Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.11.2017 |

Mitä puen päälleni huomisiin pikkujouluihin?

Hei, mihin tämä syksy on mennyt? Virallinen Pikkujoululauantai on huomenna! Kun keskimmäinen poikamme lähti takaisin Berkeleyhin elokuun lopussa, niin laskimme että hän on takaisin Suomessa kuudentoista viikon päästä. Nyt hän on takaisin jo kolmen viikon päästä 🙂 Kolmetoista viikkoa on mennyt yhdessä hujauksessa, toisaalta ihan kauheeta ja toisaalta ihan ihanaa.

” Kauheata on se, että elämä vaan juoksee eteenpäin ja ihanaa se, että saamme nähdä hänet taas pian ”

Minä juhlin huomisia pikkujouluja tässä punaisessa satiinimekossa lämpöisessä Roomassa. Tai en tiedä kuinka lämpöisessä, mutta ainakin lämpöisemmässä ilmastossa kuin Suomessa on.
Tämä mekko on todella mukava päällä. Siinä on stretchiä, joten se joustaa eikä se purista mistään.
Edessä oleva pystysuora rypytys on kiva idea mekossa. Katse kiinnittyy siihen ja rypytys takaa mekon loistavan istuvuuden. Minulla on mekosta koko 36, eikä se ole yhtään liian pieni vaan kooltaan mekko on aika reilu.

” Mekossa on kaunis kaula-aukko. V-kaula-aukkoisia mekkoja ei ole aina helppo löytää ”

Korvissani on punaiset roikkuvat helmikorvakorut, joita löytyy sekä hopeisina että kultaisina

Niitä hihoja tarvitaan aina, joten puin päälleni mustan glitterboleron. Bolero on musta ja siihen on kudottu ohutta hopealankaa mukaan. Boleron on oikean mittainen mekkoon eli se loppuu juuri vyötärön kahdalle.

” Musta ja punainen yhdessä sopivat joulunaikaan, jonka kulta kruunaa ”

Tämä punainen mekko toi mieleeni ”joulumekkoni”, jonka puen aina päälleni jouluaattona. Tämä sävy on aavistuksen tummempi, mutta materiaali ja malli muistuttavat toisiaan. Eikä ihme, ovathan kummatkin mekot saman valmistajan mekkoja. Löydät joulumekkoni täältä.

” On hyvä pitää tavoitteena joka vuosi mahtua joulumekkooni. Hyvä puoli on se, että mekko joustaa 🙂 ”

Tähän mekkoon puetaan vaaleat, ihonväriset sukkahousut. Mustat ohuet sukkikset eivät toimi, ne ovat liian synkät, punainen kaipaa rinnalleen jotain vaaleaa ja on suosikkini ilman boleroa, huivia tai mitä muuta yläosaa tahansa. Only the dress.

  • Punainen satiinimekko In Wear € 149,95 koot 32-44
  • Musta glitterbolero More&More € 75,95 koot 34-42
  • Korvakorut € 12,00 kulta ja hopea
  • Korkkarit Gabor € 79,90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *