Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPPWOMAN Cecilia mekot

Cecilia mekko

Cecilia mekko on naisellinen fyrrymekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät reippasti olkapäiden alapuolelle. Hihasuissa on fyrrykantti, joka toistuu myös mekon helmassa. Mekko on slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti kohti helmaa ja loppuu polven yläpuolelle/polveen riippuen kantajansa pituudesta. Mekko on löysähkö, mutta linjakas eikä sen kuulu napata vartaloon kiinni kuin rinnan päältä. Katalla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nyt on valinnan varaa Cecilia mekoissa.Väreistä persikka on herkullisin.Eri tilaisuuksiin voi ostaa useammankin,jos malli miellyttää.

    • Hei Annamaija! Jep, olet oikeassa 🙂 Itseltäni löytyy musta ja persikka, niin ja punainen talvelta 🙂 Tilaisuuksien mukaan valitaan väri 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *