Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Panchicit ovat saapuneet!

Tervetuloa sovittelemaan!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Heipä hei. Tyylikkäitä pantsuja😊 Harmi vaan kun nutriasta oli koot loppu. Tuleekohan niitä lisää?

  • Hei Sinikka! Kiitos 🙂 Ne menivät taas hujauksessa. Katsotaan maanantaina, saammeko lisää vai mikä on tilanne. Laita meiliä shop@dopp.fi jos haluaisit nutriat ja myös kokosi, niin katsotaan. Vastaamme sieltä sinulle 🙂 Mukavaa viikonloppua, kata

 2. Nyt jo ne saapuivat Doppiin, vaikka ulkona vielä talvi. Tosin lumi alkanut sulamaan ikävän likaiseksi ja uudet kengät piristi videolla.

  Väreissä on missä valita. Muistanko väärin, että panchinejä oli joskus punaisina ja jopa keltaisina?

  Videolla välähtevät panchinit ovat helppo vetäistä jalkaan. Itse punnitsen klassisen tummansinisen ja nutrian välillä. Oh, miksei hempeä rosa tai vaaleansininen tai …Iik! Pakko siivota vaate- sekä kenkäkaappi, niin ehkä sen jälkeen värin valinta on helpompaa.

  • Hei Jaana! Kyllä, punaisia ja keltaisiakin on ollut 🙂 Kauniita värejä olivatkin! Hyvä idea, vaatekaapin siivousta ja kartoittamista! Itsekin olen tuon tempauksen tarpeessa. Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Heippa, se aina jotenkin kevään merkki, kun pantsut saapuvat kauppaan! 💚 itsellä onkin nämä jo muutamassa värissä ja voin suositella. On helppo vetäistä jalkaan ja jaksaa kävellä, pehmoiset poposet. Ihanat! Teillä on kyllä hyvät kengät aina myynnissä, kiitos siitä. Nätit, tyylikkäät ja hyvät jalkaan.

  • Hei Maarit! Kiitos, ihanaa kun olet tyytyväinen kenkävalikoimiimme. Olemme tarkkoja mitkä pääsevät meille myyntiin. Niiden pitää olla oikeasti hyvät jalkaan ja niiden on näytettävä tyylikkäitä ja ajan hengessä olevilta 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata