Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vierailija: Suomalaisen a la Louko malliston Satu

Hei, Satu tässä taasen.

Uusi a la LOUKO mallisto on saapunut myymälään ja sain Katalta ihanan mahdollisuuden tulla vierailemaan jälleen DOPPwoman blogiin kertoakseni teille malliston kevään uutuuksista.

Tämän kuvaamamme keväisen tuulahduksen myötä toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi DOPP Helsinkiin, jossa olen perjantaina 16.3. klo 11-18 kertomassa ja esittelemässä uutta mallistoa.

Olisi kiva, jos pääset paikalle.

Hyvää kevään odotusta, Satu

 

A la LOUKO kesämalliston värimaailmassa liikutaan meren rannalla, josta hiekan ja sinisen sävyt on poimittu tuotteiden materiaaleihin luoden siten kokonaisuuksiin raikkaan keveän ilmeen.

 

Jakku ja toppi

Rakensin asukokonaisuudet mallistossa olevan pitkän HELLA jakun ympärille, sillä minusta se on tämän kevään luottovaate muunneltavuutensa vuoksi. Sopivin asustein yhdisteltynä se toimii niin sisä- kuin ulkopukeutumisessa läpi vuoden.

Kuvan kokonaisuuden ideana on mukavuus, tyyliä unohtamatta. Tämä asu toimii erinomaisesti vaikkapa kiireiseen työpäivään tai matkavaatteeksi, sillä jakun alla oleva trikoinen viskoosielastaanitoppi ELLA sekä kapeat KIIRA jersey housut ovat niin mukavat päällä, että niillä jaksaa kyllä vaikka pidemmänkin päivän. Jakku puolestaan antaa huolitellun ilmeen ja toimii neuletakin asemesta lämmikkeenä. Asun tennarit voi myös korvata kannallisilla kengillä ja kas, sama kokonaisuus muuntuu heti juhlavammaksi tai mikäli kaipaat asuun ripauksen rouheutta, valitse alaosaksi lempifarkkusi.

 

Monikäyttöinen Emma paita

Näin alkukeväästä päivät saattavat olla vielä hieman viileitä, tällöin jakun voi yhdistää valkoisen, pitkähihaisen EMMA paidan kanssa. Vaalea väri luo raikkaan ilmeen ja pehmentää kokonaisuutta.

 

Senja hame

Naisellisempaa ilmettä asuun antaa kuvan SENJA hame. Itse tykkään käyttää siroja tennareita myös hameen kanssa saadakseni tyylistä rennon, kun taas kauniit avokkaat tai kiilakantaiset kengät tekevät kokonaisuudesta ripauksen elegantimman. HELLA jakku täydentää kokonaisuuden toimimalla sisäkäytössä jakkuna tai lämpöisemmällä säällä kevättakkina.

 

Pidän mutkattomista, ajattomista vaatteista, joista saa luotua erilaisia kokonaisuuksia tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Klaara2 housut

Tämän asun kuminauhavyötäröinen KLAARA2 housu on yksi suosikeistani, sillä se on riittävän siisti, että sillä voi mennä töihin, mutta samalla rento, jolloin se taipuu myös vapaa-aikaan tai matka-asuksi. Lisäksi kuminauhavyötärö ja nyörikiristys lisäävät housun käyttömukavuutta.

 

Yhdistän mielelläni sinisen ja beigen, sillä minusta väriyhdistelmässä on klassisuutta, mutta silti pehmeyttä.

 

Terhi trikoomekko

HELLA jakun kanssa näyttävän kokonaisuuden muodostaa myös kauniin yksinkertainen ja suoralinjainen TERHI trikoomekko, jossa on pieni hiha ja naisellinen pääntiemalli. Viskoositrikoo materiaalina on mukavan joustavaa ja se laskeutuu kauniisti. Lisäksi kankaan pieni kiilto antaa tuotteelle ylellisen loppusilauksen. Mekon sivusaumoissa vyötärön kohdalla olevat kuminauhat mahdollistavat tuotteen pituuden säätämisen ja samalla jättävät kivan väljyyden vyötärölle. Tyylikäs asu kiilakantaisten kenkien kanssa juhlaan ja ballerinojen tai tennareiden kanssa rennosti arkeen.

 

Olen 175 cm pitkä ja kuvissa päälläni olevat tuotteet ovat kokoa 36, paitsi tässä kuvan nyörihousussa kokona on 38, sillä halusin sen olevan mukavan väljä. Käytän normaalisti, hieman vaatteen mallista riippuen vaatekokoa 36-38, joten malliston vaatteet vastaavat normaalistikin käyttämääni kokoa.
Lisätietoa mallistosta ja sen tuotteista löydät osoitteesta www.alalouko.fi

A la Louko mallisto on myynnissä DOPP Helsingissä. Tiedustelut ja postimyyntitilaukset: store@dopp.fi

Tänään ja huomenna DOPP Helsingissä a la Loukon tuotteet -15 %. Tervetuloa!

Kategoriat

5 kommenttia

 1. Täällä myös yksi joka ihastui täysin tuohon HELLA jakkuun?täytyy hintaa vielä vähän mietiskellä.

 2. Täällä toinen Hella-jakkuun ihastunut ja hintatietoa kaipaava. Yst. Maarit

  • Hei Maarit,
   Hella -jakku on myös oma suosikkini monikäyttöisyytensä vuoksi.
   Jakun hinta on 379 eur.

   Aurinkoista kevään odotusta, Satu

 3. Mutkaton, rento ja tyylikäs mallisto! Minkä hintaisia tuotteet ovat? Erityisesti tämä Hella-jakku?

  • Hei Pia,
   Kiva kuulla. Malliston tuotteet ovat keskihintaisia, tiedustelemasi Hella -jakun hinta on 379 eur. Malliston tuotteissa on käytetty laadukkaita materiaaleja, joka hieman nostaa hintatasoa, mutta samalla ajaton tuote on pitkäikäinen hankinta.
   Keväisin terveisin Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *