Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Housuasuja 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Housuasju 2: beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Tänään on vuorossa beiget housut, johon yhdistin punaisia, energisen värisiä yläosia. Beige on siitä hyvä väri alaosissa, että ei oikeastaan ole väriä, mikä siihen ei sopisi. Ainoastaan eri värien sävyt voivat riidellä beigen värin kanssa tai tehdä niistä tunkkaisen väriset. Mutta beige on vaativa väri alaosissa. Kaikki beigen sävyt eivät näytä pukevilta housuina, hyviä ovat meleeratut sävyt ja kunnon beigen sävyt, ettei beigeä yhdistä ihoon. Näissä housuissa beigen sävy on onnistunut.

 

Housuasuja 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Beige ja punainen toimivat upeasti keskenään!

Laukun ja kenkien ei tarvitse olla samaa väriä. Kontrastit tuovat mielenkiintoa asuun!

Housuasuja 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Punabeige paita

Punabeigessä paidassa beige sävy on ihan sama kuin housujen beige. Siksi juuri tämä asu näyttää todella harmoniselta ja tyylikkäältä setiltä.

Paidassa on fyrrykanttinen helma, joka toistuu hihoissa. Paidassa on pyöreä kaula-aukko, naisellinen aukko edessä ja pikkuinen nappi kauluksessa. Paita on pehmoista viskoosia ja ihana päällä. Tämän punabeigen lisäksi paitaa löytyy myös sinivalkoisena. Täältä näet sinivalkoisen kuosin, minulla on päälläni kuosista mekkoversio.

 • Punabeige paita € 79,95 koot 34-42, minulla on päälläni koko 36

Paita ei saa kiristää lantion kohdalta, vaan fyrrykantin ansiosta sen on laskeuduttava kauniisti.

 

Kuten mainitsin, ei laukkujen ja kenkien tarvitse olla samaa väriä. Tässä asussa puin jalkaani beiget korkkarit ja käteeni nappasin punaisen laukun. Beiget korkkarit toimivat aina. Käsittele beigeä korkkaria ihona. Beiget korkkarit jatkavat jalan linjaa ja saavat sääret näyttämään pitkiltä. Tämä ei ole huono asia, eihän?

 

Housuasuja 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Paita

Tämä paita kuuluu lempparipaitoihini. Se on malliltaan suora ja ylettyy lantiolle. Paidassa on kolot olkavarsissa ja paidan nauhat voi solmia joko rusetille tai tuplasolmuun. Helppo paita, joka sopii arkeen ja pieneen juhlaan ja sitä löytyy punaisen lisäksi nuderosa, joka on myös kaunis.

 • Solmupaita € 79,95 koot XS-XL punainen ja nuderosa, minulla on päälläni koko S

 

Housut

Valitsin jalkaani kapeat ja hyvin istuvat beiget housut. Housut loppuvat nilkkaluun päälle ja lahkeessa on pieni halkio. Housut ovat timmit, niissä on kapea reisi ja ne ovat kapeat pohkeista. Tämä housumalli on täydellinen suoralle vartalotyypille, koska hänellä on yleensä kapeat sääret ja keskikohta vaatii tilaa ja näissä housuissa tilaa on. Vyötäröä ei ole kaarrettu vaan se loppuu suorana mallina vartalon keskikohtaan. Housujen takana on saumat ja edessä on prässit, mutta nehän saa silittämällä pois, jos haluaa. Mutta prässejä ei kannata vierastaa, ne taas saavat sääret näyttämään kapeammilta.

 • Beiget nilkkahousut € 89,95 koot 34-42 beige ja musta, minulla on päälläni koko 36

 

Housuasuja 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Unikkokuvioinen huivi € 39,95 on superkaunis ja siinäkin on täydelliset värit! Beige, punainen, valkoinen ja musta. Huivi on loppu DOPP Helsingistä, mutta DOPP Vaasasta huivia löytyy vielä muutama.

 

Housuasju 2: Beiget housut ja niihin sopivia energisiä yläosia

Tässä asussa vaihdoin jalkaani punaiset korkkarit € 159,00 ja beige laukku € 199,00 pääsi käteeni. Beige laukku sopii hyvin punaiseen paitaan ja eivät ne punaiset korkkarit tähän asuun huonot ole. Beiget ihanat korvakorut € 22,00 ovat ihanat kaikkiin asuihin.

Huomioithan, että olemme tänään torstaina suljettu. Palvelemme taas normaalisti huomenna perjantaina. Tervetuloa, juhlamuotia myydään nyt!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei Kata!

  Onpa kiva yhdistelmä moneen menoon! Nämä housupostaukset on ihan parhaita ja tulee oikeasti tarpeeseen! Lämmin kiitos!

  • Hei ja kiitos viestistäsi:) Kiva, kun tykkäsit! Teen juuri postausta sinisistä housuista eli pian tulee uutta housuasiaa:) Ihanaa tiistai-iltaa, Kata

 2. Aivan ihania asuja!
  Punainen on voimaväri, mutta beige sopii sen kanssa uskomattoman hyvin. En olisi uskonut
  Olit kyllä säihkyvä näky taas jälleen kerran Kata.

  • Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Kiitos sinulle ja eikö vain olekin upeat värit keskenään! Mukavaa torstaita, Kata