Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kuuden mekon stailaus kuudella eri tavalla

Stailasimme kuusi kevään-21 uutta mekkoa kuudella eri tavalla. Mekoissa on yhtenäistä se, että ne ylettyvät kaikki polven kohdalle. Viidessä niistä on laskettu vyötärö ja yksi mekko on malliltaan ihan suora. Teimme stailauksista myös videon, jonka löydät postauksen lopusta.

Laskettu vyötärö malli sopii erityisen hyvin O-vartalolle, mutta myös H, Y ja X-vartalolle se toimii. A-vartaloiselle se toimii silloin, jos lasketun vyötärön kantti ei nappaa lantioon kiinni. Näissä mekoissa sitä vaaraa ei pitäisi olla, kun vyötärö ei ole kuitenkaan hurjan alhaalla

 

Judy vihreä kukkamekko

Judy vihreä pohjaisessa kukkamekossa on myös ripaus mustaa, valkoista ja hailakkaa rosaa. Kaulus on pyöreä, jossa on nauhat. Nauhat voi sitoa rusetille tai jättää auki, jolloin kaulusta voi pitää V-mallisena. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset ja hihansuissa on leveä kuminauha resori. Mekossa on hieman alas laskettu vyötärö. Mekossa on vuori, hihat ovat läpikuultavat.

Judy mekko soveltuu arkeen, mutta myös pieneen menoon tai työkäyttöön. Yhdistimme mekkoon korkkarit ja rosan jakun, ajatuksena asiallisempi meno. Mutta kun mekkoon yhdistää reippaat kengät ja neuleen/pusakan, muuttuu mekon tyyli nopeasti! Huomioi myös ihana beige pieni laukku, johon kuuluu kaksi eri hihnaa

 

Hawra beige kukkamekko

Hawra mekko on loistava käyttömekko, mutta kauniilla kengillä se soveltuu myös pieneen menoon. Mekossa on irroitettava vuorimekko. Kaula-aukko on v-mallinen, vuori mekon voi nostaa näkymään kaula-aukosta jos haluaa. Mekossa on laskettu vyötärö ja helmaosassa on kaksi fyrrykanttia. Mekossa on puolipitkät hihat, jotka voi nostaa, kuminauha hihansuissa pitää hihat ylempänä. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reilua kokoa!

Puin mekon päälle kevään Cetrona pellavaneuleen. Pellavaneuleet neljässä värissä tulevat verkkokauppaan viimeistään lauantaina. Minulla on neuleesta päällä koko S ja neuleen hinta on € 99,95.

 

Payton sini/beige kuviomekko

Payton mekossa on tummansinistä ja harmaan beigen sävyjä. Mekossa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukon reunus on pehmoista ”kudotun tyylistä” materiaalia. Mekko on malliltaan ihan suora eli sen kuuluu ”roikkua” kantajansa päällä, vartaloon sen ei saa napata kiinni. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Bonita, 100% merinovilla neuleliivi pelastaa monta asua! Täytyy sanoa, että Bonita liivin väri on juuri sama kuin mekon beige sävy, jonka Blanca kävelykenkien beige nauha kruunaa!

 

Chambrey mekko

Chambrey mekossa on V-kaula-aukko, pitkät hihat ja mekossa on avattavat napit alas asti. Näin ollen mekkoa voi käyttää loistavasti myös housujen kanssa jättäen muutaman napin alhaalta auki. Mekon vyötärö on laskettu navan kohdalle. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Puin mekon alle valkoisen lyhythihaisen ribbineulos poolopaidan. Poolopaidassa on vitivalkoinen sävy, joka on raikas yhdistää mihin vaan! Mutta katso verkkokaupastamme, miten kauniisti Ciara kietaisuneule sopii myös Chambrey mekon päälle.

Chambrey mekon alle voit pukea myös housut ja jättää alanappeja auki!

 

 

Paige sinipohjainen kukkamekko

Paige mekossa on tummansininen pohjaväri. Sen lisäksi mekosta löytyy vaaleansinistä, army greeniä ja beigeä ja konjakin sävyä. Mekossa on V-kaula-aukko, pitkät hihat ja mekossa on avattavat napit alas asti. Mekon vyötärö on laskettu navan kohdalle. Mekon sivuissa on taskut.

Puin mekon alle siniset Fiola farkut ja vaaleansinisen Venus paitapuseron. Näin asustamalla voi myös pukea mekon, jossa on avattavat napit edessä.

 

Hawra sininen kukkamekko

Hawra mekko on loistava käyttömekko, mutta kauniilla kengillä se soveltuu myös pieneen menoon. Mekossa on irroitettava vuorimekko. Kaula-aukko on v-mallinen, vuorimekon voi nostaa näkymään kaula-aukosta jos haluaa. Mekossa on laskettu vyötärö ja helmaosassa on kaksi fyrrykanttia. Mekossa on puolipitkät hihat, jotka voi nostaa, kuminauha hihansuissa pitää hihat ylempänä. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reilua kokoa.

Corps jakun voi pukea mihin haluaa, myös mekon päälle. Nappasin käteeni jo keväisen Lumari korikassin, koska eilen kun aurinko paistoi, oli kevättä jo ilmassa.

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Chambrey-mekko on aivan ihana. Olen jo 60+ nainen, mutta tuo on siis niin kaunis ja varmasti monikäyttöinen, kuin minulle tehty.
  Onko teillä myymälässä tuota mekkoa koossa 40-42, luulisin tuon koon olevan minulle sopiva?

  Innostuin minäkin eläkeläinen, vaikka nyt ei paljon ole tilanteita, missä tarvitsisi tai matkoja, mutta aivan ihana malli ja vaate jonka haluaisin.

  • Hei Irkku! Kiitos viestistäsi 🙂 Ihanaa kun tykkäsit. Valitettavasti mekko on ihan loppu. Mutta seuraa, sieltä tulee vastaavanlaisia mekkoja ihan varmasti tänä keväänä. Kevät on mekkojen kulta-aikaa! Mukavaa viikonloppua, kata

 2. Blogiin ilmaantui kuusi mekkoa, mitkä häivyttää mahdolliset Saturnuksen renkaat kropasta. Ihanaa! Sopivat niin monelle vartalotyypille.

  Judy vihreän mekon värimaailma on rauhoittava. Rue beige olkalaukku ja Hedy jakun kanssa mekko muuttui heti fiinimmäksi.

  Beige kukkamekko ja pellavaneule ovat rennon rempseä. Itse odotan pellavaneuleiden tuloa. Minkähän värisiä niitä tänä vuonna tulee?

  Payton mekko on suora, ihanat värit ja kaula-aukko on katseenvangitsija. Bonita liivin ja Bianca kenkien kanssa mekko on perfect match.

  Chambrey mekko tuo mieleen kesäisen poutataivaan. Valkoinen poolopaita korostaa vielä entisestään mekon väriä.

  Paige sinipohjainen kukkamekko raikastui paitapuseron kanssa ja farkut mekon alle sopivat hyvin. Taskut mekoissa on aina plussaa.

  Hawra mekossa ihastuin helmaosassa oleviin furrykantteihin sekä hihoihin, joita voi kätevästi nostaa ja hihat pysyy kuminauhan avulla ylempänä. Corps pusakkajakku saa mekon värin hehkumaan. Korikassi tuo jo kesän mieleen.

  Helppoja mekkoja, missä pituus enteilee jo kevättä. Video piristi taas päivää ja se on pakko katsoa toisenkin kerran.

  • Hei Jaana! Hah, hah Saturnuksen renkaat, hauskasti ja tyylikkäästi ilmaistu asia! Neljä väriä on pellavaneuletta tulossa, niistäkin lisää viikonloppuna 🙂 Hienosti kiteytit mekkojen parhaat puolet! Kiva kun tykkäsit videosta ja mekot ovat tosiaan helppohoitoisia ja kauniita, käyttömekkoja. Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata