Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Tässä on neule, jota voi käyttää kumminko päin tahansa. Etuosan voi pukea taakse tai takaosan voi pukea eteen. Neuletta löytyy beigemeleerattuna, joka minulla on kuvissa päälläni sekä tummanharmaana.

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Näissä kuvissa olen pukenut neuleen niin, että kietaisumalli tulee eteen. Neule on päälläni selkäosa edessä eli ns. väärin päin ja tuotetagi on edessä. Mutta ei se haittaa yhtään, tagi ei sieltä näy ja sitä paitsi, tykkään neuleesta näin päin huomattavasti enemmän kuin toisin päin.

Puin neuleen alle tiukan ihonvärisen topin, joten paljas iho ei tule näkyville topin helman ja housun välistä.

Neule on 90% villaa ja 10% cashmiriä.

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Tykkään, kun vyö näkyy edestä. Asusta tulee kevyemmän näköinen näin.

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Seuraavissa kuvissa puin valkoisen vekkihihaisen kauluspaidan neuleen alle. Kauluspaita sai suuren suosion tämän postauksen ansiosta. Paidat myytiin jo samaisen aamun aikana loppuun ja lisäerät saapuivat liikkeeseemme viime viikon lopulla, joten nyt niitä taas saa. Samasta postauksesta löydät Straight farkkuni.

 • Neulepaita € 159,95 koot XS-XL beige ja harmaa
 • Vekkihihapaita € 65,95 valkoinen koot 34-44
 • Straight farkut € 109,95 koot 34-44

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Iso kiitos kaikille tykkäyksistä ja ystävällisistä kommenteistanne koskien sunnuntain postausta
” Näyttävän Pirkon iltapäivä huippumallina”. Ihana lukea kommenttejanne, joissa kehutaan ja kannustetaan! Ne varmasti lämmittivät Pirkon sydäntä ja minun myös:)

Postauksen lopussa kerron aiheesta lisää.

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Nyt neule on juuri niin päin päälläni, kun sen oikeasti kuuluu ollakin. Edessä on pyöreä kaula-aukko ja taakse tulee ns. kietaisukappale. Kuten huomaatte, ei ole mitään vaaraa että rintaliivit näkyisivät takaa ja hyvä niin. Selkäosa on kauniimman näköinen, kun sielä ei ole toppia alla.

 

Neule, joka käy kumminko päin tahansa ja Kuukauden nainen alkaa taas!

Nämä nilkkurit ovat todella pehmoiset ja niissä on hyvä lesti. Korko on huimat 9 cm, mutta etuplatoo on jopa 2 cm joten kävely on miellyttävää. Nilkkureissa on lämmin fleece vuori ja itse pidän tuosta raffista etupohjasta.

 • Houp nilkkurit € 189,00 koot 4-7, puolikokoja löytyy myös

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tilaukset shop@dopp.fi tai verkkokaupastamme www.dopp.fi

Kuukauden nainen

Aloitamme taas ”Kuukauden nainen” postaussarjan. Se on ollut hetken tauolla, mutta nyt sinulla tai ystävälläsi tai teillä molemmilla yhtäaikaa on mahdollisuus osallistua siihen. Pelisäännöt ovat seuraavat:

Lähetä meili, jossa kerrot hieman itsestäsi (ikä, mitä teet työksesi, harrastukset jne. ). Liitä mukaan valokuvasi tai linkki esim. facebook sivuillesi, joista näkee sinut. Kerro miksi haluat osallistua ”Kuukauden nainen” postaussarjaan. Voit myös kertoa onko sinulla esim. vaatetuksessa tai omassa vartalossasi jokin asia/kohta joka sinua häiritsee.

Me valitsemme joka kuukausi teistä yhden naisen/ystävykset, jonka/jotka stailaamme ja kuvaamme ja josta teemme jutun tänne blogiimme. Tänä vuonna voit hakea Lokakuun naiseksi, Marraskuun naiseksi tai Joulukuun naiseksi.
Kuvaamme ”Kuukauden naisen” DOPP Helsingissä, jossa tapahtuu myös stailaus. Kuvattava saa lahjaksi asukokonaisuuden arvoltaan € 150,00.

Voit tutustua ”Kuukauden nainen” postauksiin  täältä.

Laita hakemus ”Kuukauden nainen” postaukseen -> stailaus@dopp.fi

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  • Hei Leena ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Ihanaa syksyä, Kata

 1. Onpas tyylikkäitä kuvia, tilaus harkintaan! Itse koen hyödylliseksi, jos olisi ilmoitettu tuotemerkki. Silloin olisi helpompi arvioida koko tilausta tehdessä.

  • Hei Johanna ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Tyyliblogissamme emme mainosta merkkejä, mutta verkkokaupastamme DOPP Shopista näet tuotemerkit. Ja aina voi meille laittaa tekstarin 040-1952113 tai meilin shop@dopp.fi niin me autamme kokojen kanssa tilausta tehtäessä. Moni toimii näin:) Myös verkkokaupassamme haluamme juuri näin palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti emme vain persoonattomana nettikauppana, joten sinnekin lisäkohtaan saa laittaa meille viestiä tilausta tehdessä. Ihanaa syksyä, Kata

 2. Hyvännäköinen tuo kumminpäinvain-pusero.
  Mutta mikä on farkkujen merkki? Varmaan jossain kohtaa mainittu mutta mennyt ohi minulta. Hyvännäköiset nekin!

  • Hei Oili ja kiitos viestistäsi:) Eikö vain, se on kaunis:) Ovat Macin farkut. Olemme päättäneet, että emme mainosta erikseen tuotemerkkejä blogissamme. Haluamme pitää sen tyyliblogina 🙂 Ovat oikein mukavat päällä. Löydät ne myös verkkakaupastamme http://www.dopp.fi. Mukavaa syksyä, Kata