Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Kauan odotetut printtimekot saapuivat! Mekot olivat kadoksissa kaksi viikkoa. Minulle tuli ainakin 1000 harmaata hiusta näiden mekkojen takia, mutta onneksi ne löytyivät ja saimme ne liikkeeseemme. Olemme pahoillamme, että niin moni joutui odottamaan näitä printtimekkoja ihan liian kauan.

Näiden alla olevien mekkojen lisäksi, löytyy liikkeestämme vielä lisää mekkoja eri kuoseissa, joten tervetuloa sovittelemaan.

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Lyhyehkö, pussihihainen neuletakki tuo ihanan pehmoisen fiiliksen kietaisumekon päälle. Neuletakin materiaali on 56% alpakka, 42% polyamidi ja 2% elastani. Neuletakkia löytyy tämän vaaleansinisen lisäksi vaalea rosa sekä luonnonvalkoinen.

 • Pussihihainen neuletakki € 129,95 koot XS-L

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Olemme esitelleet näitä printtimekkoja aikaisemminkin, värit ja kuosit vaan ovat vaihtuneet. Kaikki mekot ovat polyesteri/elastania.  Ne ovat saman hintaisia eli 139,00 ja koot ovat XS-XL. Mutta joistakin malleista jotkut koot ovat jo loppu. Voit lukea vielä mekkojen malleista tästä postauksesta!

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Tämä kietaisumekko on ihan uusi malli. Materiaali on samaa polyesteri/elastania kuten nämä kaikki muutkin mekot. Mekko ei siis ole valekietaisu, vaan se on auki edestä ja vyötärön sivussa on lenkki, johon vyö on helppo pujottaa. Gabilla on päällään mekosta koko M.

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Kietaisumekko on tummansinipohjainen ja kuviot ovat beige/valkoisia.

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

 • Margarite malli ”Lumihiutale”
 • Tummansininen pohjaväri ja valkoiset kuviot

HUOM: Tämä kuosi ja väri löytyy myös Pauline mallissa.

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

 • Margarite malli ”Punahilkka”
 • Punapohjainen mekko, jossa on beige/valkoisia pikkukukkia

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

 • Pauline malli ”Laila”
 • Lila pohja ja valkoisia pilkkuja

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

 • Pauline malli ”Drama”
 • Tummanpunainen/musta

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

 • Pauline malli ”Kloepatra”
 • Musta pohja, vihreä/beige kuvio
 • Beige pipo € 69,00 myös musta
 • Beige huivi, hinta tulossa

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Gabi puki mekkojen kanssa rouheat saappaat. Miten ihanasti ne sopivatkaan mekkoihin ja antavat asuun kivaa fiilistä. Itselläni on jalassa mustat nilkkurit, jotka ovat naiselliset ja tyylikkäät. Meidän kengät ovat ihan eri tyylisiä, mutta kummatkin tyylit ovat loistavia printtimekkojen kanssa.

 • Gabin saappaat € 169,00 koot 37-40 konjakki
 • Katan nilkkurit € 150,00 koot 4-7 puolikokoja löytyy myös, mustat

 

Syksyiset printtimekot saapuivat!

Nämä kuvat olivatkin jo lauantaina DOPPin Instagramissa. Eli mekot vasemmalta oikealle:

 • Pauline malli ”Paisley”
 • Mustapohjainen mekko, jossa on beige/harmaa/viini

 

 • Margarite malli ”Viuhka”
 • Mustapohjainen lila/beigekuviolla

 

 • Pauline malli ”Syyskukka”
 • Beige pohja ja ruskea/rosa kukkia
 • Lenkkareita löytyy koko 41, muut koot ovat loppu

Mekot löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita tästä linkistä -> DOPP SHOP.
Postitamme tuotteet veloituksetta, mutta mahdollisen palautuksen postimaksun hoitaa asiakas.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei 🙂 olisi mukava jos kenkiä olisi myös kokoa 36. On tosi vaikeaa löytää kivoja kenkiä kun kokoni on 36. En varmasti ole ainoa jolla on tämän kokoinen jalka.

  • Hei Vuokko ja kiitos viestistäsi:) Kenkien sissänostaminen tapahtuu lajitelmilla eli meidän pitää valita otammeko ne alkavaksi koosta 36 vai 37. Emme saa itse päättää kenkien määrää ja vastaavasti ne sitten loppuvat joko 40 tai 41. Otamme usein hieman ristiin näitä lajitelmia, mutta nyt olemme tehneet Gabin kanssa päätöksen, että aloitamme kenkät ensi keväälle koosta 36. Kaikista merkeistä sitä ei saa, mutta esim Gaborista, Ten Pointsista ja Höglistä saa. Eli tulossa on! teemme kenkäostot kensi keväälle ensi viikolla, joten homma on hanskassa:) Ihanaa viikonloppua sinulle, Kata

 2. Ihania mekkoja! Täytyypä poiketa sovittamaan.

  Minulla olisi postaustoive. Loppusyksyllä on tiedossa häät Suomenlinnassa. Minkälainen voisi olla juhlamekko syyshäihin. Entä takki ja sen pituus? Siirtymisiin tarvitaan varmasti myös huivi kampauksen suojaksi. En osaa yhtään kuvitella, minkälaisen huivin ja miten pukea se päähän juhlavaatteiden kanssa. Lisäksi tarvitaan myös kengät mukulakivelle. Huh, nyt on haastetta kerrakseen. En haluaisi näyttää siltä, että olen lypsyllä menossa?

  • Hei ja kiitos viestistäsi:) Oi, teillä on tulossa ihana tilaisuus:) teemme mielellämme postauksen tuosta aiheesta, odotan muutamia juhlamekkoja, jotka sopisivat hyvin tuohon teemaan. Koitamme kehittää postauksen 🙂 Minulla on idea jo päässäni. Mutta palaan aiheeseen! Mukavaa viikonloppua ja kiitos vinkistä, Kata