Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Lokakuun nainen on Susanna, 54 -vuotias kauneudenalan yrittäjä. Susannalla on Vaasassa kauneussalonki nimeltä Salon Adelaide. Kuvasimme Susannan kuusi kuukautta sitten, mutta Susannan huikean muodonmuutoksen jälkeen ehdotin hänelle, että saisimme kuvata ja kertoa hänen tarinansa Lokakuun naisena.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Susannan lempiväri on mustan lisäksi pinkki ja minusta se kevään rosa takki oli hänelle myös ihana!
Susannan silmälaseissa on tummansiniset pokat ja kaikki postauksen silmälasit ovat Synsam Vaasasta. Kiitos lainasta!

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Koska aavistin, että Susanna pitää pinkistä, valitsin hänelle käyttövaatteeksi tummansinistä ja pinkkiä. Susanna on enemmän mustaan pukeutuva nainen, kuin siniseen ja juuri siksi tummansininen väri onkin uusi väri Susannan vaatekaappiin. Susannalla on jalassa skinny farkut. Farkuissa on korkea vyötärö ja ne istuvat kuin hansikas. Susanna on kapea lantiosta, joten liian pyöristetyt housut lantion kohdalta eivät käy hänelle. Mutta näissä farkuissa ei sitä vaaraa ole. Muistathan, että olen neuvonut ottamaan näistä skinnyistä yksi-kaksi kokoa pienemmän koon kuin normaalisti käytät. Susanna on nykyään kokoa 42 yläosasta ja 38-40 alaosasta. Vielä keväällä hän oli kokoa 44-46 yläosasta ja 42-44 alaosasta. Huikea muutos, josta kerron teille myöhemmin.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Puimme Susannalle pitkän tummansinisen neuletakin viskoosipaidan päälle. Neuletakki on malliltaan kapea ja se ajaa jakun asemaa. Neuletakki on ihan sama, kuin Hennalla oli päällään tässä postauksessa, mutta tämä neuletakki on vain pidemmän mallinen. Konjakinväriset nilkkurit kruunaavat Susannan arkilookin. Jos tarkkoja ollaan ja olemmehan me, paidastakin löytyy ripaus konjakin sävyä.

 

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Pukeva kaula-aukkomalli Susannalle on v-kaula-aukko. Susannalla on upea decolte ja muutenkin hän on erittäin hyvin hoidettu. Oikeaoppisesti yläpainotteiselle naiselle puetaan vaalea alaosa ja tumma yläosa. Alaosaa halutaan ”suurentaa” ja yläosaa ”kaventaa”, jotta saadaan aikaiseksi tasapainoinen vartalomalli. Vaalea ruutuhame on oikean mallinen Susannalle. Se on kapea lantiosta ja edessä oleva halkio keventää hameen ja sen pituuden. Halusin asuun väriä ja siksi valitsin hameeseen punaisen yläosan. Punainen sopii myös hyvin hameeseen. Musta yläosa olisi ollut tuttu ja turvallinen, mutta neuletakki ajaa sen asemaa.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Susannan tarina

Susanna sai noin neljä vuotta sitten väärän syöpädiagnoosin, mikä johti väärään leikkaukseen. Syöpää ei Susannassa koskaan ole ollutkaan ja leikkaus oli ihan turha. Leikkauksen jälkeen Susanna sai komplikaation ja kaiken tämän seurauksena alkoivat hirvittävät jälkioireet. Tämä johti painon nousuun, joka taas johti lisäsairauksiin. Täydellinen noidankehä oli valmis. Se, että hänen lastenlapsensa eivät muistaisi häntä kun he olisivat isoja, oli Susannan pahin pelko. Kaiken tämän kruunasi vielä tulipalo, joka tuhosi ison uuden kerrostalon, johon Susanna oli juuri muuttanut. Onneksi ihmishenkiä ei mennyt, mutta Susanna joutui vuoden kestävään evakkoon omasta kodistaan. Hän muutti asuntoon, jossa ei ollut mitään. Hän oli menettänyt vaatteensa, huonekalunsa ja käytännössä kaikki tavaransa. Kun kuulin asiasta, niin pyysin Susannaa käymään DOPPissa ja annoimme hänelle asukokonaisuuden, jotta hänellä olisi ollut talveksi jotain päällepantavaa.

 

 • Vanja paita € 69,95 punainen, syksyn keltainen, musta koot XS-XXL
 • Ruutuhame € 129,95 koot 36 ja 38
 • Vezna neulejakku € 159,95 koot XXS-L
 • Houp nilkkurit € 189,00 koot 4-7

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Susanna pitää vintagesta ja tämä turbaani sekä nämä kissamaiset silmälasit inspiroivat tämän asun kokoamisessa. Asukokonaisuudessa on vanhanajan henkeä.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Susannalla on kauniit sääret ja ne me otimmekin esille tässä asussa. Mustat paksut sukkahousut sopivat kauniisti lyhyehköön mekkoon ja ne tekevät sääristä vieläkin upeammat. Mekko on malliltaan suora ja sen ideana on trumpettihihat. Mekon hihat ja korkea kaula-aukko kompensoivat lyhyehköä hameen helmaa.

 • Kukkamekko € 179,00 koot 46=42, 48=44
 • Turbaani € 46,00

 

Tarina jatkuu…

Keväällä otin Susannaan yhteyttä ja ehdotin, että järjestetään hänelle stailushetki, koska halusin piristää häntä. Olin käynyt hänen tyttärellään kasvohoidossa ja hän kertoi, että Susannalla ei ollut vielä kaikki asiat kunnossa terveytensä kannalta. Hänen toinen tyttärensä laittoi Susannan upeat paksut hiukset ja toinen tytär meikkasi Susannan. Kuvasimme Susannan kevät asuissa, löydät jutun täältä. Susanna on iloinen ja energinen luonteeltaan, mutta vaikka hän esitti iloista, näin että hän ei voinut hyvin. Suu hymyili, silmät eivät. Sanoinkin Ivonnelle, joka Susannan kuvasi, että aistin kuvista, että niiden takana on paljon pahaa oloa.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Katsokaa tätä naista, miten upea hän on!

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Tarina jatkuu…

Syyskuussa näin Susannan kuvan facebookissa missä hänen koko olemuksensa oli muuttunut. Laitoin hänelle viestiä kysyäkseni, mitä on tapahtunut? Hän lupasi tulla kuvattavaksi ja kertoa tarinan lopun. Susannalle oli tehty tähystysleikkauksella vatsalaukun kavennusleikkaus, hän oli laihtunut 19 kiloa ja voi nyt hyvin. Aiemmasta leikkauksesta aiheutuneet jälkioireet ovat nyt vuosien jälkeen ruvenneet helpottumaan, hän on jaksanut taas ruveta liikkumaan ja ennenkaikkea mieli on palautunut pikku hiljaa takaisin samaksi Susannaksi kuin ennenkin eli huolehtivaksi, iloiseksi ja energiseksi. Iloisena uutisena hän myös kertoi, että pääsee muuttamaan takaisin kotiinsa lokakuun lopussa. Elämä rupeaa taas voittamaan.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Tämä veluurimekko on ihan kymppi Susannalle! Mekossa on kietaisumalli, joka on upea. Se korostaa juuri naisen parhaita puolia. Mustat ohkaiset sukkahousut ja mustat korkokengät pidentävät vartalon linjaa ja tekevät asusta juhlavan. Tämä kietaisumekko pelastaa monta juhlaa ja tämä päällä ei koskaan ole väärin pukeutunut.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Tarina saa päätöksen

Susanna sanoi, että hän on kertonut leikkauksestaan ihmisille, jotka ovat kyselleet hänen laihtumisestaan. Hän ei häpeä sitä, vaikka hänen kertomansa mukaan moni häpeää laihdutusleikkausta eikä halua puhua siitä. Olen iloinen Susannan puolesta, että leikkaus on auttanut häntä ja hän on saanut elämänilonsa takaisin.  Nyt hän on matkalla kohti parempaa ja laadukkaampaa elämää. Susannan mottoa lainatakseni ” Halusin tehdä itselleni jotain, kerran täällä vaan eletään”. Sehän on juuri näin kuten hän sanoo.

Iso kiitos Susannalle, joka rohkeasti kertoi tarinansa ja hän toivoo, että tästä voisi olla muillekin naisille apua, jotka kamppailevat naistensairauksien kanssa. Ei kannata luovuttaa vaan kannattaa tehdä kaikkensa, jotta elämänlaatu palautuisi. Upeat kuvat Susannasta otti Gabi.

 

Lokakuun nainen: 54-vuotiaan Susannan tarina

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, johon pääset painamalla pinkkiä sanaa.
Muita tuotteita, mutta myös verkkokaupan tuotteita, voit tilata meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei! jälleen kerran ihanat vaatteet. Onko tuo huivi mitä paitapuseron kanssa on pinkki väriltään? Yritin metsästää sitä verkkokaupastanne, ja jotenkin minun silmieni mukaan juuri tuo väri ei löydy verkkokaupasta, vain joku haaleampi pinkki?

  • Hei Anki ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, Susannan kaulassa on väri pinkki. Huivi löytyy verkkokaupastamme, Cita huivi ja väri pinkki. On sama huivi. Hyvää viikkoa, kata

 2. Koskettava tarina. Hienoa, että asiat ovat järjestyneet ja elämä näyttää valoisalta. Ihailin Susannaa kovasti jo kevään postauksessa. Nyt hän suorastaan säteilee. Asu- ja rillivalinnat täysi 10 🙂

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Susanna on upea ja minäkin olen niin onnellinen, että hän rupeaa saamaan itsensä kuntoon ja elämä tosiaan voittaa. Ihanaa kun tykkäsit, Kata

 3. Susanna on upea nainen , sisäisesti ja ulkoisesti <3

 4. Wau ! Upea lokakuun nainen. Jälleen kerran monta ihanaa kokonaisuutta. Susanna on kuin ⭐️ Kaunis aikuinen nainen.

  • Hei Maria ja kiitos viestistäsi:) Eikö olekin upea! Hän oikein säteilee, niin onnelliselta ja hyvinvoivalta näyttää:) Ihanaa viikkoa, kata