Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

LIVE lähetyksen asut

Kiitos eiliseen LIVE lähetykseen osallistuneille. Lähetyksessä oli malleina neljä daamia ja päätimmekin ennen lähetystä että puheroolin tällä kertaa otan minä 🙂 Live lähetys on tallennettu tänne verkkosivuille kohtaan Etusivu ja kun ruutua vierittää alaspäin tulee kohtaan ”Seuraathan meitä” ja kun sormella näpäyttää minua, niin video lähtee rullaamaan.

Täsät postauksesta löytää LIVE lähetyksessä olleita tuotteita.

 

Varena mekko

Varena mekko on super pehmoista materiaalia, se on kuin pumpulia iholla. Mekossa on V-kaula-aukko ja pussimaiset hihat, jotka ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Helmassa on levenevä kantti, joka on naisellinen. Selkäosassa ei ole sisäänottoja. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekon tulee olla hieman löysähkö, eikä napata lantioon kiinni eli lantion mitta määrittää koon. Rinnan kohdasta mekko saa olla istuva.

 

Vincent t-paita ja Varena hame

Vincent on perusmallinen t-paita, jossa on pehmoinen ja pumpulinen materiaali. T-paidassa on lyhyet hihat, malliltaan se on suora ja paita loppuu lantiolle. Varena hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja hameen sivussa on taskut. Hame on malliltaan suorahko ja se loppuu reippaasti polven alapuolelle. Vasemmalla puolella on halkio. Minulla on t-paidasta ja hameesta päällä koko S.

 

Varena hame toimii irtohameena erilaisten yläosien kanssa sekä settinä Vincent t-paidan kanssa

 

LIVEn aihe oli kevään ja kesän ”Must Have” tuotteet. Kerroin LIVEssä, että kannattaa miettiä kun rupeaa rakentamaan kesän vaatekaappia, että sieltä löytyy laadukas takki, kengät ja laukku. Näiden on hyvä olla samaa väriä tai ainakin täydellisesti yhteensopivat koska se helpottaa elämää. Näiden ”väliin” on helppo yhdistää erilaisia asuja ja on aina tyylikäs setti, joka toimii.

 

Minulla oli päällä LIVE lähetyksessä Zilky hame kesän uudessä cement värissä. Huomenna julkaisemme videon, missä olemme stailanneet Zilky hameen muutamilla eri tavoilla.

DW Toppakeeppii on super ihana. Myös Toppakeeppi toimittaa takin virkaa kesäisin. Ja yhtään ei tarvitse miettiä, että se on liian kuuma. Se on kevyt ja ilmava ja sen pukee vaikka hihattoman kesämekon päälle. DW Toppakeeppiä löytyy beigenä ja mustana.

 

Valitsimme tämän kevään Lucy rotsin väreiksi tummansinisen ja greigen. Tämän kevään Lucy rotsin värit löytyvät Suomesta ainoastaan meiltä DOPPista!

 

Lucy rotsi

Lucy rotsi on ohkaista nylonia vuorella. Lucy on hieman slimmattu eli se istuu kauniisti vyötäröstä ja selästä, mitään pussia ei jää mihinkään. Lucyssä on kullanväriset painonapit ja vetoketjut. Myös hihansuissa on vetoketjut ja nappi. Edessä on taskuja ja alataskujen sivuissa on myös taskut. Lucyä pidetään yleensä auki eli se on helppo pukea ja riisua päältä, tarpeen vaatiessa. Lucy ei rypisty, joten sen voi huoletta kääräistä kassiin ja vetäistä päälle, kun on tarvis.

 

Greige väri on harmaaseen taittuva beige

 

Valitsimme Lucy rotsin värit niin, että greige väri on loistava naiselle, joka tykkää pitää mustia vatteita. Tummansininen Lucy rotsi taas käy naiselle, joka suosii sinisen eri sävyjä.

 

Panchic tennarit

Panchic tennarit ovat super kevyet ja aivan ihanat jalkaan. Minä ja moni muukin on todennut, että näillä jaksaa kävellä vaikka maailman ympäri. Panchicit vain vetäistään jalkaan eli nauhoja niissä ei ole. Vaikka tennareissa ei ole nauhoja, pysyvät ne loistavasti jalassa. Sisäpohjallinen on irroitettava.Tennarit ovat nylon kangasta sekä mokkanahkaa ja tennareiden pohja on vaalean beige. Tennarit vastaavat normaalia kokoa.

  • Panchic tennarit € 149,00 löytyvät täältä

 

Panchic tennareita löytyy valkoisina, tummansinisnä ja mustina. Jos haluat Panchic tennarit, niin suosittelen toimimaan nopeasti, koska me emme saa tennareita lisää.

 

Valkoisissa ja mustissa Panchic tennareissa on valkoinen pohja ja tummansinisissä Panchic tennareissa on vaalean beige pohja.

Korikassi on myös ”Must have” tuote kesäksi. Miten helppoa onkaan pitää korikassissa koko kesä Lucy rotsia ja DW Toppakeeppiä ja pukea ne päälle, kun on tarvis. Enään pitää päättää niiden värit ja myös Panchic tennareiden väri. Mutta muista, että kun nämä asiat on kunnossa, on pukeutuminen kesällä helppoa ja takuuvarmasti tyylikästä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, , ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mukavat tennarit,Zilky- ja Varena hameet.

    • Hei Annamaija! Kiva kun tykkäät, ovat ihania päällä. Mukavaa päivää, kata