Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

Terveiset Vaasasta! Oli aika tulla käymään Vaasassa ja tavata äitiäni ja laittaa huvila talviteloille. Ehdimme juuri ja juuri kuvata ennen pimeän tuloa Gabin kanssa tämän postauksen asut. Punaisena lankana toimii kaunis ja hillitty mustapohjainen kuosi, jossa on vihreitä ja syksyn keltaisia kukkia. Rakensimme tuotteista eri asuyhdistelmiä kolmeen eri malliin eli  paitapuseromalliin, rennompaan paita malliin ihanilla hihoilla sekä mekkoon.

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

V-neule

Pörröneuleesta on muodostunut jo talven klassikkotuote. Neuletta löytyy sekä o- että v-kaula-aukkoisena. Neule sopii moneen, se on perustuote vaatekaappiin. Itse tykkään pukea kauluspaidan neuleen alle. Huomioithan, että neuleen kantti tulee kääntää kuten olen kuvissa tehnyt. Silloin pieni löysähkö kantti häivyttää massukan, mutta jos vedät sen suorana massukan päälle, tulee massukka esille.

V-aukkoisena neuletta löytyy tämän syksyn keltaisen lisäksi viini. O-aukkoisena neuletta löytyy mustana ja oranssinpunaisena.

  • Tia neule € 119,95 koot XS-XL mohair 34%, villa 34%, polyamdi 27%, elastani 5%

 

Hame

Olen jo hetken odottanut tämän hameen tuloa liikkeeseen. Minua viehättää hameessa se pieni juju eli fyrrykantti vasemman reiden kohdalla. Hame ylettyy polveen, mikä onkin hyvä työhameen mitta. Jos hame on jo valmiiksi lyhyt, on se istuessa vieläkin lyhkäisempi. Mikään ei ole kurjempaa, kuin nykiä hametta säärien peitoksi. Hame on hieman pyöristetty lantion kohdalta, joten siitä johtuen hame on juuri A- ja X-vartaloisen hame. Kapealanteiselle naiselle lantion kohdalle tulee jäämään tyhjät kaistaleet. Hameessa on vyötärökaistale ja vetoketju takana. Takana ei ole halkiota, joten pitkiä harppauksia ei hameella oteta.

 

Matcha paita

Tässä paidassa on kivat hihat. Paidan käsivarren kohdalla on kantti, jonka jälkeen hiha levenee pussimaisesti ranneketta kohden. Kauluksen reunassa on pieni fyrrykantti ja nauhat. Malliltaan paita on suora ja ohuen viskoosi-materiaalinsa ansiosta, se on helppo pukea housun tai hameen sisälle. Muistathan aina vetää löysää paitaa hieman pussimaisesti housun tai hameen kantin päälle. Silloin outfitistä tulee rennomman ja nuorekkaamman näköinen.

 

Huomaatko, että Gabin aurinkolaseissa on vihreä yläaisa.

 

Maliva neuletakki

Maliva neuletakki on pikkusievä. Sen erikoisuutena on hihat, jotka ovat pussimaiset leveällä rannekkeella. Tämä neuletakki sopii myös mekkojen päälle, koska se ei ole liian pitkä ja raskas. Neuletakkia löytyy luonnonvalkoisen lisäksi rosa ja vaaleansininen. Vaaleansinisen neuletakin löydät tästä postauksesta. Huomioithan, että neuletakki on suht reilua kokoa ja sen kuuluu olla mielummin pienehkö kuin liian iso.

  • Maliva neuletakki € 129,95 koot XS-L

 

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

Apus housut

Tiedäthän meidän housut nimeltä Beck? Ne ovatkin meidän todelliset hittihousut. Mikä niistä tekee hittihousut? a. housujen hyvä istuvuus kaikille vartalotyypeille b. miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali 90% polyesteri 5% elastani. Näissä Apus housuissa on sama materiaali kuin Beckissä, mutta ihan erilainen malli. Apus housuissa on vekit edessä ja leveä vyörätönauha. Vekit antavat tilaa lantiolle ja ne ovat hieman rennommat kuin ns. tavalliset housut. Taskujen suissa on hopeamustia niittejä. Jos et pidä niiteistä, niin samoja Apus housua löytyy myös ilman niittejä.

  • Apus housut niiteillä € 139,00 koot 34-40
  • Sandra housut ilman niittejä € 139,00 koot 40 ja 44

Gabin lenkkareita kultaisilla koristeilla on tulossa lähipäivinä lisää!

 

Nämä vihreät rillit päässä ei voi olla muuta kuin hauskaa!

 

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

Tulevaisuuden housut

Muistatko postauksen, jossa esittelimme ”Tulevaisuuden housut” ? Housut ovat olleet kovin suositut, ikä- ja kokojakauma housujen ostajilla on ollut laaja. On ollut huippua huomata, että vaikka housut ovat tavallisesta poikkeavat ja pitkillä vetoketjuilla erikoiset, ei se ole naisia haitannut. Nämä minun housuni ovat tummanvihreät. Väri on syvä ja tumma ja se on helppo yhdistää monen eri värin kanssa. Tulevaisuuden housuja löytyy myös tummansinisinä. Mustat ovat myös Saksan varastosta loppu ja niiden pitäisi täydentyä marraskuun alkupuolella.

  • Tulevaisuuden housut € 149,95 koot 32-42 vihreä ja tummansininen

 

 

 

 Matcha paitapusero

Minun paitani on samaa sarjaa Gabin paidan kanssa. Erona on se, että tässä paidassa on klassinen paitapuseromalli kauluksilla, joka sopii kauluksensa puolesta kaikkien neuleiden ja jakkujen alle. Tämän paidan näitkin syksyn keltaisen neuleen alla ensimmäisissä kuvissa.

 

Malika mekko

Kirsikkana kakun päällä on Malika mekko. Mekko on pienen pientä pliseerattua kangasta ylhäältä lantiolle saakka. Sen jälkeen loppuu pliseeraus ja mekko levenee ja laskeutuu todella kauniisti. Mekossa on nauhavyö, jolla leveähkön mekon saa kurottua pieneksi vyötärölle. Vyötä ei tarvitse käyttää tai sen voi sitoa myös taakse jos haluaa. Silloin mekko on leveä ja liehuva, mutta raskaasti laskeutuva. Mekossa on puolipitkät alaspäin levenevät hihat. Kaula-aukko on klassinen pyöreä ja selässä on yksi nappi. Mekko on helppo pukea pään yli.

Eri asuyhdistelmiä mustapohjaisesta talven kuosista

Houp nilkkurit

Mustissa nahkanilkkureissa on 9 cm korko. Tiedän, että se on paljon, mutta etuplatoo helpottaa korkeutta ja se tekee niistä pukevat. Pohja on paksua kumia ja pehmoinen, joten lupaan että nämä ovat hyvät jalkaan. Itse pidän Houp nilkkureita lähinnä mekkojen ja hameiden kanssa. Nämä ovat sellaiset nilkkurit, että ne käyvät korkkareiden sijaan myös iltakäytössä. Minä en halua ottaa sisäkenkiä mukaani kun menen iltaisin syömään tai teatteriin. Inhoan kenkäpussin kantelua. Siksi nämä sirot korkeakantaiset nilkkurit toimittavat paremmin kuin hyvin korkokenkien virkaa.

 

Kuvissa esiintyneet silmä- ja aurinkolasit ovat Synsam Vaasasta. Kiitos lainasta:)

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, johon pääset painamalla pinkkiä sanaa.
Muita tuotteita, myös verkkokaupan tuotteita, voit tilata meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset