Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Luonnon armoilla mustavalkoisissa asuissa

Olin kerta kaikkiaan eilen luonnon armoilla, kun uskaltauduin ulos kuvattavaksi. Täällä Helsingissä ei ollut ihan kesy myrsky, vaan se lähenteli suomalaista hurrikaania. Meillä ei ole koskaan ennen merivesi pärskähdellyt makkarin ikkunoihin, kuten eilen. Onneksi sai olla kuvauksen jälkeen sisällä takkatulen ääressä töitä tehden.

 

Tämän postauksen ideana on mustavalkokuviollinen pitkä jakku sekä samankuosinen hame. Ajatus on yhdistää tuotteet keskenään sekä erikseen, näyttäen teille miten niillä voi mennä arkeen sekä juhlaan.

 

 

 

 

 

 

 

Housut

Mustavalkoinen jakku on asun katseenvangitsija. Kun asussa on jokin vahva tuote, tässä tämä jakku, pidämme asun muut osat rauhallisina ja yksinkertaisina. Jalassani olevat mustat housut ovat hyvinistuvat ja mukavat käyttää. Niissä on nilkkapituus ja pieni vetoketju takana lahkeensuussa. Minulla oli vetoketju auki, siksi ne lepattavat tuulessa. Näissä housuissa on korkea vyötärö, ne ovat hieman kaarretut lantion kohdalta ja lahje on kapea, mutta ei sukkahousumainen.

" Tämä housu on ollut DOPP Vaasan hittihousu "

Tässä katselen kauhistuneena, koska aalto taas tulee. Ja tulihan se, niin että kasteli minut selkäpuolelta. Tällaisessa kelissä tajuaa luonnonvoimat. Ihmiset ovat pieniä hiirulaisia, kun luonto näyttää kyntensä. Oletko lukenut venematkastani, kun jouduin ukkosen ja sateen armoille lastemme kanssa? Silloin tuli kyllä äitiä ikävä. Jos et ole, niin lue se  täältä.

 

Hame

Tämä puolihame on kätevä. Sen käyttöikä on ympäri vuoden ja siihen on helppo yhdistää yläosia. Hameessa ei ole vyötärönauhaa eli sen saa pukea haluamallensa kohtaa. Minulle hame laski aika alas vyötärölle, mutta jos olisin ottanut yhden koon pienemmän, niin se olisi noussut ylemmäs ja hame olisi jäänyt minun makuuni liian lyhkäiseksi.

 

Puolipoolo

Puin hameen ja housujen kanssa mustan puolipoolon. Poolossa on kaunis kaulus ja ihana materiaali, 100 % merinovilla. Se on vain muutaman sentin korkea eli se ei ylety ylös kaulalle. Poolot ovat siitä haasteellisia, että ne eivät ole joka tytön paitoja. Poolokaulus ei toimi, jos kaula on lyhyt. Mutta jos kaula on pitkä, niin poolo on upea. Mutta totean, että tämä puolipoolo fyrrykantilla ei ole läheskään yhtä haastava kuin normali poolo. Näimme asian eilen livenä, kun sovitimme sitä asiakkaalle, jolla ei ollut pitkää kaulaa.

 

Hyvä puoli tuulessa oli se, ettei tarvinnut laittaa sunnuntaiaamuna hiuksia

Jakku

Pidemmät jakut ovat harvinaisia mallistoissa, miksihän? Pidempi jakku on hurjan tyylikäs ja paljon puetumpi kuin pitkä neuletakki. Tässä jakussa on vuori, 3/4 osaiset hihat sekä kivat hihansuut. Hihansuissa on pieni ja maltillinen fyrrykantti. Jakun edessä on hakaset, jotka laitoin kiinni vyötärööni saakka, koska en halunnut yhdistää asuun mitään muuta kuin samankuosisen hameen ja jakun. Jakussa on pyöreä kaula-aukko ja sivuissa on taskut.

 

Tämä asu voisi toimia juhla-asuna viehättävällä tekokarvakauluksella, ohkaisilla ihonvärisillä sukkiksilla ja mustilla korkkareilla. Tällainen asu olisi voinut olla Prinsessa Dianalla aikoinaan, eikö olisikin? Itselläni on Diana mielessä, kun näin vanhan valokuvan, missä hän astui ulos autostaan Rooman hotellimme Hasslerin edessä ja tietysti, kun prinssi William vieraili juuri Suomessa. Itse olen aina ollut Dianan fani ja muistan kuin eilisen päivän, kun kuulin hänen menehtyneen. Hirveä tragedia.

 

  • Puolipoolo Part Two € 94,95
  • Housut Part Two € 119,95
  • Hame More&More € 99,95
  • Jakku More&More € 149,95
  • Korkkarit Gabor € 79,90
  • Tekoturkis € 29,00
  • Karvahattu € 69,00

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

  1. Ihanan vauhdikkaat ja aidot kuvat ? Musta poolo löysi vuosien jälkeen takaisin minunkin vaatekaappiini!

    • Kiitos Elisa viestistäsi! Kiva, kun poolo taas sytytti 🙂
      Jep, kuvista vesisateessa ja tuulessa ei vauhti puuttunut. Terveisin Kata

    • Hei Mankka! eikö olekin, tällaisia saisi olla enemmän mallistoissa. Hihat ovat kivat, eivät ole huippuisot. Terkuin kata

  2. Kertakaikkiaan upea asu! Mustavalkoisen ystävänä tässä kuitenkin kuvioinnin ansiosta sitä jotain ja nimenomaan sopii arkeen ja juhlaan? ps.mopsineiti ei vissiin kelin takia halunnut olla kuvauksissa mukana??

    • Hei Susanna ja kiitos viestistäsi! Totta, musta ja valkoinen toimivat aina:) Kuule, neidistä ei näkynyt vilaustakaan kun juoksimme sisään ja ulos useita kertoja. Luultavasti kuorsasi takkatulen edessä. Tyypillinen mopsi..:) Terveisin Kata

  3. Hertti kun myrskyää mutta siitä huolimatta upeita kuvia. Tuo pooloneule kiinnostaa 🙂

    • Kiitos Tuija viestistäsi! No totta, uskomaton tuuli! Pooloneule on ihana matsku, 100 % merinovilla ei petä koskaan. Terkuin Kata

  4. Hauska nähdä sinullakin joskus bad hair day, vaikkakin luonnonvoimien aikaansaamana :). Hame on kyllä kaunis. Onko housuja jäljellä vielä pienessä koossa?

    • Hei Marianne! No oli kyllä todellinen bad hair day:) Housuja löytyy koko 34, mutta on iso sinulle…tarvisit näistä koon 32. Ovat reilua kokoa. Minullekaan ei tuottanut ongelmia vetää 34 jalkaani. Terkuin Kata

  5. Onko haneessa mikä materiaali ? Ihana?
    Tulen käymään?
    Sirpa

    • Hei Sirpa ja kiitos viestistäsi:) hameessa on 53 puuvillaa ja 47 polyesteriä ja vuorikin siinä on. Tervetuloa! Kata