Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keväiset yläosat ja ekat kevään lenkkarit

Haluatko piristää vaatekaappiasi jollain keväisellä tuotteella? Uudella paidalla, jonka voi yhdistää olemassa oleviin housuihin tai hameeseen saa kivan piristysruiskeen päivän asuihin. Herkullisen pehmeän ja keväisen neuletakin voi pukea viskoosipaidan päälle, jos tuntee tarvetta lämpöisemmälle asulle.

Minulla on Erdonae viskoosipaidan alla Hydda toppi,  joka on ns. ”second skin” ja se toimii loistavasti aluspaitana lämmittäen ja estäen viskoosipaidan läpinäkyvyyden

 

Erdonae paita

Erdonea viskoosipaidassa on kaunis väritys! Oikeastaan siitä löytyykin kevään sinimaailman sävyt. Huomaatko, että sieltä löytyy myös ripaus keltaista? Voin paljastaa sen verran, että liikkeeseemme saapui eilen jo keltaisia mekkoja. Ne ovat kuin auringonpaiste sisätiloissa!

Erdonae paidassa on kaunis kaula-aukkko. Hihat ovat puolipitkät ja paidan helma on pyöristetty. Paidan sivuissa on pienet halkiot.

 

 

Jalassani minulla on tummansiniset Tulevaisuuden housut, jotka toimivat myös etätyöpäivähousuina kotona. Niissä on mukava olla ja ne ovat tyylikkäämmät kuin verkkarit.

 

Lerke neuletakki

Lerke neuletakki on sekoitus alpakkaa, villaa, polyamidia ja elastania. Lerke on malliltaan hieman jakkumainen neuletakki. Neuletakkien värit ovat melerattuja, jolloin neuletakin kudos näyttää mielenkiintoiselta. Neuletakissa on klassinen kaula-aukko, pitkät hihat resorilla ja se ylettyy lantiolle. Neuletakkia voi pitää napit kiinni, joten sen toimii myös neulepaitana.

Vaaleansininen on hieman jäänsininen ja kylmähkö sävyltään ja beige on taasen hieman lämpöisempi olematta kuitenkaan keltaisen beige. Neuletakissa on kauniit rusehtavat napit. Minulla on neuletakeista päällä koko S.

 

Erdonae paitaa löytyy myös beige pohjaisena. Beige värisestä paidasta löytyy konjakkia  ja mustaa, joten tämä paita tuo kivan piristyksen myös mustille housuille. Huomaatko, että tästäkin kuosista löytyy ripaus keltaista?

Minulla on Erdonae paidasta päällä koko 34. Paidat ovat leveähköjä, mutta huomoi että paita voi kutistua muutaman prosentin pesussa

 

Jalassani minulla on Dream skinnyt tummassa pesussa. Tämä pesu on sellainen, että siihen sopii yläosat kuin yläosat.

Hydda toppi suositukset Erdonae paitojen alle:

Sininen Erdonae kukkapaita; Sininen Hydda toppi, Nuderosa Hydda toppi

Beige Erdonae kukkapaita; Luonnonvalkoinen Hydda toppi, Nuderosa Hydda toppi

 

Ihastelitko lenkkareitani? Löydät nämä kevään-21 lenkkarit mittataulukkoineen verkkokaupastamme.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihania perusasuja! Suositukset tulevaisuuden housuille! Ne on tosi mukavat päällä ja on niin siistit, että voi lähteä kauppaankin ne päällä, ei ole verkkarit!
  Tosi kivan näköiset neuletakit!

  Uuu…onkin hieman eri näköiset Högl lenkkarit, kuin aiempina vuosina. Lesti lienee sama? On nimittäin niiiin hyvät jalassa. Hienot! 🤩

  • Hei Maarit! No jep, Tulevaisuuden housut ovat niin hyvät housut ja kun ovat hieman tukevampaa matskua, niin soveltuvat myös talvihousuiksi. Höglin lenkkarit ovat kerrassaan ihanat jalkaan, on kuin pumpulipilvessä kävelisi kun ne ovat jalassa! Mukavaa tulevaa viikonloppua! Mihin tämäkin viikko taas vierähti? Terkuin Kata

 2. Jos viime viikko oli härkäviikko, niin nyt on kyllä hemmotteluviikko. Kata hemmottelee meitä uusilla postauksilla ja uusilla tuotteilla harva se päivä. Ihanaa, kevät tule pian jo!

  Kevään uudet paidat ovat namuja. Kata mainitsee niissä molemmissa olevan ripauksen keltaista. Onko keltainen siis kevät 2021 väri? Jos näin, niin ihanaa auringonpaistetta luvassa ja voi kun saataisiin video Doppista minne keltaisia mekkojakin jo tullut. Piristäisi kummasti näin talven keskellä.

  Neuletakit ovat taatusti lämmittävät. Malli, materiaali ja värit todella hyvät. Napit kiinni niin voi pitää neulepaitanakin. Hydda toppi on ihan must juttu. Napakka ja hienoa, että niihin tullut uusia värejäkin.

  Postauksen molemmat housut lemppareitani. En vaihtaisi niitä mihinkään ja itku tulisi, jos niitä ei enää valmistettaisi.

  Nyt oli kyllä mageat nahkaiset lenkkarit. Black and white, varmat värit. Tuleekohan värikkäitä Panchicejä piristämään jalkoja?

  Tämä postaus pisti haaveleimaan jo keväästä ja auringosta. Onneksi lumi tuo valoa ja sulaa poiskin joskus. Valoa ja iloa viikkoon.

  • Hei Jaana! Kyllä, vuoden 2021 yksi hittiväreistä on juuri keltainen. Keltaista saadaan nähdä lisää sunnuntaina! Ja Panchicit saadaan esitellä teille seitsemässä upeassa värissä viikonlopun aikana 🙂 Kyllä tämä tästä kevääksi muuttuu, myös ulkona, vaikka lunta onkin tullut hurjat määrät. No, ainakin ollaan saatu hyvää jumppaa, kun ollaan saatu tehdä lumitöitä. Ja totta, nyt on paljon valoismapaa kun on lunta. Tapaamme tehdä Valoran kanssa iltaisin lenkin, jossa pitää mennä pientä metsäpolkua hetken. Siellä ei ole valaistusta ja joulukuussa se oli super pelottavaa, kun oli niiiiiiin pimeätä, mutta nyt on ihan eri, kun lumi valaisee! valtava ero lumella! Mukavaa iltaa, Kata