Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Siniset alesetit

Siniset alesetit

Kirjoitin reilu vuosi sitten postauksen ”Miten rakennan talven garderobin siniseen maailmaan?”. Postaus oli suosittu ja on suosittu edelleen, sitä luetaan vieläkin. Moni on myös sanonut, että on noudattanut postauksen ohjeita ja se onkin kiva kuulla. Kokosin aletuotteista asusettejä, jotka sopivat keskenään. Eli voit sekoitella tämän postauksen ylä- ja alaosia keskenään ja kaikki sopivat yhteen.

 

Siniset alesetit

Tummansininen jakku ja housut ovat rentoja. Ne muodostavat yhdessä ns. ”jakkupuvun” mutta niitä voi käyttää myös erikseen. Kokopuvun käyttö ei ole niin pop, mutta se tulee nostamaan päätään tulevana keväänä. Minusta jakku ja housut, kaunis paita ja joko korkkarit tai tennarit on ihanan klassinen ja aina tyylikäs asu.

Rento poolopaita toimii niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Se on kuitenkin niin paksu, ettei sen päälle voi pukea jakkua. Ruskeat mokkanilkkurit sopivat loistavasti sinisten vaatteiden pariksi.

 

Otin mukaan syksynkeltaisen värin, koska allaolevassa hameessa ja jakussa on ripaus keltaista. Tässä kuvassa ideana on se, että jakun voi pukea ohkaisen paidan päälle.

 

Siniset alesetit

Kauniit viskoosipaidat voi pukea hameiden ja housujen kanssa. Koska ne ovat ohkaisia, mahtuvat ne jakun alle sekä hameiden ja housujen sisälle. Vartalo näyttää sutjakalta ja siihen saa kaunista linjaa, kun paidan pukee edes toisesta reunasta housun/hameen sisälle. Lantion kaari on hyvä saada esille.

 

Siniset alesetit

Samaan siniseen sarjaan kuuluu myös hame. Hameessa on vuori ja se istuu kauniisti. Kätevänä naisena kannattaa miettiä olisiko tarvetta jakulle ja sekä housuille ja hameelle. Kolmen asun perussetti taipuu moneen. Tätä settiä löytyy myös mustana.

 

Jos jakku tuntuu liian viralliselta, voi kaikkien viskoosipaitojen päälle pukea myös pidemmän neuletakin. Luonnonvalkoinen neuletakki sopii värinsä puolesta kaikkien vaatteiden kanssa. Neuletakki on ihanan pehmoinen ja lämmin talveksi.

 

 

Siniset alesetit

Toinen ”jakkupuku” on villakankainen jakku ja hame. Tämä on Chanel henkinen setti. Hame ylettyy polven kohdalle ja jakku lantion kohdalle. Tähänkin asuun tummanruskeat mokkanilkkurit sopivat hyvin, mutta myös mustat nilkkurit käyvät. Jos haluat pukea jalkaasi mustat paksut sukkahousut, pue jalkaasi mustat nilkkurit. Tummanruskeisiin mokkanilkkureihin sopii tummansiniset paksut sukkahousut.

 

Tämä kuva kertoo sen, että myös näitä peruspukuja voi yhdistellä keskenään. Asuvaihtoehtoja on monia!

Sininen puku on joustavaa jerseytä!

 

Siniset alesetit

Kuvassa näyttää siltä, että viskoosipaita ei ole hyvä vaihtoehto tähän asuun, mutta katso tämä postaus. Sieltä näkee setin livenä ja miten kauniisti ne sopivat yhteen.

Postauksessa olevaa Merjan mekkoa löytyy vielä koko 38. Löydät mekon täältä. Sekin sopii tähän asupostuakseen.

Sinapinkeltainen paitis jakun alle ja siniset housut on hyvä asukokonaisuus arkeen.

 

Siniset alesetit

Mekoksi tummansiniseen asupostaukseen valitsin syksynkeltaisen mekon. Tummansininen perusmekko on toki oiva valinta, mutta keltainen tuo väriä ja nappaa kivasti keltaisen värin jakusta ja hameesta. Tähän settiin voi pukea mustat tai tummanruskeat mokkanilkkurit.

 • Mekko € 83,95 (119,95)

 

Siniset alesetit

Viimeisenä settinä on vielä luonnonvalkoinen neuletakki yhdistettynä villakangashameeseen ja keltaiseen paitaan. Neuletakki toimii myös housujen kanssa.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei, teidän alesta löytyivät tässä postauksessa esimmäisenä olleet tummansiniset jakku ja housut, oi että tykkään niistä! Puin jakun alle valkoisen pitsipaidan ja puolukanpunaiset korkkarit ❤️ ja niin juhlittiin nuorten valmistujaisia viikonvaihteessa. Olen tosi tyytyväinen ostoksiini! Nyt taisi löytyä sellainen setti, että nämä eivät jääkaappiin roikkumaan. Mukavaa tammikuuta, terv. Tuula

  • Hei Tuula ja kiitos viestistäsi:) Wautsi, kuulostaapa hyvältä asulta! No varmasti ei jää kaappiin, ihanaa kun löysit näin mieleiset! Mukavaa tammikuuta sinulle myös, Kata

 2. Oli mukava löytää linkki Sinisen garderobin postaukseen niin että minäkin blogin uutena lukijana pääsin siihen tutustumaan. Kävin hiljattain värianalyysissä ja kesäihmisenä olen pähkäillyt värejä joita yhdistellä juurikin siniseen – nyt sekin selvisi. Kiitos!
  Kesää kohden mentäessä minua kiinnostaisi vielä mitä yhdistelisit siniseen garderobiin silloin?
  Blogin myötä on myös näin vannoutuneena housuihmisenä herännyt kiinnostus hameita kohtaan. Paksut sukkikset ja nilkkurit ovat olleet ahaa-elämyksiä näiden osalta. Ehkä vielä tulee päivä, että jolloin minäkin puen hameen ihan arkikäytössä 😉
  Kiitos näistä kaikista tiedonjyvistä joita yritän jatkossa poimia talteen!
  Tiina

  • Hei Tiina ja kiitos kommentistasi:) Kiva, kun löysit meidät. Blogista saa tosiaan vinkkejä omaan pukeutumiseen ja asuehdotelmia, joita ei ehkä itse miettisi. Voin tehdä postauksen keväämmällä sinisestä garderobista, jossa yhdistelen kevätvärejä:) Koitan muistaa! Muistuta, jos en muista 🙂 No varmasti puet, mutta hommaa jos sinulla ei vielä ole, hyvät sukkahousut! Monella se kaatuu siihen että sukkahousut eivät ole mukavat päällä, ne valuvat tai kiristävät. Tällöin ei halua mekkoa pukea päällensä. Mukavia lukuhetkiä tyyliblogimme parissa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *