Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Punaiset yläosat mustille housuille

Tiistaina esittelin teille kivoja ja käytännöllisiä punaisia mekkoja jouluksi. Koska kaikki eivät ole ”mekkonaisia” niin tässä muutama punainen yläosa mustille housuille.

 

Punaiset yläosat mustille housuille

Paidan matsku on 95 % polyesteriä ja 5 % elastania

Punainen paita on miellyttävää matskua. Se on malliltaan hyvin perusmallinen, mutta hihat ovat tässäkin paidassa se juju. Malliltaan paita on suora ja ylettyy lantiolle, mutta ei pepun alle. Puin sen ukkohousujen sisälle, ukkohousujen kanssa kun yläosan on oltava joko lyhyt tai se on puettava housun sisälle. Olen esitellyt kyseiset ukkohousut tässä postauksessa, jossa annoin pukeutumisvinkkejä A-vartaloiselle naiselle.

Tätä paitaa löytyy myös mustana

 

Punaiset yläosat mustille housuille

Punaiset yläosat mustille housuille

Punainen pörröneule sai kaverikseen mustat kapeat housut. Minulla on valkoinen viskoosipaita päälläni, jossa on pyöreä kaula-aukko ja paidan edessä on pieni fyrrykantti. Puin neuleen valkoisen viskoosipaidan päälle ja jätin paidan helman roikkumaan näkyville. Tämä neule sopii hyvin myös hameen kanssa, koska se on tarpeeksi lyhyt. Neuleessa ei ole mohairia eikä villaa, vaikka se siltä näyttääkin. Mustat kapeat housut ovat samat housut, kuin minulla oli päälläni  täällä.

 

Punaiset yläosat mustille housuille

Neuleen matsku on 72 % polyamidia ja 28 % polyacryliä

  • Punainen paita In Wear € 69,95
  • Mustat ukkohousut In Wear € 99,95
  • Valkoinen paita In Wear € 79,95
  • Punainen neule Oui € 99,00
  • Mustat housut Part Two € 119,95
  • Harmaat samettikorkkarit Gabor € 80,50 (€ 115,00)

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset