Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyinen printtipoolo ja timmi kietaisuhame

Nyt esittelen teille printtipooloni. Siitä on tullut paljon kyselyitä, kun se vilahti lauantaina Insta storyssä pariinkin otteeseen. Täytyy kyllä todeta, kun katselen näitä kuvia, että en olisi pari vuotta sitten uskonut, että puen päälleni kuviollista paitaa! Mutta, voi että kun tykkään nykyään kuvioista ja kukista! Ihanaa, kun mieli muuttuu ja löytää uusia juttuja vaatekaappiin.

Pienet asiat tuovat piristystä arkipukeutumiseen ja arkeen yleensäkin. Kutsun näitä asioita arjen luksukseksi! Arjessa pitää olla jotain luksusta, ihan sama mitä se on.

 

Printtipoolo

Tämä paita on jännä, koska henkarilla näyttää siltä, että se on todella läpinäkyvä. Kun sen pukee päällensä, se ei sitä enään olekaan, joten paidan alle ei tarvitse pukea toppia. Kaulus on poolomainen, mutta lupaan, että se ei ole tiukka eikä kurista kaulaa. Se ei myöskään tule niin ylös, joten tätä kaulusta ei tarvitse pelätä. Paidan hihat ovat pussimaiset ja rannekkeissa on leveä resorikantti. Paita ylettyy lantiolle ja soveltuu käytettäväksi myös kapeiden housujen kanssa. Silloin paidan voi jättää housujen päälle. Tällaisen hameen kanssa on paita puettava aina sisälle tai sitten paidan/neuleen tulee olla niin lyhyt, että se ylettyy just massukan päälle. Pidempi se ei saa olla.

 • Vernon printtipoolo € 99,95 koot 34-42, minulla on koko 34

 

 • Greta nilkkurit € 150,00 ruskea jäljellä koot 4 ja 6.5
 • Wolford sukkahousut 66 den vatsatuella € 41,00 musta koot S, M, L, XL

 

Haluan kertoa teille uudesta asiasta, joka tekee minun aamuista nykyään luksuksen.
Minä en tykkää (inhoan) hiusten pesusta ja föönauksesta. Hiusten laittaminen on ihan ok, mutta nuo kaksi ensimmäistä asiaa on minulle pakkopullaa. Rutiineja, jotka on pakko tehdä 2-3 kertaa viikossa ja tapahtuma on aina samanlainen. Olen miettinyt, miten helpottaisin juuri näitä hiustenpesu aamuja. Keksin, että ostan uuden Dysonin föönin sekä siihen kuuluvan pöytätelineen, mihin saan asetella föönin nätisti kampauspöydälleni. Fööni ja teline ovat yhdessä arvokkaita, mutta laskin, että fööni kestää käytössäni 10 vuotta. Näin ollen yhden föönauksen hinnaksi tulee 27 centtiä. Jos se kestää, niin kuin sen tulisi kestää 20 vuotta, niin föönauksen hinnaksi tulee puolet tuosta summasta. Näin laskiessa, föönin hinta ei tunnu pahalta:)

 

Nyt varmasti mietit, että olenko ollut tyytyväinen fööniin ja miksi se on niin erilainen kuin muut föönit. Ensinnäkin se on todella kevyt, mikä on tärkeää. Se puhaltaa vimmatusti pienimmälläkin asteikolla (kuivaa nopeasti) ja kun samalla käyttää harjaa ja föönaa hiukset osissa, niin ei tarvitse käyttää suoristusrautaa. Näin ollen hiukset säästyvät turhalta kuumuudelta. Se siloittaa hiukset ihanan sileiksi ja ilmaviksi. Se on myös suht´ hiljainen, mistä tykkään. Näissä kuvissa olen ainoastaan kuivannut hiukseni, muuten ne ovat luonnontilassa. Olen tyytyväinen arjen luksukseeni eli uuteen fööniin. Tämä tekee hiustenpesu aamuistani mukavamman. Ps. tämä ei ole mainos, vaan suosittelen jotain, jos olen itse tyytyväinen.

 

Kietaisuhame

Ihastuin heti tähän hameeseen, mutta ennen kuin puin sen päälleni, mietin että se on todella armoton vartalolle. Se on timmi, siinä on stretchiä ja se istuu napakasti. Vyötäröllä on leveä kuminauha eli se vain vedetään päälle. Takaa hame ylettyy  polvitaipeiden alapuolelle. Edestä hame menee ristiin ja on auki polven yläpuolelle. Enempää se ei aukea edestä, koska hame joustaa kävellessä. Minulla oli päälläni tämä asu eilen ja yhtään se ei tarttunut paksuihin 66 den sukkahousuihin ja hinautunut ylöspäin. Hameen materiaali on 93 % viskoosi, 7% elastani eli pese ja pidä, älä silitä.

 • Kietaisuhame € 89,00 musta koot S, M, L, XL. Minulla on koko S päälläni

Hame ei ollutkaan ”todella armoton” vaikka niin aluksi luulin. Hyvät sukkahousut hameen alla pelastavat paljon ja hameen kangas on paksua, joten sekin helpottaa asiaa. Muistakaa naiset, että pukeutuminen lähtee hyvistä alusvaatteista! Käytä arkenakin hyvin istuvia alusvaatteita äläkä piilota niitä piirongin laatikkoon ja ota esille pari kertaa vuodessa kun menet juhliin! (Minulla ei ole juhla alusvaatteita vaan käytän mahdollisimman hyviä ja itselleni sopivia alusvaatteita päivittäin). Ps. Kauniit ja istuvat alusvaatteet voivat olla arjen luksusta 🙂

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita meilillä shop@dopp.fi tai verkkokaupastamme DOPP Shopista. (Printtipoolo ja nilkkurit löytyvät sieltä). Mutta KAIKKI tuotteet voit tilata myös meilillä. Muistathan, että postimaksun maksamme me, mutta jos palautat tulee postimaksu sinulle.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kiva asu. Itse aina ennen pesin myös hiukset aamulla parin päivän välein. Jo monta vuotta olen pessyt ne illalla, annan kuivua itsekseen (ei haittaa vaikka menisi nukkumaan kosteilla hiuksilla) ja aamulla kastelen latvat, laitan isot rullat päähän latvojen kääntämiseksi (mulla on long bob) ja se on siinä!

  Inhoan kastella pääni aamuisin, varsinkin talvella. Minulla on myös paljon hiuksia vaikkakin ohuet eli tuntuu, että ne ovat myös aina vähän vielä kosteat kuivaamisenkin jälkeen vaikka kuinka kuivaisi. Ja jos ne jää vähänkään kosteiksi, ne sojottaa heti ulos mentyä joka suuntaan. Hiukset voivat paremmin kun ei käytä mitään vempaimia.

  • Hei Marja ja kiitos viestistäsi:) itse käytin ennen myös rullia, nyt olen unohtanut ne kokonaan. Kiitos vinkistä, voisin koittaa rullia taas joku päivä. Minullakin on isoja rullia iso pussi ja se ihana harsokin rullien päälle löytyy, siis se harso huivi 🙂 Se on niin legendaarinen, tulee vanhat ajat mieleen kun äidilläni oli rullat päässä 70-luvulla. Ihanaa viikkoa sinulle, Kata

 2. Wau, kylläpä näytät hyvältä tuossa(kin) yhdistelmässä. Itsekin olen miettinyt tuon föönin hankkimista. Kuulostaa kyllä hyvältä, jos suoristusraudan käyttöä saisi vähennettyä. Mukavaa päivää, terkuin Marianne

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! ja suosittelen, se on ihana fööni, jos nyt fööni ihana voi olla:) Mutta se pitää mukavaa ääntä ja puhaltaa tasaisesti ja pehmoisesti. En kadu yhtään, että satsasin siihen. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle, Kata