Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


11.5.2018 |

Ihanat naiset ovat huivinsa ansainneet!

Viime vuonna minulla oli niin iloinen äitienpäivä, kun saimme viettää sitä perheen kesken seitsemään vuoteen! Tämän vuoden äitienpäivästä tulee yhtä huikea, koska taas saamme viettää sitä yhdessä perheen kesken, mutta paikkana on San Francisco.

 

Keskimmäinen lapsemme, poika lähti 16-vuotiaana Jenkkeihin high schooliin. Hän kävi siellä lukionsa sisäoppilaitoksessa loppuun ja pääsi UC Berkeleyn yliopistoon, josta hän nyt tänään neljän vuoden rupeaman jälkeen valmistuu. Gabi, minä ja mieheni lennettiin Suomesta San Franciscoon ja nuorimmainen poikamme, joka on yliopistovaihdossa Taiwanissa, lensi toista puolta maapalloa San Franciscoon. Täällä me nyt vietämme seuraavat viisi päivää ja juhlistamme keskimmäistä poikaamme, kiertelemme katsomassa nähtävyyksiä ja käymme pikavisiitillä Las Vegasissa!

Olen niin liekeissä, kun saan olla matkalla perheeni kanssa! Familytime <3.

 

Katan asu

Äitienpäivänä on ihana pukeutua kepeään mekkoon. Valitsin päälleni ultrakevyen silkkiviskoosi mekon € 115,00, joka ei kiristä eikä purista. Mekossa on viskoosielastani vuori eli sekin joustaa ja on pehmoinen päällä. Päällikangas on iso ja leveä, kuten näet, mutta vuori myötäilee vartaloa ja antaa sille ääriviivat päällikankaan läpi.

Mekko on pidempi sivusta ja siinä on leveät trikoorannekkeet. Olemme myyneet mekkoa myös tunikana eli sen alle on puettu tiukat, vaikkapa kuminauhavyötäröiset housut. Jalassani minulla on lempparipiikkarini punaisena € 159,00.

 

Mekkoa löytyy hopeapohjaisen lisäksi valkopohjainen ja rosapohjainen. Ihania ja kauniita kaikki kolme! Koot mekossa ovat S,M ja L. Minulla on päälläni koko S ja mekko on reilua kokoa, mutta kannattaa huomioida, että rannekkeet voivat olla tiukat, jos ottaa useamman koon pienemmän kuin normaalisti käyttää (koska tänne mekkoon kyllä mahtuu). Sanoisin, että nainen kokoa 34-38 ottaa koon S, 40-42 ottaa koon M ja 44-46 ottaa koon L.

 

Sunnuntain äitienpäivän kunniaksi annamme lauantaina tämän ihanan valkoisen pasmina huivin kaupanpäälle teille 30:lle ensimmäiselle, jotka teette ostoksia liikkeissämme. Tämä sopii asuun kun asuun värinsä ja mallinsa puolesta. Sen voi kietoa harteille tai kaulaan.

 

Ihanaa äitienpäivää teille kaikille äideille. Sää on Suomessa mitä mahtavin, ei täälläkään toki sen suhteen valittamista ole. Koitan saada aikaiseksi taas matkavlogeja, tämä reissu on vain hieman haipakkaampi kuin meitä on tosiaan reissussa koko perhe!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *