Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.10.2018 |

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Tässä taas esittelen teille todella kivan uuden housumallin. Viime torstaina tykkäsitte samettipuvusta, jossa oli kaksirivinappinen bleiseri ja alaspäin levenevät samettihousut. Näissä housuissa on samaa henkeä kuin samettihousuissa, mutta materiaali on eri ja niin on mallikin. Näissä ”wide leg” eli leveälahkeisissa housuissa on huippumateriaali, jolle kukaan ei koskaan sano ”ei kiitos”.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Housut koetaan vaikeimmaksi vaatekappaleeksi ostaa. Jotkut tuskailevat jo sovitushuoneeseen mentäessä, että huh, huh! Mutta me teemme sen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi! Meillä on työnjako seuraava: asiakas menee koppiin ja sovittaa ja me tuomme lisää malleja ja kokoja. Meillä ei asiakas juokse itse kopista hakemassa lisää kokoja ja malleja, se on meidän tehtävä. Me tunnemme housumallimme ja niiden koot. Me osaamme katsoa asiakkaan koon ja asiakkaan vartalonmallin, mikä housumalli hänelle sopii.

Kyllästyin noin 10 vuotta siihen, kun mallistoissa oli huonosti istuvia housumalleja. Rupesin systemaattisesti kartoittamaan eri merkkien housuja ja niiden istuvuuksia ja se työ on palkittu. Meidän liikkeestä ei löydy yhtäkään housumallia, joka ei istu jollekin vartalotyypille. Suurin osa housuistamme istuu kaikille vartalotyypeille ja jotkut pelkästään lanteikkaammalle naiselle ja jotkut pelkästään suoravartaloiselle naiselle.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Valkoinen paita

Puuvillainen kauluspaita on malliltaan suora ja reilumman mittainen. Se ylettyy vyölläkin pepun alle ja itse asiassa se on takaa hieman pidempi kuin edestä. Sivuissa on pieni pyöristys halkioineen. Paitapuseron vyö on irrallinen, eli sen voi jättää paidasta pois kokonaan tai solmia sen eteen tai taakse.

Paitapuserossa on näyttävän leveät rannekkeet.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Leveälahkeiset housut

Näissä housuissa on korkea vyötärö. Housuissa ei ole vetoketjua eikä nappeja. Housu vedetään jalkaan ja se ei tuota ongelmia, koska housut ovat venyvää materiaalia ja housujen takana on kuminauha. Housuissa ei ole myöskään taskuja sivuissa, mutta takana pepun yläpuolella on feikkiviirutaskut. Housut istuvat todella kauniisti, mitään pusseja ei tule mihinkään. Housut ovat vartalonmyötäiset vielä pepusta ja reisien kohdalta. Sitten ne laskeutuvat suorana alaspäin. Lahje on aavistuksen alaspäin levenevä. Näette miten upeasti piikkikärkiset avokkaat sopivat leveälahkeisten housujen kanssa.

Muistathan, että housuja ei kiskota ylös kainaloihin! Ne puetaan päälle, hieman kyykkäistään ne päällä tai kummarretaan, otetaan lahkeista kiinni ja kiskaistaan ne pikkaisen alaspäin. Siinä on housujen oikea paikka.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Aluksi tämä vakosamettilippis tuntui hieman rajulta makuuni, mutta itse asiassa tykästyinkin siihen ja se on päässyt päähäni jo useita kertoja. Se tuo asuun vähän rokkia 🙂 Lippis on vakosamettia ja lippa on mustaa nahkaa. Korvakorut ovat terästä.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Saamme paljon kiitosta siitä, että housujen ostaminen on kivutonta ja helppoa. Monella on valinnanvaikeus, mitkä housut valitsee vai valitseeko monet. Housujen ostaminen menee myös nopeasti, moni ottaa jo ensimmäisen parin eikä sovitakaan muita. Joku haluaa varmuudeksi sovittaa vielä muutamia lisää. Housujen kanssa on turha tuskailla yksin, pyydä ammattitaitoista myyjää apuusi.

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Helmineuletakki

Musta helmineuletakki on laatikon mallinen lyhyt neuletakki. Kuka muistaa nämä laatikko neuleet 80-luvulta? Minä muistan ja ne ovat olleet minun ikisuosikkeja. Muistan, kun minulla oli todella lyhyt valkoinen puuvillaneule, jossa oli oranssinpunaisia raitoja. Muistaakseni se oli InWearin tai MEXXin. Itse olen käyttänyt InWearia 15-vuotiaasta saakka eli peräti 35 vuotta. InWear täyttää 50-vuotta ensi vuonna ja sieltä tulee kaunis juhlamallisto sitä silmällä pitäen.

Mustassa helmineuletakissa on isot nepparit edessä ja pyöreä kaula-aukko. Neuleen materiaali on 40% polyamid, 23% mohair, 22 % villa ja 15% acryli

 

Leveälahkeiset housut ja housut yleensäkin

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Pinkillä merkityt tuotteet löytyvät verkkokaupastamme. Mutta voit tilata postauksen tuotteita myös meilillä shop@dopp.fi.

 


4 kommenttia

 1. Kati sanoo:

  Heissan! Onko teillä Mac Dream tummansin. farkkua (ei skinny-malli vaan se hieman suorempi lahje)?

  • Kata sanoo:

   Hei Kati ja kiitos viestistäsi! Kyllä löytyy! Katso meidän verkkokaupasta, sieltä näet koot, pituudet ja värit. Malli on Dream.
   Löydät verkkokaupan osoitteesta http://www.dopp.fi. Ihanaa viikkoa, Kata

 2. Maria sanoo:

  Kun tulen Helsinkiin, tulen aivan varmasti housuostoksille teille. Ihanaa, kun on palvelevia liikkeitä!

  • Kata sanoo:

   Hei Maria ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, me olemme palveleva liike. Mutta toki annamme asiakkaan myös olla rauhassa jos hän tahtoo:) Kiva, tervetuloa! Löydämme sinulle varmasti mieluisat housut:) Hyvää viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *