Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW sifonkinen keeppi

Mitä puetaan hihattomien mekkojen päälle, se on ainainen kysymys. Kehitimme omanlaisen Doppwoman keepin, joka puetaan pään yli ja se laskeutuu kauniisti hartioiden päälle.

Valmistimme sifonkista keeppiä mustana, koska koemme sen kaikista tyylikkäimmäksi väriksi tällaiseen tuotteeseen

 

DW sifonkinen keeppi sopii ihanasti halterneck mekon päälle, koska ihoa näkyy nauhojen ja keepin kaula-aukon välistä.

 

Amino halterneck mekko

Amino halterneck mekossa on kaunis, laskeutuva kangas. Mekon nauhat sidotaan niskan taakse. Takana selkäosassa on leveä kuminauha rypytys, Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jossa on pienen pientä vekkiä. Helmaosa levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Tässä sifonkinen keeppi on Zilky mekon päällä

 

DW sifonkinen keeppi

Doppwomanin sifonkinen keeppi pujotetaan pään yli ja se laskeutuu kauniisti käsivarsien päälle. Keeppi ylettyy juuri vyötärölle, joten se soveltyy myös leveähelmaisten hameiden ja mekkojen kanssa. Keeppi on one size.

 

Zilky midimekko

Zilky mekko on super tyylikäs ja minun luottomekko 🙂 Mekko on helppohoitoinen, se pestään pesukoneessa ja puetaan päälle! Mekossa on O-kaula-aukko ja leveät olkaimet. Mekko on suht´ suorahko poikkileikkaukseen asti. Poikkileikkaus ei tule vyötärön kapeimmalle kohtaa, vaan se laskee navan yläpuolelle/navan kohtaan. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Selässä on pitkä vetoketju. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Katso video DW sifonkisesta keepistä!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *