Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pirteä kesävekkari saa jatkoa erivärisistä yläosista osa 2/2

Oi, kuinka ihanasti tämä pirteä kesävekkari sai huomiota eilisen postauksen johdosta:) Ihana taas huomata, kuinka pidätte postauksista ja saatte niistä iloa ja inspiraatiota. Ette arvaakaan, kuinka se lämmittää sydäntäni.

 

Tähänkin asuun farkkutakki on täys 10! Valitettavasti farkkutakit ovat liikkeistämme loppu.

 

Minähän olen stailannut vekkareita jo pariinkin otteeseen. Olen myös kertonut, mitkä yläosat sopivat vekkareiden kanssa ja miten saat vekkarista arkihameen ja juhlahameen. Käy katsomassa stailaukseni täältä ja täältä.

 

Kesäisin tapaan kietaista huivin päähäni. Tämäkin oranssi ohuen ohut viskoosihuivi toimii harteilla, kaulassa ja hiuksissa. Huivi päässä antaa asuun pientä särmää ja tekee kokonaisuudesta hieman erilaisen. Erittäin mielläni puen huivin näin hiuksiini, kun lähdemme veneilemään. Yäk, inhoan kun hiukset lentävät sinne tänne ja tarttuvat huulipunaan/kiiltoon kiinni. Huivilla ne pysyvät ojennuksessa.

Tätä huivia löytyy oranssi ja turkoosi. Huivin hinta on € 39,95.

 

Bolero

Tämä meidän luottobolero on kyllä hyvä. Onhan se ollut mallistoissa jo useamman vuoden, mutta edelleen se on tykätty. Se on kätevä ja ihanan lämmin ja ennen kaikkea se peittää niin mukavasti käsivarret. Se on myös just oikean mittainen mekkojen päälle, koska se loppuu vyötärön kapeimpaan kohtaan. Boleron alla minulla on v-aukkoinen t-paita € 34,95 . T-paitaa löytyy myös mustana.

Boleroa löytyy useita värejä eli musta ja tummansininen, keltainen ja oranssi sekä armeijanvihreä. Bolerosta voit sovittaa yhtä kokoa pienempää kuin normaalisti käytät, jotta se ei lepata selästä. Koot ovat 34-42 ja boleron hinta on € 45,95.

 

Vielä oli oranssin värin vuoro olla yhdessä hameen kanssa. Tämä toppi on meidän “pussitoppi”, joka tarkoittaa sitä, että topin helmassa on kuminauha. Kuminauha tekee topista pussimaisen, joka laskeutuu lantiolla.

 

Jos haluat pukea kesävekkarin juhlaan, niin laita sirot sandaalit tai korkkarit jalkaasi ja kaunis valuva paita/toppi päällesi. Tyköistuva jakkukin sopii hameeseen sekä klassinen valkoinen kauluspaitakin olisi ihana. Sitä taidankin kokeilla hameen kanssa seuraavaksi.

 

Pussitoppi

Pussitoppia löytyy oranssin lisäksi keltainen, beige, valkoinen, tummansininen sekä musta. Koot ovat 34-46. Jos olet kooltasi 38 tai 40, niin tästä topista silloin koko 40 on sinulle sopiva. Topin hinta on € 45.95.

Tämäkin toppi menee idealla “pese ja pidä”.

 

Mikä näistä kolmesta yläosavaihtoehdosta oli sinun mieleesi? Valkoinen t-paita, Valkoinen t-paita keltaisella bolerolla tai oranssi pussitoppi?

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Tosi kiva, ehkä nuo oranssit jutut eniten mun mieleen…alimpaan asuun vielä farkkutakki sekä oranssi pikkulaukkuasusteeksi..

 2. Oi kuin karamelli olet, Kata.
  Ihana stailaus ja ammattitaitoinen sekä hienotunteinen vastaus siitä, sopiiko o-vartalolle vekkari.
  Sama tyyli ja hienovaraisuus Dopissä.
  Dopp on Pop ja Hesan lippulaiva ellei koko Suomen.
  Naistenlehtikin puhuu Dopista ja naistenlehdissä puhutaan vaan totta ja isoista asioista.

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Ihana viesti, kiitos! Ihanaa viikonloppua, Kata

 3. Hej Kära. Finns den oranga boleron i storlek 36 i Vasa?

 4. Valkoinen t-paita keltaisella bolerolla,niin pirtsakka ja huivi sopii todella hyvin.Ja todellakin nämä postaukset on vaan niiiiin hyviä.Hyvää kesän jatkoa?☀️Ja Helsingin doppiin täytyypi suunnata,toki ehtii käydä vielä Vaasassakin.

  • Hei Tarja ja kiitos viestistäsi! Voi kiitos kun tykkäät postauksista, I´m so happy:))) Tulet kun ehdit eli tervetuloa, Kata

 5. Minun suosikkini on valkoinen t-paita. Tykkään hameesta kovasti, mutta onko se paras vaihtoehto a-vartaloiselle, jollainen itse olen?

  • Hei Anne ja kiitos viestistäsi! A-vartaloiselle vekkari ei ole paras hamemalli, koska voi käydä niin, että vekit aukeavat/vetävät lantion kohdalta ja näin korostavat sitä. Mutta riippuu yläosasta ja kengästä tämäkin, mutta ihan heti en sano että sopii A-vartaloiselle täydellisesti. Pitäisi nähdä päällä tämä hame. Jos vaan pääset sovittamaan, niin tervetuloa! Kata

 6. Kaikki toimii. Hamonen on niin kesäisen kevyt ja ilmava, joten haluaisin jatkaa sitä ja valitsisin pussitopin ja valkoisen t-paidan. Oranssi huivi on kyllä näyttävä lisä 🙂

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Hame on kyllä kevyt ja ilmava ja totta, oranssi huivi tuo asuun extraa. Mukavaa torstaita sinulle, Kata