Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yllätys! Mallistosta löytyy pitkästä aikaa kiva ja pirteä kesävekkari, osa 1/2

Suuri kiitos kaikille teille naisille, jotka kommentoitte sunnuntain blogipostaustani koskien DOPP Vaasan sulkemista. Kiitos ymmärryksestä ja siitä, miten pystyitte näkemään asian minun kantiltani. Kuten totesin, elämä ei lopu tähän. Meidät löydät edelleenkin Helsingin ydinkeskustasta, entistäkin innokkaampina palvelemaan juuri sinua.

Life is too short to worry. Life is too short to be sad. Life is too short for tears. Life is a gift, don´t waist it. Life is so much more!

 

Missä viipyvät vaatemallistoista hameet? Ne puolikkaiset vaatekappaleet, jotka alkavat vyötäröltä alaspäin ja loppuvat eri mittoihin, ihan mihin mittoihin tahansa. Tätä kysymystä olen esittänyt jo ainakin vuoden tai kaksi, mutta kukaan ei siihen osaa vastata. Saan vastauksen, jonka jo tiedänkin. Mekot tulivat rytinällä mallistoihin ja kauppoihin ja syrjäyttivät hameet sen tien.

Minullahan ei ole mitään mekkoja vastaan, päinvastoin. Olen mekkonainen. Mutta olisi kiva, jos hameitakin löytyisi mallistoista. Hameen, kuten housutkin saat eri näköiseksi yhdistelemällä siihen erityylisen yläosan ja kengät. Hameilla ja housuilla voi pelata enemmän vaatekaapissa, kuin mekolla.

 

Toiselta kantilta katsottaessa, onhan mekko helppo vaate. Tarvitaan ainoastaan yksi vaatekappale ja asu on valmis. Toisaalta mekko on haastavampi vartalolle kuin kaksiosainen hame + yläosa yhdistelmä.

 

T-paita

Tämän t-paidan matsku on aivan ihana. Se on pehmoinen ja miellyttävä iholla. T-paita on juuri sopivan lyhyt, jotta sen voi pukea hameen kauluksesta sisälle. Extrana paidassa ovat sen pussihihat. Paitaa löytyy valkoisen lisäksi musta. Koot ovat XS-XL (minulla on koko S päälläni) ja hinta on € 69,95.

Sunnuntain postauksessa ollut musta mekko sai paljon kyselyitä. Se on siis kietaisumekko, siinä on laskokset sivuissa ja se on tätä samaa ihanaa matskua kun tämä t-paitakin on. Mekkoa löytyy ainoastaan mustana, koot ovat XS-XL (minulla on koko S) ja hinta on € 129,95. Mekkoa löytyy DOPP Helsingistä. Mutta ota yhteyttä, jos mekko kiinnostaa ja asut muualla kuin Helsingissä. Puh. 040-195 2113.

 

Tämä kiva beigen värinen laukku € 85,95 on suunniteltu tähän hameeseen. Laukku on sisältä oranssi ja siihen kuuluu tämä pikkuinen oranssi pussukka.

 

Kesävekkari

Puin vekkarin kanssa lempparitennarini, valkoiset paksupohjaiset Supergat. Nämä jalassa tunnen itseni nuorekkaaksi, näillä tennareilla ei tule ns. tätivaaraa. Väärällä kengällä on helppo pilata asu.

Vekkarissa on kesän cooleimmat värit eli keltainen, valkoinen, oranssi ja ylimpänä on kitti. Hame on vekattu eli pliseerattu kauttaaltaan ja siinä on vuori. Hameessa on trendikäs pohje/nilkka mitta. Minulla on hameesta päälläni koko 36. Mutta uskon, että 34 olisi myös minulle mahtunut eli se tarkoittaa vain sitä, että vekkari olisi lyhentynyt muutaman sentin.

 

Seuraavassa postauksessa esittelen teille kesävekkarin muun värisillä yläosilla. Kesävekkarin löydät DOPP Helsingistä. Tiedustelut/tilaukset 040-195 2113.

 • Kesävekkari € 85,95 koot 34-42
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Nyt on kyllä kertakaikkisen raikkaan kaunis ja nuorekas asukokonaisuus ja upeaa taustaa vasten imartelee kantajaansa. Hiukset kohoavat ’laittamattomina’ jopa kauniimmin hiuspohjasta

  • Hei Päivi ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun tykkäät mekosta! Totta, ihanasti ovat irti päästä vaikka eivät ihan laitetut olekaan:) Aurinkoa päivääsi, toivottelee Kata

 2. Voisitteko ystävällisesti vielä kertoa puseron ja leningin materiaalit. Oletan että on More et More.

  • Hei ja kiitos viestistäsi:) vekkari on polyesteriä päältä ja vuori on viskoosia. Paita on polyesteri elastaania. Emme mainosta tyyliblogisamme tuotemerkkejä kuin satunnaisesti. Hyvää kesää, Kata

 3. Tuo paita on ihana, minulla on se mustana. Ja eilen lähti Helsingin myymälästä mukaan musta mekko samasta materiaalista. Ja mustaahan en ollut ajatellut ostaa, mutta se vain näytti päälläni juuri oikeanlaiselta, ja toimii vielä syksylläkin.

  • Hei Riitta ja kiitos viestistäsi:) Tämä kietaisumekon, paidan ja vielä sen ”vyömekon” matsku on niin ihanaa. Olen pessyt omaani ja sille ei käy kuinkaan, se on samanlainen kuin koneeseen mentäessä. Oi, musta on musta ja toimii niin kesät kuin talvet. Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Tosi kiva asu 🙂 tuun katselemaan kun taas omissa mitoissani 😉

  • Hei Laura ja kiitos viestistäsi:) Tervetuloa! Kata

 5. Aivan ihana vekkari! Juuri yksi päivä huokailin tuskissani, että kesämekkoja löytyy, mutta missä on se aikuisen naisen kesähame?Mustaa en tahdo, mutta tämä ihana karamellin makea hame on pakko käydä katsastamassa. Ihana löytö!
  Odotan taas seuraava postausta miten loihdit eri yläosalla hameen taas uuden näköiseksi.
  Sinulla on taitoa mitä kaikilla ei ole.
  Stailauksen mestari.?

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi! Totta, hameet ovat olleet niin kadoksissa, että! Ihanaa kun pidät siitä, tule sovittamaan kun ehdit:) Kiitos ihana sinä! Kata

 6. Ihana vekkari ja ihana hymyilevä Kata 🙂

  • Kiitos Marianne! Ja hyvää viikkoa, Kata