Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Raitaa ja pellavahameet

Wautsi, mitä säätä onkaan luvassa! Aurinkoa ja lämpöä. Kiitos, sanon minä. Tämä on tervetullut uutinen. Eniten odotan sitä, että puihin tulee vihreää. Eletään melkein toukokuun puoliväliä ja Helsingissä ei ole vielä täydellistä vihreää puustoa. Aika hyvin on toki jo näkyvillä, mutta täydessä vihreässä ne eivät vielä ole. Mutta vihreys tulee yleensä super nopeasti, joten eiköhän se viikonlopun aikana tapahdu.

 

 

Gericka T-paita mekko

Gericka mekossa on ihanan pehmoinen ja joustava materiaali. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Olkapäiden saumat tipahtavat reippaasti olkapäiden alapuolelle, josta alkaa hiha. Hiha on loistava, se ylettyy juuri kyynerpäiden yläpuolelle. Mekko on malliltaan suorahko ja se loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa.

 

Huomaatko ihanat sandaalit, mitkä minulla on jalassa? Nämä ovat kerrassaan ihanat jalkaan. Ne ovat pehmoiset kuin aamutossut ja nätit. Samira sandaaleita löytyy beigenä ja mustana. Beige on mokkanahkaa ja mustat ovat pintanahkaa.

 

Tällainen T-paita mekko on niin helppo kesävaate. Tämä toimii yksistään sandaaleilla, ballerinoilla, wedgeillä ja tennareilla. Mekon päälle voi pukea esim. Frederikka farkkutakin, Ami farkkutakin, Kari tikkiliivin sekä Doppwoman toppakeepin. Näin asusta tulee pukeva ja se toimii myös viileämmällä säällä.

Tutustu takkeihin täällä.

 

Silloin kun asuimme Vaasassa ja kävin työasioilla Helsingissä juuri näihin aikoihin, niin sen eron, miten kevät oli paljon enemmän edellä Helsingissä kuin Vaasassa, huomasi selvästi. Toki reilut 400 km eroa kaupunkien välillä vaikuttaa kevään saapumiseen.

 

Raitasarjaan kuuluu myös T-paidat. Yhdistin T-paidat kahteen erilaiseen pellavahameeseen. Näin kesäisin nämä toimivat loistavina työasuina.

Tämä khaki sävy, joka on tässä pellavahameessa sekä näissä raita-asuissa vivahtaa ruskeaan. Valitettavasti värille ei ole suoraan suomalaista nimeä, mutta väri on rusehtavaan taittuva khaki. Sävynä tyylikäs ja ajaton.

 

Halua raita T-paita

Halua T-paidan materiaali on pehmoista ja joustavaa. T-paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat laskeutuvat reilusti olkapäiden alapuolelle. T-paita on malliltaan löysähkö ylhäältä ja suora lantiosta. T-paita ylettyy lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko XS. T-paita on reilua kokoa.

 

Gadiela kietaisuhame

Gadiela hame on klassinen kietaisuhame, joka aukeaa kokonaan. Hameessa on kapeahko vyötärönauha sekä nauhat, joilla hame sidotaan vyötärölle. Malliltaan hame on suora ja se loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko 34. Hame vastaa normaalia kokoa.

 

Tässä on sama T-paita puettuna mustan pellavaisen salsahameen kaveriksi. Kun katson tämän postauksen tuotteita, niin sanoisin että nämä kaikki tuotteet ovat sellaisia ikiklassikoita. Kun nämä hankkii vaatekaappiin niin kukaan ei tiedä kymmenen vuodenkaan päästä, koska ne on hankittu. Juuri nämä tuotteet ovat tyypillistä, ajatonta ja pitkäikäistä Part Two mallistoa.

 

Halua T-paita musta/vaaleana

 

Getia salsahame

Getia salsahameessa on kuminauha vyötärö. Vyörätöllä on myös nyörit. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Hameessa on kaksi leveää salsakanttia. Minulla on hameesta päällä koko 34. Hame on reiluhkoa kokoa, vyötärö joustaa noin 10 cm alla oleviin mittoihin ja lantiossa on tilaa.

 

Katso allaoleva Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! jep, tyylikkäät ja ajattomat tuotteet 🙂 Aurinkoista päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *