Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miten puen mustan vekkihameen kolmella eri tavalla?

Vekkihame, lempinimeltään vekkari, tuo äitini mieleen. Muistan pikkutyttönä, kun äidilläni oli usein vekkihame päällään. Niinhän se menee, muoti kiertää, mutta vekkari kuuluu niihin klassikoihin, joista ei voi sanoa, että se joskus olisi epämuodikas.

 

Arkeen/vapaa-aikaan puemme vekkarin kanssa paksut sukkikset ja reippaat nilkkurit paksummalla pohjalla ja korolla. Vekkari asettaa omat haasteensa yläosalle. Sen kanssa ei voi pukea mitä sattuu. Koska vyötäröllä on leveä kuminauha, niin laitoin lyhyehkön neuleen helmaa aavistuksen hameen sisälle edestä ja käänsin sen myös takaa pussille. Kaulaan väreihin sointuva paksu villahuivi ja reipas vapaa-ajanasu tai työasu on valmis.

 

 

” Kun nilkkurit on muun väriset kuin mustat, niin asukokonaisuus on heti rennomman näköinen ”

 

 

 

  • Neule Part Two € 99,95 koot XS-XL
  • Huivi Part Two € 79,95
  • Kassi In Wear € 79,95
  • Nilkkurit Gabor € 150,00

 

 

Business ja työkäyttöön valitaan hameen pariksi siisti ja asiallinen yläosa. Siisti t-paita, jossa etuosa on silkkiä ja selkäkappale viskoosistretchiä sopii pukeutumispaitana moneen asuun. Varsinkin jos on tunne, että kauluspaita on liian virallinen, fiilikseltään jäykkä tai inhoaa silittämistä:)

 

Jakku on stretchjerseytä. Vaikkakin jakku on pidempi eli ylettyy lantiolle, sopii se hameen kanssa kauniisti. Jakku on malliltaan vartalonmyötäinen, joten se sitoo vekkarin kapeaksi hameeksi. Tämä vekkari ei ole hurjan leveä vaan se on kauniisti laskeutuva eikä tee kantajaansa isommaksi kuin hän on.

Sirot korkkarinilkkurit tekevät asusta naisellisen ja trendikkään.

  • Valkoinen toppi PBO € 79,00 koot
  • Jakku More&More € 119,95 koot 34-44
  • Korkkarinilkkurit Gabor € 145,00

 

” Jakku on aina virallisempi kuin neuletakki ”

 

Juhla-asuna vekkihameeseen yhdistin ohuen rusettikukkapaidan. Muistatko viime torstain postauksen, jossa esittelin lempikukkamekkoni? Tämä paita on samaa kangasta kuin mekko.
Niin ja ihanat trumpettirannekkeetkin tässä paidassa on.
Pääset lempikukkamekkopostaukseeni tästä.

 

 

Sukkahousuiksi puin ohuet 10 den sukkikset takasaumalla. Vaikka eivät ne hameen alta paljoa pilkahda, tuovat ne juhlavaa fiilistä pukeutumiseen.

  • Sukkikset Wolford € 41,00
  • Kukkarusettipaita € 119,00 koot S-L
  • Korkkarit Gabor € 79,90 luumu, punainen, musta
  • Vekkihame In Wear € 129,95 koot 34-40
Stailasimme Gabin päällä harmaan vekkihameen kesäisesti kesäkuussa. Pääset lukemaan postauksen täältä.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

  1. Hei Kaisa ja kiitos viestistäsi:) Tässä postauksessa nilkkurit ovat tosiaan Gaborin eli ovat ruskeammat kuin "Talven sininen garderobi" postauksessa olevat Ten Pointsin nilkkurit. Eli Ten Points on enemmän konjakin sävyinen nilkkuri. Mukavaa vkl, Kata

  2. Moi! Ovatko Gaborin nilkkurit konjakin väriset (saman väriset kuin kengät "talven sininen garderobi" postauksessa?

  3. Saumasukkikset ovat kyllä pilkku i:n päälle! Tykkään!

  4. Kiitos Jaana viestistäsi:) Vekkihame koetaan vaikeaksi vaatteeksi, mutta eihän sen tarvitse olla sitä. Sitä voi käyttää monella tavalla, niin arkeen kuin juhlaan. Ihanaa, kun sait kipinän vekkarin hakkimisesta. Se on sellainen ikuisuusvaate! Mukavaa viikkoa, Kata

  5. Heippa ja kiitos viestistäsi! Jep, hinta oli jäänyt vahingossa pois eli se on € 129,95. DOPP Vaasaan on tulossa Fashion Night marraskuun 16. päivänä. Laitan siitä pian blogiin ilmoituksen, niin saat ilmoittautua. Toivottavasti tulet mukaan:) Hyvää syksyä, Kata

  6. Vekkihame on ollut täysin poissuljettu vaatekaapistani. Nyt tuntuu, että kipin juoksen sellaisen hankkimaan, koska se taipuu niin moneen menoon.
    Mahtavaa Kata, että sait minunkin "vanhan kovalevyn" (=lue pääni=D) taipumaan vekkihameeseen.
    Syysterveisin,Jaana

  7. Oi tätä olen odottanut! Vekkihameen stailausta ja nimenomaan pidempää vekkaria kuin puolisääreen. Ihania kokonaisuuksia- mutta en näe vekkarin hintaa postauksessa? Ja vielä toiveikkaana kyselen, että onhan pian Vaasaan tulossa viime syksynäkin ollut upea muotinäytös / asiakasilta?