Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolmen sukupolven brunssi

Kolmen sukupolven brunssi

Lauantaina kävimme kolmen sukupolven brunssilla Vaasassa. Kun katson näitä kuvia äidistäni, niin en voi muuta kuin sanoa, että hän loistavasti säilynyt rouva! Äiti on 81-vuotias ja pirteä sekä energinen. Hän ajaa autoa päivittäin, hän kuuluu moniin erilaisiin yhdistyksiin, hän laulaa kuorossa ja matkustelee. Ensi kuussa hän lähtee Itävaltaan. Äiti myös huolehtii itsestään. Hän käy säännöllisesti kampaajalla, ehostaa itsensä joka päivä ja kynnet on aina lakattu punaisella tai pinkillä kynsilakalla.

 

Kolmen sukupolven brunssi

Äidillä on paksut tummat kulmakarvat ja olen tainnut joskus mainita hänelle, että niitä pitäisi hieman siistiä. Nyt kun hän oli ollut kampaajalla, niin hän oli maininnut kampaajalleen, että Kata on sanonut, että kulmakarvoja voisi hieman nyppiä. Niinpä äidin kampaaja siisti hänen kulmakarvansa ja se olikin ensimmäinen kerta äidin elämässä kun niitä nypittiin. Oi kuinka siistit niistä tulikaan 🙂 Äiti on myös tarkka vaatteistaan. Tämänkin kauniin paidan hän näki täällä blogissa ja halusi ostaa sen itselleen. Saimme äidiltä toimeksiannon etsiä hänelle tyylikkäät juhlavaatteet ensi kesän hääjuhliin, joita meidän suvussa on peräti kolmet!

Äiti ei liiku kotoaan mihinkään ilman huulipunaa!

Äiti oli joulukuun Kuukauden nainen. Löydät hänen stailauksen  täältä.

 

Kolmen sukupolven brunssi

Kolmen sukupolven brunssi

Pukeuduin brunssille mustaan neuletunikaan, jonka alle puin skinny farkut. Kaulassani minulla oli iso beige villahuivi ja takkina meidän mallistosta oleva nahkatakki. Takki oli mallistossa viime keväänä, joten se on nyt loppu. Jalassani minulla oli ruskeat nilkkurit. Farkun kanssa puen mielummin ruskeat kuin mustat nilkkurit, koska ruskea nilkkuri saa sinisen farkun loistamaan erilailla kun musta nilkkuri.

 

Kolmen sukupolven brunssi

Kolmen sukupolven brunssi

Kolmen sukupolven brunssi

DOPPin kassi mukana, vaatetoimituksia Vaasalaisille asiakkaille:)

 

Kolmen sukupolven brunssi

Brunssin jälkeen suuntasin kosmetologille, Sinikka Lähdemäen käsittelyyn. Annoin Sinikalle vapaat kädet käsittelyn suhteen. Viimeksi olin käynyt Helsingissä kosmetologilla huhtikuussa. Koen vaikeaksi käydä kosmetologilla, koska olen aina 19.00 asti liikkeessä. Sen jälkeen eivät hoitolat ole enään auki ja vaikka olisivatkin, on tuohon aikaan jo kiire kotiin. Aamuisin ennen liikkeen avausta en halua mennä, koska en malta heti meikata puhdistuksen jälkeen ja hiukset aina kastuvat ohimoilta ja sivusta ja muutenkin on hieman pöllähtänyt olo, kun on maannut reilun tunnin hoidettavana. Mutta kun menen Vaasassa käymään, niin varaan kosmetologin, jalkahoidon ja kampaajan aina silloin tällöin. Siellä saan mennä rauhassa hoitoihin, ilman kiirettä.

 

Ravintolassa oli ihana tunnelma.

 

Minun lemppari eli jälkkäripöytä.

 

Brunssi oli todella onnistunut. Valinnan varaa oli paljon ja kaikki mitä maistoimme, oli tuoretta ja hyvää. En voi muuta kuin suositella heidän brunssia ja aiomme jatkossakin, kun käymme Vaasassa, nauttia kiireettömästä lauantaiaamusta brunssin äärellä. Itselleni kiireettömät aamut, varsinkin lauantai aamut, ovat luksusta.

 

Tyrnimarja shotti!

 

Kolmen sukupolven brunssi

Neuletunikassa on puolipoolo, jonka reunassa on fyrrykantti. Sama kantti toistuu hihansuissa. Malliltaan tunika on suoranmallinen, mutta siinä on nauhakuja joka vedetään pussille vyötärölle. Neuletunikan materiaali on 385 polyamidi, 35% viskoosi, 25% villa ja 2% cashmir.

  • Neuletunika nauhakujalla € 109,95 koot 36-42 musta (minulla on koko 36)

 

Kolmen sukupolven brunssi

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, johon pääset painamalla pinkkiä sanaa.
Muita tuotteita, myös verkkokaupan tuotteita, voit tilata meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei! Onko ihanasta neuletunikasta muita värejä kuin tuo ylläsi oleva? Onkohan se pientä mitoitusta? Terveisin Kati

    • Hei Kati ja kiitos viestistäsi:) Vain mustana löytyy ja normi kokoa. Löytyy vielä yksi koko 38, näin muistaisin. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Hei, Ihanat kuvat jälleen, mikä on tuo mahtava brunssipaikka Vaasassa-syyslomalla Vaasaan matkaavana tiedustelen, HeidiS

    • Hei HeidiS ja kiitos viestistäsi:) Ihana kun tykkäsit kuvista, kiitos 🙂 Se on ravintola Strampen, sijaitsee sisäsatamassa. Ihana paikka ja brunssi, suosittelen lämpimästi:) Mukavaa Vaasan reissua, Kata