Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Jouluna on kiva pukeutua punaiseen asuun tai ainakin asussa voisi olla ripaus punaista vaikkapa vain korujen muodossa. Jouluna ollaan kotona, kestitään omaa perhettä ja kenties sukulaisia ja toki myös kyläillään. Minulla on kotosalla aina mekko päällä eli tykkään pukea jalkaani sukkahousut ja mekon. Asun pitää olla sellainen, että siinä on kiva olla eikä se purista eikä kiristä mistään.

 

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Mekon matsku on 70 % viskoosia, 25 % polyamidia ja 5 % elastania

 

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Tämä punainen mekko on fiilikseltään rento ja arkinen. Se soveltuu hyvin jouluksi kotimekoksi, koska se on malliltaan sellainen että sitä on helppo pitää. Mekko on malliltaan suora eli siinä on tilaa vartalon keskikohdalla. Kaula-aukko ei ole avonainen, hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja mekko ylettyy polveen. Mekon edessä on kaksi viirutaskua poikittain. Ne ovat piilotaskut eli niihin ei ole tarkoitus laittaa mitään. Minulla on mekosta päälläni koko S eli mekko vastaa omaa kokoasi. Punaisen lisäksi saamme mekkoa vielä mustana ihan lähipäivien aikana.

  • Mekko Part Two € 79,90 koot XS-XXL punainen ja musta
  • Sukkahousut 66 den Wolford vatsatuella € 41,00

 

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Olen esitellyt teille tämän mekkomallin Stailausklinikka videossamme täällä. Videossa esittelin kolmen perusmekon stailausideoita eli katso se, jos et ole jo katsonut. Pidän tästä mekkomallista, se on sellainen mekko joka on helppo asustaa eri tilaisuuksiin. Yhdistin mekkoon ohuet ihonväriset sukkahousut ja mustat lakerikorkkarit mustalla lakerivyöllä. Tällä vyöllä mekkoon saadaan hieman juhlavuutta. Vyössä on kultainen solki, mutta vöitä löytyy myös hopeasolkisena ja vyön voi myös kääntää. Silloin toinen puoli on mattanahkainen eli arkisempi kuin lakeripuoli.

 

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Minun punainen jouluasuni on ollut monta vuotta sama stretchmekko. Mekko on soveltunut loistavasti Floridan ilmastoon, mutta tämän joulun vietämme kotona Suomessa ja mekko on Floridassa, joten minun tulee keksiä uusi joulumekko, joka soveltuu Suomen ilmastoon. Se voisi hyvinkin olla tämä stretchmekko, joka on vastaava Floridamekkoni kanssa.

Näiden kahden mekon lisäksi voin suositella vielä meidän luottomekkoa punaisena, jonka löydät täältä. Tämän mekon malli on huippu ja mekkoa löytyy myös tummansinisenä ja mustana.

 

Jouluna pukeudutaan punaiseen asuun

Mekon matsku on 82 % polyesteriä, 13 % viskoosia ja 5 % elastania

Mekon tulppaanimallinen alaosa on edullisen mallinen monelle vartalolle. Vekit vyötäröllä antavat tilaa massukalla ja kun helma kapenee alaspäin, saa se vyötärön näyttämään kapeammalta. Mekkoa löytyy tämän punaisen lisäksi tummanharmaa ja viini, jonka näitte Stailausklinikka videossamme sekä punainen ja klassinen musta. Kummatkin mekot soveltuvat työmekoiksi joulun jälkeen, kun sillä on joulut juhlittu.

  • Mekko In Wear € 99,95 koot XS-XXL minulla on päälläni koko S
  • Musta ohut vyö € 34,00
  • Korkkarit Gabor € 79,90

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Nuo 66 den Wolfordin sukkikset on aivan ihanat. On kait sama malli, jota sulla oli myynnissä viime vuonnakin? Olen käyttänyt niitä paljon, pessyt pesupussissa ohjeenmukaan ja eikun käyttöön. Eivät nukkaannu eikä tule silmäpakoja. Olen löytänyt suosikkini?

    • Hei ja kiitos viestistäsi:) Oli 66 den, mutta tämä vatsatuki on uusi juttu, tulivat markkinoille kuukausi sitten. Se on totta, sukkikset ovat loistavat. Kiva kun tykkäät! Hyvää joulua, Kata

  2. Ihania kuvia ja mekkoja! Hyvää joulun odotusta sinulle!