Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miten yhdistän tyllihameen kolmella eri tavalla?

Tämän postauksen päätähtenä on tyllihame. Tyllihame on samalla trendikäs ja samalla klassinen sekä ajaton hame. Tyllihame on siitä hauska, että se edustaa montaa tyyliä. Siitä saa prinsessa lookin, raffin rokkilookin, hienostuneen ladylookin, työlookin, bilelookin jne. Tyllihame kuuluu niihin tuotteisiin joista kukaan ei tiedä, koska olet sen hankkinut. Se voi olla ihan uusi ostos tai se voi olla ostettu kymmenen vuotta sitten.

 

Stailasimme tyllihameen kolmeen eri tilaisuuteen eli

  • Vapaa-aikaan
  • Työhön
  • Juhlaan

 

Vapaa-aika

Vapaa-aikana halutaan pukeutua rennosti. Poolot ovat syksyn ja talven trendituotteita ja sen Gabikin valitsi tyllihameen pariksi. Minä viikkaan aina poolokauluksen kaksinkerroin siististi, mutta olen huomannut että nuoret naiset eivät niitä halua viikkailla vaan antavat niiden olla rytyssä. Kokonaiskuva on rennompi, kun kaulus ei ole siististi viikattuna. Neuleen sivussa on halkiot ja Gabi puki neuleen edestä hameen sisälle ja jätti sen takaa roikkumaan hameen päälle. Ihana Sansa pipo sopii kaikkien asujen kanssa ja se on niin kiva paksulla kantilla. Rennot konjakinväriset saappaat viimeistelevät vapaa-aika lookin.

Aina kun Gabi laittaa villapipon päähänsä, näen hänet söpönä pikkutyttönä reilut 20 vuotta taaksepäin. 

 

  • Harmaa villapoolo € 119,95 harmaa XS-L 40% villa, 25% polyamidi, 25% viskoosi, 10% cashmir
  • Sansa villapipo € 49,00 harmaa, beige, poltettu oranssi, musta
  • Saappaat € 169,00 jäljellä yhdet kokoa 38

 

Täytyy todeta, että nämä kaikki kuvat ovat mielestäni Gabista todella upeita! 

 

Tyllihame

Nyt itse päätähteen eli tyllihameen esittelyyn. Tässä tyllihameessa on eri elementtejä. Tyllin päälle on ommeltu mustia pienen pieniä helmiä. Tyllihametta on ainoastaan yksi kerros eli tyllihameen alla on musta hame, jossa on pliseerattu helmaosa. Tämä tekee sen, että tyllihame ei ole iso! Useissa tyllihameissa kangasta on niin paljon, että tyllihame päällä näyttää monta kertaa suuremmalta kuin itseasiassa onkaan. Hankkimani muutaman vuoden takainen tyllihame on hurjan ihana, mutta näytän se päällä todella isolta enkä sen takia viihdy siinä. En halua näyttää vaatteissa isommalta kuin todellisuudessa olen, eikä kyllä kukaan muukaan halua. Hameessa on kaunis aavistuksen glitterihohtava musta kuminauhavyötärö.

  • Tyllihame € 109,00 koot 34-42 musta (Gabilla on päällään koko 36)

 

Työasu

Kun tyllihameen pukee työkäyttöön, täytyy muiden vaatteiden olla yksinkertaisia ja asiallisia. Kauluspaita sopii kaikkeen ja antaa asuun virallisuutta. Viiksipaitsikka on huipputuote monien vuosien jälkeenkin. Voit lukea viiksipaitsikasta lisää täältä. Musta 100 % merinovilla kietaisuneule on minun suosikkini vuodenajasta riippuen. Se sopii kaiken kanssa eli käytän sitä farkkujen, housujen (skinnyt tai löysät) hameiden ja mekkojenkin päällä. Rosan kietaisuneuleen löydät tästä postauksesta. Mustat ohkaiset tai paksut sukkahousut sopivat asuun ja sirot nilkkurit viimeistelevät tyylikkään työasun. Vyölaukku oli otettava mukaan, se on niin chic!

  • Viiksipaitsikka € 79,95 koot 34-44 valkoinen, vaaleansininen ja musta
  • Kietaisuneule € 119,00 musta S-L, rosa S-L
  • Houp nilkkurit € koot 4-7, puolikokoja löytyy myös
  • Vyölaukku € 89,00 musta Unimitable lukee hihnassa

 

Ajatelkaa, että jo kuukauden päästä alkavat ensimmäiset pikkujoulut. Meiltä kysellään paljon, tuleeko meille juhlamekkoja ja vastaus on kyllä. Mehän DOPPissa suosimme juhlamekkoja, joita voi yhdistää myös arkeen. Sellaisia tulee runsaasti, mutta ns. juhlajuhlaa tulee myös. Muistathan, että meiltä löydät myös kaikki asusteet eli korut, huivit, sukkahousut ja laukut.

Iso kiitos jokaiselle ”Kuukauden nainen” hakemuksesta. Niitä on tullut tähän mennessä kymmeniä ja rupeamme kartoittamaan niitä tuota pikaa. Olen pahoillani, että jokaisesta ei voi tulla ”Kuukauden naista”, mutta yritämme valita sieltä eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia naisia. Ilmoitimme ”Kuukauden nainen” juttusarjasta tässä postauksessa. 
Mikäli haluat vielä jättää hakemuksesi, lue edellinen postaus.

 

Juhla-asu

Yhdistimme Gabin kanssa tyllihameeseen mustan ohkaisen viskoosi/elastani poolon. Halusimme asusta yksinkertaisen ja mahdollisimman selkeän. Meillä oli vaihtoehtona myös kultainen paita, mutta päädyimme tähän pooloon. Esittelemme teille kultaisen paidan myöhemmin. Näyttävät korvakorut, jotka ovat Edbladin syksyn uutta mallistoa, tuovat asuun juhlavuutta. Juhla-asun viimeistelee korkokengät ja villahuivi harteilla sekä siro musta kiiltonahkalaukku kultaisella hihnalla.

Tässäkin asussa piilee sanonta ”Less is more”, eikö vain?

  • Musta poolo € 39,95 koot XS-XL
  • Huivi karvalla € 159,00 musta ja beige 100% villa
  • Pebble pitkät korvakorut € 49,90 kulta ja hopea
  • Pikkulaukku € 89,00 musta ja beige
  • Pure 10 den sukkahousut € 37,00
  • Piikkarit € 159,00 koot 3-7 musta, beige ja punainen

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata postauksen tuotteita verkkokaupastamme DOPP Shopista. Kaikkia postauksessa olevia tuotteitamme ei löydy verkkokaupasta, joten silloin laita meille meiliä shop@dopp.fi. Muistathan, että autamme sinua mielellämme esim. kokojen valitsemisen kanssa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei! Onko nyt kietaisuneuleesta muita värejä kuin musta ja roosa?

    • Hei Katja ja kiitos viestistäsi:) Nämä värit löytyvät nyt, mutta ainakin punaista on tulossa talvemmalla. Onko joku väri mitä mietit? Hyvää maanantaita, Kata

      • Hei Kata, nyt oli mielessä lähinnä meleerattu harmaa (tai ruskea). Yt Katja

        • Hei Katja ja kiitos viestistäsi:) kaksi aivan ihanaa harmaata villakangashametta löytyy! Pääsetkö käymään? Kata

  2. Voi miten ihania kuvia Gabista!??
    Olet kyllä kaunis.
    Minä pidin tuosta tyllihameesta, se on sopivan kapea.
    Saisinko minäkin sellaisen, koko 34??
    Minulla on viiksipaitsikka, mutta tarvisin neuleen tai poolon, kumpi???

    Ihana vyö laukku??

    • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Gabilta kiitos :)) kyllä sinä saat koon 34 🙂 Laitatko meille viestiä asiasta 040-195 2113.
      Hmmm..no kumpiko vain:) Voit myös jättää kauluspaidan poolon alle ja vetää rannekkeet ja kauluksen näkyville. Palaa asiaan ja ihanaa maanantaita kylmästä Helsingistä. Ammulla on +5 astetta. T. Kata