Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.5.2018 |

9 cm korkeiden piikkareiden testaus!

Paljon on kyselty, millaiset Höglin 9 cm piikkarit ovat jalkaan?  Jaksaako niillä olla koko päivän tai edes yhtä iltaa? Lupasin testata ne, koska minullakaan ei ollut niistä vielä kokemusta. Katso allaoleva video ja kuule testaukseni tulos!

 

Olen itsekin hyvin hämmästynyt miten hyvät nämä piikkarit olivat jalkaan! Ajatella, että jaksoin kävellä niillä pitkiä matkoja, kiivetä jyrkkiä portaita ylös ja alas isossa urheilustadionissa eli olla niillä koko pitkän päivän. Mutta kuten sanoin, sukkikset olisivat olleet hyvät jalassa, paljas jalka korkkareissa tai missään kengässä ei ole paras mahdollinen. Se mikä minua eniten ihmetytti oli se, että päkiät eivät tulleet kipeiksi näissä piikkareissa, vaikka pohjassa ei ole platota ja korko on korkea, joten jalan asenton on jyrkästi alaspäin. Ja en ottanut niitä pois pöydän alla ruokapöydässä vaan nöyränä pidin niitä jalassani koko ajan.

  • Piikkarit € 159,00 beige ja punainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *