Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

7 Panchiciä ja 7 asukokonaisuutta

Stailasimme 7 eri väristä Panchic tennaria ja 7 eri tyylistä asukokonaisuutta. Teimme stailauksesta myös videon, löydät sen postauksen lopusta.

Mikä asukokonaisuuksista on sinun mieleesi?

Lue lisää tuotteista DOPPshop verkkokaupastamme. Pääset suoraan kauppaan, tuotteen kohdalle, kun klikkaat rusehtavaa tekstiä! Videolla näet asut yhdistettyinä Panchic tennareihin, mutta valokuviin emme voineet niitä laittaa, koska ne olisivat likaantuneet ulkona.

 

Farkkumekon alle voi pukea myös housut, koska mekossa on täysin aukeavat napit edessä

 

 

 • Hasita mekko € 119,95 löytyy
 • Hande vyö musta € 54,95 myös konjakki löytyy koot S/M ja L/XL, tiedustelut shop@dopp.fi

Hasita mekkoa löytyy kolme väriä eli mustan lisäksi löytyy myös beige ja keltainen!

 

 

Valkoinen paitis ja farkut toimivat aina!

 

 

Laadukas t-paita pelastaa monta asua! Ratan t-paitaa löytyy viisi väriä täältä

 

 

Siniseen Hawra mekkoon voi yhdistää myös vaaleansiniset ja valkoiset Panchicit!

 

 

Pellavaneuletta löytyy neljä väriä!  Löydät kaikki värit täältä

 

 

Keltainen sävy on kauniin hillitty!

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ihania kevätjuttuja – miten noiden tennareiden koot, voisitteko laittaa mitä kokoja itse käytätte ja miten suhtautuu muuten kenkäkokoihinne, onko leveä vai kapea lesti? Mietin että 37 vai 38 kun kokoni n 37,5

  Laura

  • Hei Laura! Panchicit ovat ihiania! laitamme verkkokaupaamme aina sisäpohjan mitan ja tosiaan Panchicit vastaavat normaalia kokoa. Voit ottaa vanhasta kengästäsi pohjallisen irti ja mitata sen päästä päähän ja verrata mittoja verkkokauppamme mittoihin, niin koko selviää helposti:) Ne veneyvät jos on tarvis muuten ovat ihan normaalia lestiä. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Oi mitä asukokonaisuuksia ja panchinejä! Huomasin, että viidakkorumpu levitti ilosanomaa pantsujen saapumisesta Doppiin ja osa jo loppuikin. Tuleeko niitä lisää?

  Vaikka mekot ovatkin ihania niin katsottuani videon lempiasukonaisuudet meni uusiksi omassa päässäni.

  Valkoinen paitis, farkut ja nutriat pantsut nousivat lemppareihini. Nutriat pantsut meni nenän edestä, nyyh! Paitiksen hihat olivat ihanat.

  Gabin päällä oleva Camar-jakku, farkut, pellavaneule ja beiget pantsut ihastutti myös eli back to basics-teema viehätti.

  Mekkoja oli monen monta, mutta minä hulda huoleton inhoan silitystä joten nämä mekot ei sopivia minulle. Silityskurssin käytyäni voisin tykästyä hillityyn keltaiseen tai maagiseen mustaan mekkoon. Farkkumekko toi muistoja mieleen, tykkäsin.

  Gabin yllä oleva Hedy kokonaisuus rosan pantsujen kanssa on raikas uudistus jakkupuvulle. Taatusti huomataan kesäisessä katukuvassa. Aistikas.

  Nyt katsastamaan verkkokauppaa. Pellavaneuleetkin jo saapuneet samoin kuin laadukkaat t-paidat. Panchineiden suhteen olin etana, joten saas nähdä mitä on jäljellä.

  • Hei Jaana! Jep, Panchicit saapuivat ja tosiaan muutama pari on enään jäljellä. Saadaanko lisää, tieto menee maaliskuulle kuulemma eli sanoisin että emme saa. Voih, hieman tulisi näille mekoille rautaa pesun jälkeen näyttää. Oletko Jaana harkinnut koskaan sellaisen höyryttimen ostoa? niitä saa Claes Ohlsonilta ja toimivat kivasti. Vanhempi poikamme käyttää paitojensa silittämiseen sellaista ja kuulemma toimiin. Meilläkin on ollut sellainen, mutta me kun höytytämme kaikki liikkeen tuotteet niin meille se on liian pieni. Meillä on sellainen ammattihöyrytin, joka toimii isoissa määrissä hyvin. Jep, pellavaneuleetkin saapuivat jo, ihanat klassikot ja t-paidat! Niitä ei ollakaan nähty hetkeen. Mukavaa alkavaa viikkoa, se onkin tammikuun vika viikko! Terkuin Kata

   • Pantsut ovat kuumaa tavaraa, kun jo loppuivat. Toivottavasti Doppiin tulee keväällä muita vain jalkaan vetäistäviä kenkiä. Doppissa on myös kengät tosi laadukkaita, vaikka ette olekaan mikään varsinainen kenkäkauppa.

    Kurkkasin heti vinkkaamaasi höyrytintä ja uskon, että menee hankintaan. Toinen näytti pelottavan paljon silitysraudalta, mutta se olikin tarkoitettu matkakäyttöön.

    • Hei Jaana! paljon kenkiä on vielä tulossa, niin tennareita kuin sandaaleitakin 🙂 Kiva, se on tosiaan sellainen ”kapula” jolla voi höyryttää tuotteita, kun ne roikkuvat henkarila. Mukavaa iltaa, Kata