Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhlamekko ja arkimekko = sama mekko kahteen erityyppiseen käyttötarkoitukseen

Juhlamekko ja arkimekko

Blogia jo pidempään seuranneet tietävät että pidän siitä yli kaiken, että kaunis mekko tai asu ei jää juhlien jälkeen kaappiin pölyyntymään vaan siitä on iloa myös arkena. Stailasimme Hennalle ilmavan kevyen mekon ensin juhlaan ja sitten arkeen eli ensin mekko on juhlamekko ja sitten arkimekko.

 

Juhlamekko ja arkimekko

Juhlaan Henna puki harteilleen ihan sävy sävyyn mekon kanssa olevan ison viskoosihuivin € 39,95 . Jalkaansa hän laittoi nudet korkkarit ja samansävyinen laukku € 199,00 pääsi käsivarrelle. Isot korvakorut € 22,00 kruunaavat asun.

 

Juhlamekko ja arkimekko

Mekko

Hennan mekko on kevyttä viskoosia, joten se laskeutuu kauniisti ja on vilpoisa lämpöisenä päivänäkin. Mekon pääväri on raikas turkoosi, jonka seasta voi poimia sinisen eri sävyjä. Kun mekkoa tarkastelee tarkemmin, löytyy sieltä myös hailakka rosa raita.

Mekossa on kaunis pääntie. Kantti on leveä ja vasemmalla puolella olkapäätä on nauhat, jotka voi solmia rusetille. Muuten mekon malli on hyvin yksinkertainen, se on suorahko joten mekon ja vartalon väliin saa jäädä hieman happea. Mekossa on vuori, joten se ei ole kuitenkaan liian ohut eikä läpinäkyvä.

  • Turkoosi mekko € 119,95 koot 34-44

 

Korkkarit

Juhlaan Henna puki jalkaansa 7 cm Höglin lakerikorkkarit. Näissä korkkareissa on sydämen mallinen etuosa, joka on todella hyvä, jos vaikka on vaivasenluu jalassa. Joskus korkkarit istuvat jalkaan niin, että kantti tulee juuri vaivasenluun päälle ja se rupeaa painamaan. Näissä se mahtuu korkkarin sisälle. Korkkareita ei ole kuin yhdet 4,5 jäljellä DOPP Helsingissä, mutta olemme tilanneet niitä lisää ja odotamme niitä saapuvaksi jo ensi viikolla. Laita viestiä, jos kiinnostuit korkkareista, niin ilmoitamme sinulle, kun ne ovat saapuneet.

  • Sydämenmalliset korkkarit € 129,00 beiget

 

Juhlamekko ja arkimekko

Tässä kuvassa on aivan ihanaa vanhanajan tunnelmaa! Tämä olkihattu € 44,00 on kerrassaan viehättävä!

 

Juhlamekko ja arkimekko

Juhlalookki muuttuu arkilookiksi vaihtamalla kengät, laukun ja huivin rennompiin asusteisiin!

 

Tässä kuvassa nähdään, miten suuri vaikutus kengillä on lopputulokseen. Asu on arkinen puukkareilla € 139,00 (koot 36-41)  ja isolla laukulla € 159,00 .

 

Juhlamekko ja arkimekko

Pitkä neuletakki

Tämä pitkä neuletakki on ihan TÄYDELLINEN mekon päälle. Se on ohutta viskoosia ja siinä on 10 % stretchiä mukana. Neuletakin mitta on myös ihan täydellinen, koska se ylettyy mekon helmaan saakka! Juuri tällainen asu on kokonainen ja näyttää setiltä sekä ennen kaikkea tyylikkäältä ja nuorekkaalta.

Mekkojen päälle kun etsitään vaihtoehtoja, niin joko lyhyt tai sitten tarpeeksi pitkä jakku, liivi, bolero tai neuletakki on paras vaihtoehto. Yleensä kaikki siltä väliltä näyttää tätimäiseltä, joten kiitos ei.

  • Pitkä neuletakki € 55,95 koot 34-44 turkoosi ja sininen

Hennalla on koko setistä päällään koot 36.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Voi ihanuutta, raikkaat asukokonaisuudet ja pukee niin hyvin Hennaa. Olkihattu on kyllä hurmaava. Kyllä kelpaisi kesäkaduilla patseerata tuossa yhdistelmässä :). Mukavaa viikonloppua!

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Eikö vain, Henna on kuvissa niin edukseen:) Olkihattu on kerrassaan viehättävä. Samoin sinulle, kiitos! Kata

  2. Hei! Onko ihanassa olkihatussa eri kokoja, vaiko ”one size that doesn’t fit me” -koko?

    • Hei Hannele ja kiitos viestistäsi:) Hah, hah! one size only and it´s perfect for you! Tämmöinen koko löytyy:) Kata