Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tukka sekaisin, mutta pakko näyttää tämä ihana mekko teille!

Nyt on tukka sekaisin ja laittamatta, mutta tämän mekon halusin teille näyttää. Näitä kuvia ei pitänyt koskaan julkaista, nämä ovat ns. harjoittelukuvia uudella linsilläni, jonka hankin pari vuotta vanhaan kameraani.

Olin päättänyt, että olen konttori- ja varastohommissa koko päivän eli en laita hiuksiani sen enempää. Usein kuitenkin käy niin, että silloin kun  päätän, että en mene liikkeen puolelle, hillunkin siellä koko päivän tukka likaisena ja naama meikittömänä. Tuttuja asiakkaita tulee käymään, tavaraa pitää purkaa jne. Mutta ei aina voi olla vimpan päälle, eihän?

 

Olen aina kehunut Satun ottamia kuvia ja ollut niistä ihan haltioissani. Kun Gabi ja Satu kävivät kuvaamassa ”Gabin suosikkiasuja” ja näin kuvat, olin ihan myyty. Haluaisin, että Satu kuvaisi meidän kaikki blogikuvat, mutta se ei nyt onnistu, aikataulujen takia. Satu rohkaisi minua ostamaan kameraani uuden linssin, millä saisin laadukkaampia kuvia ja hän lupasi opettaa minulle myös uuden kuvankäsittelyohjelman.

 

Yksi iltapäivä, kun olin käynyt ostamassa uuden linssin kameraani, nappasimme nämä harjoittelukuvat ja rupesimme opettelemaan kuvankäsittelyä. Eli jos olet huomannut, niin parissa viime postauksessani on  ollut paljon kuvia ja minusta laadukkaampia kuin aikaisemmin. Olen noudattanut Satun oppeja ja niin onnellinen olen uudesta linssistäni.

Kamera ja valokuvaus on ihan oma lajinsa, kuten kaikki muutkin. Kesti tovi, ennenkuin tajusin ja jaksoin keskittyä (ei kiinnostanut) termeihin ja mitä ne tarkoittavat kuten isoluku, valotusaika jne. Vieläkään ne eivät ihan ole hanskassa, mutta tätäkään lajia ei opi, jos ei harjoittele. Luurit korviin, You Tube päälle ja oppimaan:) ja ennenkaikkea kuvaamaan!

Kun ostin tämän kamerani reilut kaksi vuotta sitten, niin sanoin valokuvaus setälle, että myy minulle kamera, että vain nappia tarvitsee painaa ja kuvat ovat aina hyviä. No, hieman hän katsoi minua ihmetellen, mutta löi käteeni tämän Canonin, johon olen ollut tyytyväinen. Voit lukea postaukseni kamerakaupoistani täältä.

 

Mutta asiaan eli mekkoon, joka on Stockholms Klänningsfabrikenin mekko ja kuten tiedät, näitä pestään ja pidetään, ei silitetä. Mekon malli on uusi. Se on edestä kietaisumallinen, kietaisu loppuu vyötärön kohtaan ja helmaosa levenee alaspäin. Vyötäröllä on vyö.

 

Tätä mekkoa löytyy DOPP Helsingistä vielä muutama koko ja hinta on € 139,00. Nyt voin todellakin sanoa, että nopeat syövät hitaat. Meille on DOPP Helsinkiin saapumassa ensi viikolla uusi erä näitä mekkoja eri kuoseissa. Tätäkin olen tilannut lisää, mutta asia on vielä auki, löytyykö sitä.

Tiedustelut DOPP Helsinki 040-195 2113.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Ihana mekko! Milloin niitä saapuu Helsinkiin?
  Entä löytyykö valkoisia tossuja 38?
  Juhannukseksi on pakko saada kukkamekko.

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi! Mekko tulee lisää toivottavasti ennen juhannusta. ja seuraava erä kesä/heinäkuun vaihteessa.
   Kyllä, 38 löytyy Supergat. Tervetuloa, Kata

 2. Hei Kata, tämä on valtavan ihana mekko?
  Minä kokeilin sitä sinisenä, mutta pitkä selkäisenä mallin vyö tuli minulle liian ylös. Tuleekohan tätä kuosia vanhan (pauline) mallisena?
  Miten sinä laitat hiukset? Minä en saa suoraa tukkaa näyttämään hyvältä, vaan se roikkuu päivän päätteeksi päätä myöten. Kiitos❤️
  Ihana, kun sinä jatkat blogia ja Helsingin myymälää. Kun asuu näin kaukana niin blogi on ihan parasta?luen sen aina uunituoreena innolla odottaen??
  Ymmärrän Vaasalaisia, tämä varmasti järkyttää heitä hetken aikaa.
  Kata ja tytöt, teidän palvelu on ihan parasta❤️❤️

  • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Sieltä on tulossa mekkoja lisää ja tummansinipalloista tilasin myös Pauline mallisena. Mutta katsotaan, mitä saadaan, voi mennä Juhannuksen jälkeen. Tekevät parhaillaan uusia mekkoja:) Tiedätkö, tämä tukka on kanssa niin hentonen ja aina päätämyöden, jos en laita sitä. Näissä kuvissa se on tuuhea, kun on likainen ja täynnä hiuslakkaa:) Mutta tupeerausta, hyvät aineet hiustyveen ja hiuslakkaa. Kävin itseasiassa eilen ottamassa uuden hiuskäsittelyn, KMS sarjan käsittelyn, jonka tarkoituksna on nostaa hiustyveä ja tehdä hiuksista tuuheammat. Luin tästä käsittelystä vimpasta Gloria lehdestä. Olin heti täysin mainoksen uhri! Vielä en osaa sanoa käsittelystä, oliko se hyvä, mutta katsotaan kun pesen ja laitan sitä. Voin kertoa kokemukseni parin pesun jälkeen, ehkäpä tehdä siitä pienen blogitekstin jopa. Ja kiitos kun pysyt mukanamme ja onneksi pääset välillä meillä käymään:) Ihanaa viikonloppua teille, Kata

 3. Nyt kyllä on taas niin minun näköiseni mekko (kuten sekin vihreä lehvämekko)! Mitä kokoja on jäljellä ja onko sinulla päälläsi 34 vai 36?

  • Hei Kati ja kiitos viestistäsi! Minulla on koko S päälläni, ovat numerokokoja. En ole nyt DOPP Helsingissä, joten soita sinne tai laita viesti, niin Minna kertoo sinulle nyt mekkotilanteen. DOPP Hki 040-195 2113. Kiitos:) Viikonloppuja, Kata

 4. Mikä mekko, mikä malli 🙂 Huippukauniita molemmat. Onko helma kellohelmaisempi, mitä aiemmissa Klänningsfabrikenin mekoissa?

  • Hei, vielä asiaa asian vierestä. Sain huippunopeana postimyyntitoimituksena ihanat valkoiset kankaiset Supergat (ja vähän muutakin). Voiko/pitäisikö kangas käsitellä likaa hylkiväksi? Onko hyvää kikkaa valkopohjaisten kenkien pesuun? t. Marianne

   • Heippa vielä! Voit sprayata kengät ja voit pestä ne pesukoneessa. Moni asiakas on sanonut, että pesee niitä koneessa. Itse en ole kokeillut, mutta taidankin just nyt kokeilla minun viime vuotiset kangastossuni. Kerron sinulle, kuinka kävi! Kata

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos ihana! On kyllä, helma on kellohelmaisempi kuin ne aiemmat mekot. Kumpaakin mallia tulee lisää. Viikonloppuja, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *