Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Asu kevään ylioppilaalle juhlaan ja arkeen

Oletko kevään ylioppilas? Tässä on sinulle kaunis ja herkkä mekko, joka soveltuu juhla-asuksi ja sitten sen voi pukea arkeen juhlien jälkeen.

Jos minä olisin ylioppilas, niin pukeutuisin juuri tämän tyyliseen mekkoon ja nimenomaan valkoiseen. Mustaakin voisin harkita, sekin olisi upea valkoisen lakin kanssa!

 

Satulla oli tässä postauksessa päällään ihana kermanvärinen pitsiasu. Olkapäällä hänellä keikkui punasävyinen laukku. Kerroin postauksessa, että laukkuja löytyy useissa eri kuoseissa. Tässä yksi uusi kuosi laukusta, joka on mustan puhuva ja metalliosat ovat kultaisia.

Nämä laukut ovat yllättävän tilavia!

 

Satun pitsimekko

Satun valkoinen pitsimekko on pehmoista puuvillapitsin tyyppistä matskua. Mekossa on vuori, joten se ei ole yhtään läpinäkyvä. Hihat ovat läpikuultavat ja hihansuissa on fyrrykantti. Mekko on hieman istutettu rinnan kohdalta, mutta muuten se on suoran mallinen. Satulla on päällään koko 36 eli mekko vastaa omaa kokoasi.

 

Mustat remmikorkkarit

Oi, nämä ovat niin sievät korkkarit jalkaan! Remmi nilkan ympäri ei aina ole jalalle paras mahdollinen kenkä. Se johtuu siitä, että nilkkaremmi tekee jalan lyhkäisemmän näköiseksi ja se myös paksuntaa pohjetta. Siksi on huipputärkeää, missä nilkkaremmi on. Näissä korkkareissa se on saatu juuri oikealle kohdalle. Huomaatko, että se tulee aavistuksen nilkan alapuolelle? Tämä on loistava kohta remmille! Tämä sama sääntö koskee syksyllä nilkkureita. Mitä ylemmäs varsi menee, sitä haastavampi se on mekon kanssa jalalle. Toki silloin auttaa musta paksu sukkahousu, joka jatkaa jalkaa.

Nilkkaremmikengät ovat ultranaisellisia kenkiä, mutta on oltava tarkka, mihin kohtaa jalkaa remmi menee.

 

Satu vaihtoi ylioppilasasuun

  • Kengät
  • Laukun
  • ja puki hatun päähänsä

ja arkinen kesäasu oli valmis.

 

Korikassista olet saanut lukea täältä ja  täältä. Ei siitä sen enempää tällä kertaa.

 

Konjakinväriset sandaalit

Satun sandaalit ovat rennot konjakinväriset sandaalit, jotka sopivat mainiosti arkipukeutumiseen. Sandaaleissa on kumipohja ja korko, vaikka se näyttääkin ihan puulta. Tämä pehmoinen korko ja pohja tekevät niistä erittäin mukavat kävellä. Sisäpohjassa on myös pehmoinen pohja, joka on ihanan tuntuinen jalanpohjalle.

 

Satun tuotteet:

  • Valkoinen pitsimekko € 109,95 koot 34-44 vain valkoinen
  • Mustat remmikorkkarit Gabor € koot 4-7, myös puolikokoja
  • Ihanat laukut € 69,00 useita värejä
  • Konjakinväriset sandaalit Ten Points € 99,00 koot 36-41
  • Korikassi € 54,95
  • Hattu € 59,00 yksi koko

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset