Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.5.2018 |

Family first!

Terveiset San Franciscosta! Me olemme täällä koko perhe juhlistamassa poikamme valmistumista yliopistosta. Kuvia ja vlogia reissustamme on tulossa, mutta ei vielä tänään. Kolme ja puoli vuotta bloggausta ja 757 blogitekstiä, eikä yhtäkään sunnuntaita ole jäänyt välistä ilman pitkää ja kattavaa blogitekstiä, mutta tänä sunnuntaina se jää! Se jää siksi, että nyt olen pyhittänyt aikani perheelle eli family first ja sitten vasta työ. 

 

Päivä on ollut pitkä ja tunteikas. Poikamme on yksi valmistuneista ja olemme hurjan ylpeitä hänen saavutuksistaan. Hän on tehnyt hurjasti töitä päästäkseen valmistumaan yhdestä maailman parhaista yliopistoista loistavin arvosanoin. Yksi etappi elämässä on saavutettu. Elämässä on hyvä olla päämääriä, sitten tehdä ”kirjanpito” ja sen jälkeen taas jatkaa.

 

Olen testannut näitä 9 cm korkkareita koko tämän juhlapäivän. Kerron piakkoin videolla, miten päiväni näiden kanssa sujui.

Näit mekkoni jo Mekkoviikolla eli pääset tutustumaan siihen lähemmin  täältä. 

 

 

Täällä kello on 10 tuntia Suomen aikaa perässä. Eli kun luet tätä blogipostausta, niin luultavasti nukun. Toivotan sinulle ihanaa Äitienpäivää ja muista: Family first!

 


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ihanaa Äitienpäivää sinulle Kata sinne rapakon taakse.
  Perhe on aina ykkös asia vaikka onhan Doppkin ”lapsesi” se pärjää ilman mamia hyvirn työntekijöiden parissa.
  Sinä Kata olet nyt ansainnut saada olla juhlien keskipisteenä läheistensä kanssa.
  Tänään me kaikki äidit voimme kohottaa maljan ja nauttia perheemme seurasta sekä harvinaisesta herkusta auringosta, joka hellii meitä täällä Suomessa.
  Auringoista Äitienpäivää sinulle Kata sekä kaikille Dopin naisille.
  -Jaana-
  Pst. Ihana mekko, pukee sinua ja näytät ihan teiniprinessalta. Onko sitä muissa väreissä?

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos viestistäsi:) Kiitos, äitienpäivä oli täällä perheen kesken kyllä oikein ihana! Mahtavat kelit Suomessa! Täälät ollaan pian kotiutumassa ja back to business! Mekkoa on ainoastaan tämä punakukallinen versio, tässä pitkässä ja lyhkäisemässä versiossa. Löytyy mekkoviikosta:) Nautitaan helteistä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *