18.10.2018 |

Hei, löytyvätkö nämä perustuotteet vaatekaapistasi?

Miten kivaa onkaan ostella kaikkea ”erilaista ja hauskaa” hetken mielijohteesta. Sitä luulee niillä piristävänsä vaatekaappia, mutta yleensä käy niin, että kun tuotteen kiikuttaa kotiin, ei se näytäkään siellä enään sopivan mihinkään vanhaan asuun. Tai jos se sopii, niin sitä pitää muutaman kerran ja sitten se tuntuu jo sellaiselta, että päällensä sitä ei halua pukea. Se oli hetken huumaa.

En halua olla tylsä, mutta ennen ”hauskan” ostamista kannattaa laittaa perusvaatekaappi kuntoon. Kun tämä on kunnossa, voi hieman hullutella. Perusvaatteet ovat vaatekaapin peruspilarit ja vaikka ne välillä tuntuvat tylsiltä, ovat ne ajattomia. Kannattaa muistaa, että perustuotteitakin voi asustaa ja niissäkin voi olla väriä.

Mutta ei se hetken hulluttelu ole niin vaarallista, se voi olla jopa loistojuttu! Löydät uuden värin tai mallin, mitä et olisi voinut itsellesi kuvitellakaan. Ja sehän piristää niin mieltä kuin vaatekaappia. 

 

Tässä postauksessa esittelemme kolme perustoppia ja yhden neuletakin. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, jotka voi pukea yksistään tai ne soveltuvat neuletakkien tai jakkujen alle.

Pitkähihainen perustoppi

Tässä topissa on kahta eri materiaalia. Etuosa on rypistymätöntä polyesteriä ja hihat sekä topin takaosa on viskosielastania. Topissa on pyöreä kaula-aukko, pieni nappi ja laskokset. Toppi on siisti ja modernimpi versio pitkähihaisesta trikoopaidasta. Muuten paita on malliltaan suora ja ylettyy lantiolle. Toppi vastaa omaa kokoa eli Hennalla on tästä pitkähihaisesta topista päällään koko 36.

 

Rene neuletakki

Yksi hyvä perustuote on tämä neuletakki. Tässä neuletakissa ei ole villaa, joten se ei kutita, se ei ole kuuma eikä se ole ns. ”iso tuote”. Tarkoitan sitä, että neuletakki on ohut ja ei ”over size” kuten monet neuletakit nykyään ovat. Neuletakissa on miellyttävä materiaali, 72% viskoosi 28% polyamidi eli se kestää pesemiset ja pitämiset. Neuletakin sivussa on myös taskut.

 

Pitkähihaisesta perustopista löytyy kolme eri väriä eli punaisen lisäksi valkoinen ja musta.

 

Holkkihihainen toppi

Tässä holkkihihaisessa topissa on sama materiaaliyhdistelmä kuin pitkähihaisessa topissa. Etuosa on rypistymätöntä ja helppohoitoista polyesteriä ja topin takaosa on elastania. Topissa on yksinkertainen kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat putoavat olkapään alle. Malliltaan toppi on suora ja sopii myös yksin pidettäväksi tai neuletakin ja jakun kanssa. Toppi on kaunis ja eleetön.

 

Tässä kuvassa näkyy topin kaksi eri materiaalia.

 

Toppia löytyy petrolin lisäksi punainen.

 

Pussitoppi

Pussitoppi on meidän kestosuosikki. Olen antanut topille nimen pussitoppi, koska topin helmassa on kuminauha, joten toppi jää pussimaisesti lantiolle. Koska pussitoppi on massukan kohdalta löysähkö, ei massukka tule näkyville topista. Topissa on viskosielastani vuori ja topin päälliosa on polyesteriä. Topissa on kaunis kaula-aukko ja niskassa on yksi nappi, joten se on helppo pukea päälle. Leveät olkaimet piilottavat liivien olkanauhat.

Pussitopista kannattaa ottaa yksi numero isompi kuin normaalisti käyttää. Toppi on kapeahko kainaloiden kohdalta.

 

Tässä Hennalla on päällään neuletakki tummansinisenä. 

Hennalla on päällään Slim-farkut. Voit lukea farkuista lisää tästä postauksesta. Ja upeat tolppakorkoiset avokkaat löydät myös samasta postauksesta.

 

 

Pussitoppia löytyy valkoinen, tummansininen ja musta.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Tuotteita voi tilata verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.


2 kommenttia

  1. Kirsti Ventelä sanoo:

    Hienoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *