Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

”Huomenna on luvattu hienoa keliä. Voitais mennä aamulla Suomenlinnaan Valtsun kanssa kävelylle ja ota kamat mukaan, voidaan kuvata samalla. Siis jos sun ei tarvi aamulla avata heti kympiltä” Tällaisen viestin sain mieheltäni tiistaina iltapäivällä. Tämähän sopi, koska minulla ei ollut torstain blogikuvia kuvattuna ja sain tulla liikkeeseen vasta 11 aikoihin, koska Henna avasi liikkeen. Mutta kuten insta storyssä keskiviikko iltana kerroin, en saanut tätä julkaisua tehtyä torstai aamuksi, koska minulla oli keskiviikkona asiakasilta liikkeessämme ja kello on jo noin 22 kun olen niinä iltoina kotona. Mutta rustasin tämän yöllä kasaan, kun en saanut nukutuksi…

 

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Suomenlinnan maisemiin valitsin rentoa syyslookkia. Nämä asut ovat vapaa-ajan tai rennon työasun yhdistelmiä.

Nämä karvaliivit ovat kauniita ja samalla näyttäviä. Näissä on erittäin hyvä tekokorva. Se on pehmoinen ja hyvälaatuinen, se tuntuu ihan sametilta käteen. Se on neulottu niin, että siinä on kaistaleita poikkisuunnassa eli se tekee sen, että liivi ei ole hurjan iso ja ”muffinssi”. Se on sievä ja ns. ”hoikka” liivi.

Upeassa ohuen ohuessa villahuivissa yhdistyvät liivin viini väri ja baskerin hailakka rosa.

 

Liiviä on valmistettu ♥ rosa ja ♥ viini. Hinta on € 119,95 ja koot 34-44.

 

Paitapusero

Puin liivin alle valkoisen paitapuseron. Tämä paitapusero on malliltaan suora. Tässä ei ole mitään sisäänottoja edessä, takana eikä sivuilla. Siinä on kaulukset, leveät rannekkeet, jotka käännetään ja helma on pari senttiä pidempi takaa kuin edestä. Helmassa on halkiot. Paita on myös tukevampaa materiaalia eli sieltä ei näy mitään läpi. Tämä puetaan housujen päälle. Se sopii hyvin kapeiden housujen kaveriksi.

Tämä paitapusero on malliltaan H-vartaloiselle täysi kymppi. 

Edelliseen syynä on se, että se ei ole liian slimmattu keskivartalosta. H-vartaloinen tarvitsee yleensä tilaa juuri siihen vartalon keskikohtaan jolloin sisäänotetut paitapuserot kiristävät ja välillä jättävät pussin yläselkään. Tämä johtuu siitä, kun on otettava 1-2 kokoa isompi koko kuin normaalisti.

  • Suoralinjainen paitapusero €  65,95 valkoinen koot 36, 38, 40 ja 44
  • 100 % villahuivi € 100,00

 

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Luitteko lööpeistä viime viikolla, kuinka jo yksi uneton yö saa kropan sekaisin. Mm. aineenvaihdunta jämähtää. Olen kyllä tiennyt, että valvominen ja se ettei nuku tekee todella huonoa kropalle ja toki myös mielelle. Mutta jotkut kärsivät unettomuudesta ja jotkut nukkuvat yönsä kuin tukki. Itse kärsin unettomuudesta aika ajoin. Silloin kun minulla on paljon töitä ja mieli täynnä asioita, en pysty rauhoittumaan ja nukkumaan. Mutta tässä iässä tiedän jo sen, että asiat tulevat jaksoissa ja hetken päästä nukun taas. Yritän olla ottamatta nukkumisesta stressiä, koska sehän ei sillä parane.

 

Farkut

Minulla on päälläni ihan tummansiniset kapeat farkut. Näissä on erikoisuutena reisitasku oikean reiden kohdalla. Taskussa on vetoketju ja vetoketjussa on ympyrä vedin. Tasku on tuotu sivusaumasta reiden päälle. Tässä on se idea, että reisitasku ei levennä reiden kohtaa. Se ei tuo reiden kohtaan extra kangasta.

Reisitaskufarkuissa on kapeat lahkeet, korkea hyvin istuva vyötärö ja lahkeen mitta on 29″ eli se on minun pituiselle 163 cm naiselle oikein hyvä mitta. Farkut vastaavat omaa kokoasi. Minulla on päälläni koko 36.

  • Beiker reisitaskufarkut € 109,95 koot 34, 36, 38 ja 40

 

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Tämä vanharosa väri karvaliivissä on niin herkku. Karvaliivi on minusta täydellinen housujen kanssa. Mietin, millaisen mekon pukisin sen alle ja itselläni tuli se mekon pituus vastaan. Onko karvaliivi liian lyhyt mekkojen kanssa? Tuleeko mitasta juuri sellainen ”tätsyfiilis” josta olen sanonut, että sitä kannattaa välttää?

 

Poolomekko

Ratkaisin ”tätsyfiiliksen” näin. Puin kauluspaidan päälle tummansinisen poolomekon ja vedin kauluksen poolokauluksen päälle ja käänsin paitsikan rannekkeet hihojen päälle. Mekko on malliltaan rento ja myös suora, kuten paitapuserokin. Se ylettyy polveen ja se, että jätin nämä kapeat farkut mekon alle, ratkaisi tämän ongelman. Mutta en myöskään usko, että paksut tummansiniset sukkahousutkaan olisivat olleet huonot tähän asuun. Fiilis ei olisi ollut ”tätsymäinen”. Poolomekko on reilua kokoa eli minulla on päälläni koko XS ja se ei ole yhtään tiukka mistään vaikka siellä on paitsikkakin alla. Poolomekon materiaali on 47% lampaanvillaa, 29% nailonia, 19% puuvillaa ja 5% viskoosia.

  • Poolomekko € 159,00 tummansininen koot XS-L

Se on pienestä kiinni nämä pukeutumistyylit!

 

Asusteet
  • Mandi pipo € 89,00 tummansininen ja vaaleanharmaa
  • Saari baskeri € 59,00 harmaa ja rosa
  • Pikkulaukut € 100,00 rosa ja viini
  • Ajohanskat € 79,00

 

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Kerrospukeutuminen on nuorekasta ja rentoa sekä mielenkiintoista!

Nilkkurit

Näissä ruskeissa nahkanilkkureissa on taas ihana lesti. Ne ovat niin pehmoiset päkiöiden alta. Ruskea väri sopii upeasti farkkujen kanssa ja se antaa enemmän potkua farkkuasulle, kun mustat nilkkurit. Nilkkureiden korko on 7 cm miinus etuplatoo. Tämä nilkkuri toimii myös hameiden ja mekkojen kanssa.

  • Greta nilkkurit € 150,00 ruskea koot 4, 5, 5.5 ja 6,5

 

Karvaliiveissä ja reisitaskufarkuissa aamuisessa Suomenlinnassa

Puin karvaliivin myös tummansinisen poolomekon päälle ja siihenkin se sopii kauniisti. Kokonaisuus on vain tummempi kuin rosan liivin kanssa mutta ei huono!

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Jos haluat tilata tuotteita, laita meili shop@dopp.fi tai kurkkaa verkkokauppaamme DOPP Shoppiin. Nilkkurit ja karvaliivi löytyvät myös sieltä.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *