Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Kesä tuli puskista tänä keväänä! Aina kun aurinko rupeaa paistamaan ja ilmat lämpenevät, haluavat naiset väriä elämään. Superpitkä talvi ja tummat vaatteet, lähinnä mustat, ovat hetkeksi historiaa.

Mutta kuinka ihana musta onkaan kesällä, kun iho on hieman päivettynyt! Oih, se näyttää hyvältä ja aina niin tyylikkäältä. Gabi kasasi mustia ja valkoisia suosikkiasujaan ja lähti Satun kanssa kuvaustripille komean Tuomiokirkon rappusille. Ihana paikka!

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella kengällä

Valkoinen pellavapaita

Valkoisessa pellavapaidassa on kauniit hihat ja kaunis kaula-aukko. Gabi oli vetänyt kaula-aukon off-shoulder tyyppisesti ensimmäisissä kuvissa. Mutta kuten huomaat, toimii se tavallisenakin kaula-aukkona. Koska hameessa on korkeahko vyötärö, niin paita tulee pukea sen sisälle. Tämä pellavapaita toimii loistavasti myös housujen kanssa ja silloin se jätetään housujen päälle. Olet nähnyt pellavapaidan vaaleansinisenä minun päälläni täällä sekä DOPPin Trendit 2018 videolla.

  • Pellavapaita € 89,95 valkoinen ja vaaleansininen, hajakokoja 34-42 (reiluhkoa kokoa)
  • Turkoosi huivi € 39,95

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Musta nilkkamittainen hame

Tämä musta 100 % viskoosi kietaisuhame saapui juuri liikkeisiimme. Hame ylettyy pohkeeseen saakka ja se on ns. feikkikietaisuhame. Hameessa on vetoketju sivussa ja se on ns. perusmusta hame, mutta siinä on extrakappale edessä ja se sidotaan solmulle tai rusetille vartalon sivuun. Tällainen kietaisuhame on kiva, siinä ei ole vilautteluvaaraa. Itse käytän tätä hametta ympäri vuoden, se toimii täysin myös talvella. Hameen kanssa puetaan paita hameen sisälle tai sitten paidan on oltava niin lyhyt, että se ylettyy ainoastaan vyötärön kohdalle.

  • Feikkikietaisuhame € 85.95 koot 34-44 musta

Jos puntaroit tämän hameen kokoa, niin ota yksi koko isompi, kuin normaalisti käytät!

 

Sellaista asua ei olekaan, mihinkä mustaa pientä nahkatakkia € 339,95 ei voisi yhdistää!

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Raitamekko

Tämä raitamekko on upea Gabin päällä. Se on niin chic, mutta samalla rento! Gabilla on mekosta päällään koko 36 ja se ylettyy hyvin polven alle. Gabi on 170 cm pitkä. Mekko on muutaman sentin pidempi takaa. Minulla oli tämä mekko punavalkoraitaisena päällä ”Väriviikon” tässä postauksessa ja koko 34 oli minulle pidempi, olenhan hikisesti 163 cm pitkä 🙂 Tämä paitamekko toimii mekkona, mutta sen alle voi pukea myös housut. Silloin jätämme nappeja alhaalta auki, jotta jalkaa näkyy mekon alta kun kävelee, tällöin kokonaisuus näyttää kevyemmältä.

  • Raitainen paitamekko € 119,95 koot 34-44 hajakokoja, värit mustaraitainen ja punaraitainen

 

Postauksen laukut

Ensimmäinen korikassi on ihanan helppo kesälaukku. Kassissa on musta vuori ja muutama sisätasku. Tähän korikassiin on helppo sulloa kesäisin puoli omaisuutta mukaan matkaan. Säät kun yleensä ovat vaihtelevia, niin neule ja huivi tulee olla aina matkassa. Tähän korikassiin € 54,95 ne mahtuvat.

Mustasta nahkalaukusta on esittelyssä kaksi erilaista versiota. Nahkalaukkuun kuuluu musta nahkainen olkahihna, mutta vaihdoimme siihen kankaisen olkahihnan € 29,00, joita meillä on erikseen myynnissä. Nämä kankaiset laukunhihnat raitaisina ovat nyt todella trendikkäitä. Tällaisen leveän kangashihnan voit vaihtaa mihin laukkuun tahansa, koska hihnan päissä on nipsut. Laukkua kannetaan lyhyellä hihnalla ja pään yli eli cross overina.

Laukku toimi myös clutchina tyylikkäimmissä asukokonaisuuksissa eli hihnan voi laukusta nipsaista pois.

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Mustat sandaalit

Mustat sandaalit ovat kuin pistokkaat eli ne vain työnnetään jalkaan. Korko on myös mokkaa, joten sandaali näyttää ihanan yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Nämä mustat sandaalit voi pukea mihinkä asuun tahansa.

  • Mustat pistokkaat € 79,90 koot 4-7, puolikokoja löytyy

 

Tästä kuvasta näet, kuinka vyötärö korostuu vyön avulla kivasti! Mekossa on napit edessä, mutta vyö antaa ymmärtää, että se on kietaisumallinen mekko!

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Musta mekko

Tämä musta mekko on raskasta kangasta, polyesteri stretchiä eli se laskeutuu upeasti. Se on suorahkon mallinen, mutta kuitenkin ihan aavistuksen kavennettu vyötärön kohdalta. Hihoissa on halkiot ja nauhat, jotka voi solmia solmulle tai rusetille. Olen esitellyt tästä matskusta olevan paidan teille tässä postauksessa.

Mekkoa löytyy ainoastaan mustana ja se väri tähän pohjemittaiseen mekkoon sopiikin ihan loistavasti. Tällaista mekkoa voi käyttää niin kesät kuin talvet. Se asustetaan paksuilla sukkiksilla, nilkkureilla ja neuletakilla/jakulla talveen sopivaksi.

  • Musta pohjemittainen mekko € 119,95 koot XS-XL

 

Mustat tennarit

Gabilla on jalassaan mustat nahkatennarit. Tennareissa on valkoinen paksu pohja, joka tekee mustasta tennarista kevyehkön näköisen. Vinkki: muista sitoa kengät nauhoilla tiukasti jalkaasi, jotta kantapää ei pääse nousemaan kävellessä ylös.

  • Mustat nahkaiset tennarit € 109,00 hajakokoja. Valkoisista nahkatennareista löytyy vielä 1 kpl kokoa 41. Nämä tennarit ainoastaan DOPP Helsingissä. Valkoisia ja tummansinisiä kangastennareita € 79,00 löytyy myös hajakokoja.

 

Hatut

Gabilla on ylemmissä kuvissa isolierinen olkihattu päässään, jossa on kaunis musta nauha. Olkihattu on yhtä kokoa ja € 59,00.

Tässä kuvassa Gabilla on päässään Panamahattu € 99,00 myös mustalla nauhalla. Tästä hatusta löytyy muutama eri koko.

 

Tähän mekkoon saatiin juhlavuutta, kun vyötärölle sidottiin juhlava vyö € 39,95

 

Gabin mustia ja valkoisia suosikkiasuja kahdella eri kengällä

Huomaatko, miten erinäköisiä asuja näistä saatiin, kun vaihdettiin eri kengät jalkaan ja erilainen laukku/kassi käteen! Miten pienestä kaikki onkaan kiinni, millaisen asukokonaisuuden haluamme luoda eri tilaisuuksiin!

 

Kiitos Gabille mallina olosta ja kiitos Satulle upeista kuvista! Ihania stailauksia ja upeita kuvia!

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Hei, raitainen mekko on niin hyvän näköinen 🙂
    Voisiko saada lisää juttuja/kuvia laukkujen raidallisesta olkahihnoista? Onko niitä erin värisiä ja erin pituisia? Kiitos Gabi, tosi kauniita kuvia!

  2. Niin freesit asukokonaisuudet suloisen Gabin yllä. Tuo pellavapaita on ollut ihana pitää helteillä. Mukavaa työpäivää!

  3. Mitä kokoja löytyy valkoisesta pellavapaidasta?