Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.10.2018 |

Pätkälle pitkät jalat

Vaatteilla voi korostaa tai häivyttää. Niillä voi myös ”huijata silmää” eli saada itsensä näyttämään hoikemmalta ja pidemmältä tai vastaavasti lyhkäisemmältä ja isommalta. Jälkimmäinen illuusio on kiitos ei, mutta ensimmäiselle illuusiolle sanomme, kyllä kiitos.

Helppo jalkojen pidennys on pukea jalkaansa housut, joissa on alaspäin levenevät lahkeet.
Housujen kanssa puetaan korkokengät, jotka jäävät lahkeiden alle. Lahkeiden kuuluu olla pitkät eli niin pitkät että ne juuri ja juuri eivät laahaa maata. Ilman korkokenkiä lahkeiden tulee olla ihan liian pitkät.

Alaspäin levenevät housut ovat loistavat tasapainottamaan lantiota. Joten kaikki A-vartaloiset naiset, tässä on teidän housumalli.

 

Medea paita

Poolot ovat tänä syksynä ja talvena trendikkäitä. Viskoosipaidat poolokauluksella ovat olleet suosittuja, vaikkakin poolo ei ole joka tytön vaate. Poolokaulus voi ahdistaa tai jos kaula on lyhyt, se ei ole pukevin kaulusmalli kasvoille. Mutta näissä viskoosipaidoissa poolokaulus ei ole korkea ja se ei ole tiukka eikä se ahdista. Moni, moni nainen on todennut näistä paidoista saamaa, kuin mitä äsken kirjoitin.

Poolokauluksessa paidassa on löysähkö malli, se ylettyy lantiolle. Hihat ovat pussimaiset leveällä kuminauha rannekkeella. Paidan voi pukea housun/hameen sisälle joko kokonaan tai osittain. Mutta sen voi jättää myös kapean housun päälle. Minulla on paidan alla musta toppi, koska kuvassa se oli liian läpinäkyvä, mutta luonnossa ei.

Medea paita on suht´ reilua kokoa. Minulla on päälläni koko 34.

 

Voiko näitä korkkareita olla rakastamatta? Minusta ei voi. Näiden korkkareiden kanssa mikään asu ei mene pieleen:)

 

Talia jakku

Talia jakussa on kaksirivi napitus. Jakku on pehmoista materiaalia ja siinä on vuori. Jakku ja housut luovat upean asun, jolla voi mennä juhlatilaisuuksiin. Mutta jakku toimii loistavasti myös irtojakkuna esim. tummansinisten tai mustien farkkujen kanssa. Minulla on päälläni jakusta koko 36 ja se on juuri sopiva, yhtään pienempi se ei saisi olla.

 

Talia housut

Talia jakkuun kuuluu siis myös housut. Housuissa on hyvän korkuinen vyötärö, joka asettuu juuri keskikohtaan vyötäröä. Housuissa on sivutaskut, mutta ne on ommeltu niin taidokkaasti, että ne eivät pullota. Takataskuja housuissa ei ole. Kuten jo aikaisemmin kerroin, housut levenevät lahkeista alaspäin. Vaikka housuissa ei ole stretchiä eli ne ovat 100% polyesteriä, ovat ne hieman joustavat. Housut tuntuvat todella mukavilta päällä.

Minulla on päälläni housuista koko 36.

 

Snake paita

Minä inhoan ja pelkään yli kaiken käärmeitä. Kestän kaikki ötökät, hämähäkit ja vastaavat, mutta käärmeitä en. Ehkä se on vaikuttanut siihen, että en ole koskaan myöskään ollut käärmekuosien fani missään muodossa. Mutta nyt ihastuin tähän paitaan ja sen väritykseen. Se on tarpeeksi vaalea sävyiltään, mutta toki se näyttää käärmeeltä kun sitä tarkemmin katsoo. Mutta käärmeestä huolimatta se pääsee minun talven vaatekaappiini leveiden rannekkeidensa ja värityksensä ansiosta.

Minulla on päälläni paidasta koko 34, mutta 36 on minulle parempi. Koko 34 irvisti hieman rinnan kohdalta.

 

Mitä mieltä sinä olet näistä levenevä lahkeisista housuista? Minun pitää todeta, että olen aina pitänyt leveälahkeisista housuista ja pidän edelleenkin.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä. Voit tilata postauksen tuotteita verkkokaupastamme DOPP Shopista tai laittamalla meille meiliä shop@dopp.fi.

Huomasithan Instagramista ja Facebookista, että DOPP Helsingissä on Season Sale! Olemme alentaneet alkusyksyn tuotteita ja hajakokoja -40%. Löydät aletuotteita myös DOPP Shopista.


2 kommenttia

  1. Marianne sanoo:

    No wau sanoo tämä pätkä! Höglin korkkareista minulla on beiget ja ihanat ovat! Melkein eniten näistä eläin-ja liskokuoseista pidän juurikin tuosta käärmekuosista.

    • Kata sanoo:

      Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Siis minäkin tykästyin niin kärmekuosiin! En olis uskonut, käärmeet kun ovat niin pelottavia. Leveälahkeiset housut ja piikkarit, oih! Niin ihanat yhdessä! Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *