Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.4.2016 |

Onnistunut stailausilta Helsingissä

 

Viime keskiviikkona pidimme Doppwomanin lukijaillan Andiata Storessa Helsingissä, Aleksanterinkadulla. Hieman minua aluksi jännitti, paljonko tulee osallistujia, mutta ei hädän päivää. Tilaisuus tuli täyteen iloisia naisia ja miten ihana olikaan tavata lukijoita pääkaupunkiseudulta. Olin otettu, kun tulitte paikalle, kiitos siitä:)

Store manager Leena tarjoili kuplivaa, juustoja ja macaronseja.

Minulla oli päälläni Andiatan poltetun oranssin värinen mekko. Mekossa on ihanat rusetit vyötäröllä ja helman mitta on juuri se mistä pidän. Minua ilahdutti suuresti se kuinka kiinnostuneita naiset olivat vaatteista ja kyselivät asioista, mm. hameen helman pituudesta.

Itse olen sitä mieltä, että aikuisella naisella tulee hameen ylettyä vähintäänkin heti polven yläpuolelle. Se on omasta pituudesta ja mittasuhteista kiinni, mikä on kullekin se paras mitta. Näytin mekkoni matalilla kengillä ja siinä sen konkreettisesti huomaa, kuinka suuri merkitys oikealla kengällä kokonaisuuteen on. Korkkarit tällä hameen mitalla toimivat, mutta matalat tennarit ei.

Illan aikana stailasin Riitan eli aloitimme perusvaatteista, farkuista ja kauluspaidasta. Jatkoimme kerrospukeutumisella, vaihdoimme hameen, mekon ja vielä juhlamekon päälle. Ideani oli näyttää, miten pienellä, mutta tarkasti suunnitellulla vaatekaapilla pärjää pitkälle. Riitasta on tullut meidän vakiomalli, hän oli myös Vaasassa Fashion Night tapahtumassamme mallina. Riitta naureskelikin, että mallikeikkoja on ruvennut pukkaamaan:) Tykkään stailata Riittaa, hän on aikuinen ja huoliteltu nainen, hänellä on naisellinen vartalo ja hän on juuri sopiva kooltaan, 38-40 riippuen vaatteiden malleista.

Ilta oli mitä onnistunein! Esityksemme jälkeen naiset saivat sovitella sekä shoppailla ja me toimimme makutuomareina heille. Kiitos vielä kerran onnistuneesta illasta teille naiset sekä Andiatalle, että saimme tulla liikkeeseenne.

Lisää hyviä kuvia illasta ja Riitan stailauksista löydät Mankkan blogista!

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Tiina! kiitos itsellesi:) Kiva, jos on käyttöä! Terkuin Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos:) Ilmoittaudut heti, kun näet ilmoituksen blogissa eli niin pääsee mukaan:) Mukavaa toukokuuta, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Ai. että oot kaunis tuossa Andiatan mekossa. Sulle kyllä sopii vaate, kuin vaate.

  Olisi kiva päästä joskus noihin stailausiltoihisi. Miten sinne pääsee mukaan?

 4. Anonyymi sanoo:

  Kiitos kivasta illasta! Oli mukava tavata. Aurinkoisia kevätpäiviä 🙂

  Tiina
  Ps: lahjapussukan sisältö oli todella mieleinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *