Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

ON-OFF Shirley paita

ON-OFF Shirley paita

Nyt minulla on sellainen paita päälläni, että sen voi yhdistää erilaisten alaosien kanssa ja tulos on ihan erilainen. Paidasta saa iltamenoihin yläosan farkkujen kanssa tai paidasta saa huippu juhlavan yläosan midimittaisen tylli- tai vekkihameen kanssa.

Tämän paidan kanssa eletään sellaista on-off tilannetta. Siihen joko rakastutaan ensi silmäyksellä tai sitten ei voi kuvitellakaan, että se pääsisi ostoslistalle!

 

ON-OFF Shirley paita

ON-OFF Shirley paita

Shirley paita

Muistatko amerikkalaista näyttelijätärtä Shirley Templeä? Minä muistan hänet elävästi, koska pienenä rakastin katsoa mustavalkoisia elokuvia, joissa hän näytteli sanavalmista pikkutyttöä. Hän steppasi, tanssi ja lauloi sekä laukoi pikkuvanhoja kommenttejaan aikuisille. Mieleeni on jäänyt myös hänen valloittavat korkkiruuvikiharat. Koska muistan hänet niin hyvin, on minun täytynyt olla ala-aste ikäinen kun olen nähnyt hänet tv:ssä.

Shirley paidan pohjaväri on luonnonvalkoinen, jossa on mustia palloja. Paita on kietaisumallinen eli paita aukeaa edestä kokonaan. Paidan sivussa on pari nappia, jolla paita laitetaan kiinni. Edessä oleva rusetti on koriste. Näillä rusettinauhoilla paitaa ei kiristetä. Hihat ovat näyttävät pussihihat. Minulla on päälläni kietaisupaidasta koko S.

 

ON-OFF Shirley paita

Dream Chic

Miten ihanalta tuntuikaan vetäistä mustat farkut jalkaani! En muista, koska minulla on ollut jalassani mustat farkut. Siitä on ainakin vuosi jos ei kaksi aikaa. Muutama vuosi sitten käytin usein mustia kapeita farkkuja.

Dream Chic malli onkin sinulle jo tuttu. Nämä ovat siis ne mukavat, venyvät ja loistavan mittaiset 27″ farkut jotka sopivat kaikille vartalotyypeille. Dream Chic farkut näyttävät ihan erilaisilta, kun väriä vaihdetaan.

 

ON-OFF Shirley paita
Minun rakkautta ensi silmäyksellä ovat mm. rusetit, pallot ja pussihihat eli ne löytyvät kaikki tästä paidasta

 

ON-OFF Shirley paita

Jotta näyttävä Shirley paita ei jää kaappiin menojen jälkeen, niin se puetaan arkeen mustilla tennareilla ja luonnonvalkoisella neuletakilla. Myös musta nahkatakki olisi tähän asuun i-h-a-n-a.

Shirley paita kuuluu kategoriaan ”ei koskaan kierrätykseen”. Se ei ole joka päivän paita vaan silloin kun haluaa pukeutua mageesti tai upeasti, puetaan Shirley päälle. Ja kuten alussa mainitsin, se on upea ja todella juhlava myös juhlahameen kanssa, mutta toimiva ilta-asu myös mustan kapean hameen kanssa.

Vaikka olen kirjoittanut, että Shirley kietaisupaita on loistava mustan alaosan kanssa, niin en sulje pois vaaleaa alaosaakaan

 

ON-OFF Shirley paita

Shirley paidan etuosassa on vuori. Takaosa ja hihat ovat läpikuultavat. Puin kietaisupaidan alle luonnonvalkoisen Hydda topin. Kietaisupaitaa voi käyttää myös ilman toppia, joten silloin rintsikoiden takaosa näkyy, mutta haittaako tuo? Ilman toppia pukisin Shirley paidan alle mustat rintsikat. Kokisin mustat rintsikat tyylikkäämpänä läpikuultavan paidan alla kuin vaaleat.

Hydda toppi on paras toppi aikoihin. Tapaan sanoa, että se on ”second skin”. Se on pehmoinen ja napakka, mutta ei tiukka ja ahdistava. Se ei rullaa lantiolta ylöspäin, mikä on huippu tärkeä asia. Hydda toppia löytyy luonnonvalkoisen lisäksi vitivalkoinen, musta, sininen ja nuderosa.

 

ON-OFF Shirley paita

ON-OFF Shirley paita

Oliko Shirley paita sinulle on- vai off-paita?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Ihan täys kymppi asu. Puserossa on säihkettä, särmää, söpöyttä ja ripaus seksiä.
  Mustat Dream chicit ovat pukevat pöksyt. Neuletakki näyttää juuri sellaiselta, että siihen on kiva kietoutua ja liihottaa helmat hulmuten kaupungilla. Kenkiä vaihtamalla saa asuun myös uutta fiilistä. Olen myyty tähän asuun.
  Ja Kata sä näytät niin säihkyvältä.

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit! Asu on just kuten sanoit! kiitos, uskon että turhan sokerin jättäminen pois on vaikuttanut ihoon vain positiivisesti 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Pusero on varsin näyttävä ja juhlava. Olisi kiva kuulla, millaisen hameen kanssa sen yhdistäisi vaikkapa juhlia ajatellen?

  • Hei Hanna ja kiitos kommentistasi 🙂 Juhlaan yhdistäisin Shirley paidan tyllihameeseen, satiinihameeseen, vekkariin ja midimittaisiin. Mutta myös lyhyemmät hameet käyvät ja nahkahame myös. Mutta midimittaiset ovat aina juhlavampia kuin lyhkäisemmät hameet. Mukavaa illan jatkoa, kata

 3. Tykkään kokonaisuudesta ja aivan ihana pusero, jotain särmää ja voi yhdistellä monella tapaa. Näkisin niin itselläni tuon puseron ja nyt pitää ihan tosissaan miettiä tätä. Tämä kävisi niiden mustien nilkkamittaisten Beckien kanssa.

  • Hei Sisko ja kiitos kommentistasi 🙂 Totta, menee moneen ja paita sopisi tosiaankin Beck-housujen kaveriksi. Mukavaa illan jatkoa, Kata

 4. Ehdottomasti ON 🙂 juuri magee noin rennosti, vähän rikkoa tyylejä keskenään, neuletakki ja tennarit tuon paidan kanssa on loistava, I like it 🙂

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Niin minustakin, ehdoton ON! Ihana kuulla, että tykkää 🙂 Mukavaa torstaita ja viikonloppua, Kata