän. Kuviot näyttivät levottomilta päälläni. Mutta yht´äkkiä tämä fiilis meni ohi ja nykyään en mieti asiaa, kunhan kuvioiden värit ovat minulle sopivat. Mieli muuttuu ja hyvä niin.

Jokin pieni uudistus voi tuoda hurjasti lisää pukeutumisvaihtoehtoja. Minulla se oli kuosit, monella se on uusi väri. Tämä on minun lempikuosi nyt tällä hetkellä.

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Villahuivi karvalla

Ihana 100 % villahuivi ylellisellä karvakauluksella on kaunis ja tyylikäs. Se menee alkusyksyn takin korvikkeena ja koko talven huivina ulkotakin päällä. Kuinka kätevä se onkaan myös ottaa mukaan vaikkapa teatteriin. Minulla kun on usein kylmä kun istun teatterissa. Siihen on ihana kietoutua.

Kaunis hartiavillahuivi on myös loistava tuote keväällä ja syksyllä pukea juhlamekon päälle. Useasti kaapista ei löydy ns. pyhätakkia eli takkia, joka vetää vertoja juhla-asulle. Miten hirvittävää onkaan pukea arkitakki juhlamekon päälle. Siinä menee koko fiilis juhla-asusta. Mutta iso huivi pelastaa tilanteen. Juhlava lookki säilyy ja itsellä myös juhlava olo!

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Katan suosikkimekko

Tässä mekossa pidän sen kuosista, venyvästä materiaalista, mallista, v-kaula-aukosta, pitkistä hihoista, kapeasta ja polven alle tulevasta helmasta. Tunnen itseni supernaiselliseksi tämä mekko päälläni.

Mekossa on rypytys vyötäröllä. Nämä rypyt ovat loistavat massukalle. Ne häivyttävät sen kokonaan pois = Tykkään 🙂

Mekon materiaali on 95% polyesteri ja 5% elastani eli pese ja pidä!

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

  • Katan lempimekko € 99,95 koot XS-L minulla on koko S
  • Huivi karvakauluksella € 159,00 beige ja musta
  • Ruskeat mokkakorkokengät € 94,90 koot 4-7 myös puolikoot

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Housut nyörillä

Niin kivoja nämä löysähköt housut tänä syksynä:) Olen ihan tykästynyt niihin. Itse asiassa tämäkin on sellainen asia, mitä en muutama vuosi sitten olisi kuvitellutkaan pukevani jalkaan, siis löysähköjä housuja. Nämä housut eivät ole roikkuvat ja löysät, siksi käytän sanaa “löysähköt”. Tarkoitan sitä, että niissä on hieman tilaa lantiolla ja reisissä. Sääriosa ei ole kapea. Housuissa on leveä kuminauhavyötärö ja nauhat edessä. Sivussa on taskut ja lahkeissa on vetoketjut. Avaan usein vetoketjut lahkeista, jolloin lahje laskeutuu jalkapöydän päälle. Nilkkureidenkin kanssa voi lahkeen avata, se laskeutuu kivasti nilkkureiden päälle.

Vaikka nyörihousut näyttävät villakankaisilta, ne eivät sitä ole ja hyvä niin, muuten ne kutittaisivat ainakin minua. Housujen materiaali on 81% polyesteri, 17% viskoosi ja 2% elastani.

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Kukkapaita

Tässä kukkapaidassa on kivat hihat. Rannekkeet ovat resoria, se tuntui kivalta pukea päälle, kun käsi sujahti sujuvasti sen läpi. Kauluksessa on napit ylös asti eli napittamalla siitä tulee pystykauluksellinen paita. Kaulus ei ole tiukka vaan kauluksen ja kaulan väliin jää ilmaa. Itselläni ei ole paidan alla toppia, mutta musta toppi toimii paidan alla hyvin. Paidassa on piilonapitus ja malliltaan se on suora. Helma on kauniisti pyöristetty eli sen voi jättää myös kapeiden housujen päälle. Koska se on suht´ohut, on se helppo pukea housun tai hameen sisään.

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Pikkujakku

Tämä pikkujakku on todella hauska! Se on kuin trenssi, mutta se on katkaistu vyötärön kohdalle. Tämä on loistava monen tuotteen päälle. Housujen kanssa se toimii hyvin myös niin, että paita saa tulla pikkujakun alta housujen päälle. Se näyttää silloin rennolta asulta.

Pikkujakku on malliltaan suorahko ja selkäosassa on vekki eli se aukeaa hieman leveämmäksi selästä. Sitä voi pitää auki ja niin tulen itsekin pitämään sitä.

Pikkujakku toimii ulkotakkina ja talvella sisäjakkuna. Se on myös loistava mekkojen päälle. Sovitimme sitä lempimekkoni päälle ja se oli siihen ihan kymppi.

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

  • Pikkujakku € 149,95 koot 34-42
  • Paitis € 99,95 koot 34-44
  • Nyörihousut € 99,95 koot 34-44
  • Ruskeat mokkakorkkarit € 94,90 koot 4-7 myös mustat

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Onko sinulla joitakin vaatekappaleita, väriä tai kuosia mitä et halua pukea päällesi? Vaatteilla on suuri merkitys omaan itsetuntoon. On tärkeää, että asuissa viihtyy ja tuntee itsensä kauniiksi. Tapaan aina sanoa asiakkaalle, että jos jokin tuote ei kolahda eli se mietityttää, jätetään se pois ostoslistalta.

Älä osta sellaisia asuja, joissa et tunne itseäsi varmaksi ja tyytyväiseksi itseesi!

 

Lempikuosi niin paidassa kuin mekossakin

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita tästä linkistä -> DOPP SHOP.
Postitamme tuotteet veloituksetta, mutta mahdollisen palautuksen postimaksun hoitaa asiakas.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Sopivatko nuo housut A-vartaloiselle, tuleeko leveä lantio liian paljon esiin?

    • Hei ja kiitos viestistäsi. Kyllä sopivat, kunhan eivät kiristä lantion kohdalta. Kun jää pikkusen tilaa housuun, niin ovat hyvät. Mukavaa viikkoa, Kata