Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi käytännöllistä Jumperfabrikenia

 

 

 

Jumperfabriken takkimekko € 169,00 Ruutuhuivi € 24,00

Farkkumekko on ajaton vaatekappale. Jumperfabrikenin takkimekon alle voit pukea kapeat housut, kun jätät nappeja alhaalta auki. Idea on se, että jalkaa näkyy enemmän, joka tarkoittaa taas sitä, että näytät pidemmältä. Tennarit tai korokepohjasandaalit eli wedget sopivat farkkumekon tyyliin oikein kivasti. Mekon alle voisi pukea myös pitsitopin ja jättää nappeja auki edestä, koska mekko ei ole kovinkaan tilava rinnankohdalta. Voit myös liihottaa takkimekko kokonaan auki, alla housut ja toppi.

 

 

 

Jumperfabriken kietaisumekko € 170,00

Kietaisumekot levenevällä helmalla ovat omiaan päärynä eli A-vartalotyypille. Kietaisumekossa saadaan huomio vyötäröön, kun taas lantiota häivytetään. Tämä mekko oli myös hyvä malli nuorelle naiselle, jolla oli leveähköt hartiat ja suora vatalo eli urheilullinen varsi. Syvä v-kaula-aukko tässä mekossa oli hänelle hyvä ja lantio sai hieman pyöreyttä levenevästä helmasta. Tässä Jumperfabrikenin mekossa on venyvä trikoomateriaali ja jälleen kerran eri kengillä yhdistät tämän mekon niin arkeen kuin juhlaan. Takkimekosta minulla on päälläni koko 36 ja kietaisumekosta koko S.

 

Minulla on uusi kamera, Canon EOS M3, jolla olen kuvannut kuvat blogiin vajaat kaksi viikkoa. Olen täysin rakastunut kameraani, sillä saa hyviä kuvia! Kun menin kamerakauppaan, niin sanoin kamerasedälle, että haluan kameran, jolla saa idioottivarmoja kuvia. Eli painan yhtä nappulaa ja kuva on aina hyvä. Setä katsoi minua pitkään hiljaisena ja tuumasi että, kyllä kameroita on, mutta kyllä sun pitää osata kuvata niillä, hyvät kuvat ovat kuvaajasta kiinni. Sanoin, että en osaa säätöjä eikä kiinnosta opetellakaan. Olen muutamalla kurssilla käynyt, mutta ISO luvut ja aukot jne..ei mene tämän blondin päähän. Olen luovuttanut. Sanoin hänelle, että myy nyt mulle kamera, mutta sen on oltava laadukas ja helppokäyttöinen. Setä oli selvästi hieman harmistunut, kun vaadin hyvää kameraa, mutta muu ei kiinnosta kuin napin painaminen. No, hän rauhottui pikkuhiljaa ja esitteli minulle tämän kameran. Minulla oli muutamia ehtoja kameralle ja tämä kamera täytti ne, joten sanoin että otan sen. Taisi olla sedän nopeimmat kamerakaupat ja ostaja rasittava nainen, joka haluaa hyviä kuvia, mutta ei suostu opettelemaan kameran käyttöä. Nyt kamerasetä ansaitsisi suukon poskelle, hän myi minulle kameran, millä saa hyviä kuvia. Oletteko samaa mieltä?

 

HAUSKAA VAPPUA!

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *