Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.8.2017 |

Nyt niitä saa: Syksyn Panchicit ovat saapuneet!

Nyt saa syksyn Panchicejä. Kevään Panchicit suoraan sanoen ”vietiin käsistä”. Möimme kymmeniä pareja Panchicejä DOPP Helsingin avajaisviikonloppuna. Vaasasta ne loppuivat myös hetkessä. Meiltä löytyy tälle syksylle neljä eri mallia, yksi perusmalli ja kolme nilkkuria. Kaikki nilkkurit vain vedetään jalkaan, niissä ei ole vetoketjuja.

” Minulla on ollut koko kevään ja kesän käytössä punaiset Panchicit ja olen käyttänyt niitä eniten kaikista kengistäni. Ne on helppo ja nopea pukea jalkaan ja ne ovat pehmoiset kävellä. Pitkän työpäivän jälkeen jalkoja ei särje, jos jaloissa on ollut Panchicit. ” 

Basicmalli € 169,00 musta koot 36-41

Tämä basicmalli eroaa kevään kengästä siten, että tässä on tukevampi ja lämpöisempi pohja. Keväällä mustissa Panchiceissä oli myös valkoinen pohja, kun se nyt syksyn versiossa on musta. Koot vastaavat kevään kenkiä.

Tässä on nilkkurimalli perusmallista. Tästä nilkkurimallista löytyy sekä musta että tummansininen. Pohja on kuten perusmallissa, mutta näissä on lämmin ja pehmoinen karvavuori. Karvavuorin ansiosta, nämä nilkkurit ovat hieman pienempää kokoa kuin perusmallit. Eli voit sovittaa tästä mallista yhtä kokoa isompaa kokoa kuin perusmallista.

 • Nilkkurit € 179,00 tummansininen ja musta koot 36-41

Tässä nilkkurissa on joustavaa, kuin kudottua kangasta päällä. Tässä on myös samanlainen pohja kuin perusmallissa. Nämä ovat pehmoiset vetää jalkaan, koska myös kangas venyy. Nilkkurit vastaavat omaa kokoasi.

 • Kudottu nilkkuri € 195,00 koot 36-41

Näissä nilkkureissa on poninkarvaa sekä mokkanahkaa. Pohja on erilainen kuin edellisissä nilkkureissa, näissä se on sileä. Nilkkurit vastaavat omaa kokoasi.

” Kaikkia malleja voit käyttää sekä housujen että hameiden kanssa. Mustat paksut sukkikset, mekko ja Panchicit jalkaan ja syysasu on valmis ! ”

 • Poninkarvanilkkurit € 209,00 koot 36-40 musta 

4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi:) Poikkea liikkeessä, tervetuloa! Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Marketta ja kiitos viestistäsi:) Uskon, että kestää. Ei toki täydellistä vesisadetta, mutta kosteutta kyllä. Tervetuloa sovittamaan, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Kaikki kengät syötävän ihania. Täytyy poiketa kokeilemassa.
  t.Jaana

 4. Marketta sanoo:

  Onpa ihanan näköiset nuo poninkarvakengät. Mahtaakohan karva ja mokka kestää yhtään kosteutta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *