Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lahjakortti on helppo ostaa ja kiva saada!

Lahjakortti liikkeisiimme on aina suosittu lahja! Se on helppo ostaa ja se on kiva saada. Meillä on useita miesasiakkaita, jotka ovat jo käyneet useita vuosia hakemassa vaimolleen lahjakortin.  Eilenkin kävi mies, joka kertoi että oli ostanut vaimolleen ensimmäisen kerran liikkeeseemme lahjakortin vuosi sitten ja tuli nyt uudestaan, kun lahja oli ollut vaimon mieleen 🙂 Niin kiva kuulla! Ja meidän lahjakorteilla voi ostaa erissä eli yhdellä kertaa ei tarvitse käyttää koko summaa ja toiseksi me emme niuhota lahjakorttien voimassaolopäivästä.

Palvelemme tänään klo. 10-19 ja lauantaina 10-15.

Tervetuloa!

Kategoriat

3 kommenttia

  1. Liikkeenne on aivan ihana, mutta suurin toiveeni on, että avaisitte oman myymälän myös Tampereelle. Tätä joululahjaa toivon ja samalla sinulle Kata riemullista joulun aikaa!

    • Hei kati ja kiitos kommentistasi! Suuri kiitos kun pidät liikkeestämme:) Oi, oi Tamperetta pitää miettiä, mutta onneksi ainakaan Helsinkiin Tampereelta ei ole pitkä matka. Hyvää joulua sinulle! Kata

    • Hei Kati ja kiitos kommentistasi:) Voi ei, nyt ainakaan tänä vuonna ei toiveesi tule toteutumaan. Mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan…Ihanaa uutta vuotta sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *