Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pink Party

Viikko sitten lauantaina juhlimme Pink Partyn merkeissä 50-vuotissynttäreitäni. Kuten julkaisemassani videossa kerroin, on syntymäpäiväni vasta syksymmällä. Meille oli kuitenkin tärkeätä, että koko meidän perhe pystyi osallistumaan juhliin ja siksi aikaistimme juhlia. Poikamme lentää taas Jenkkeihin opiskelujen pariin tänään eli näemme hänet seuraavan kerran vasta jouluna.

Juhliemme teemana oli siis Pink Party. Pukeutumiskoodi oli ”smart casual with twist of pink” ja juhlavieraat olivat noudattaneet koodia hyvin. Usealla miehellä oli pinkki paita, housut tai taskuliina pikkutakissa. Naisilla pinkkiä näkyi mekoissa, kengissä, laukuissa, koruissa jne.

 

Juhlat pidettiin kotonamme, koska halusimme juhlista persoonalliset ja hieman erilaiset. Meillä on suht´ tilava olohuone, keittiö, takkahuone yhdistelmä eli avaraa tilaa on paljon ja ulkotilat katettuine terasseineen ovat tilavat. Mutta voitte arvata, että perheemme puheenaihe viimeisten päivien aikana oli sää. Jos juhlat ovat ravintolassa, ei säällä ole niin merkitystä, mutta kotijuhlissa sillä on iso merkitys. Onneksemme sade loppui viittä vaille neljä, kun juhlat alkoivat klo. 16.00. Jopa aurinko pilkisti pilven takaa ja mikä ihaninta, ilma oli lämmin. Miehillä oli pikkutakit, joten he tarkenivat hyvin ulkona ja naisetkin pärjäsivät yllättävän hyvin. Meillä oli huopia istuinpaikoissa, joihin pystyi kääriytymään, samoin lämpölamput lämmittivät terasseilla.

 

Tässä me naiset olemme kolmessa polvessa. Äitini tuli reippaasti junalla Helsinkiin ja majoittautui hotelliin. Moni kyseli, onko mekkoni liikkeestämme, mutta ei, sieltä se ei ollut. Ostin mekon Floridasta, kun kävimme siellä kesäkuussa. Mekko on luonnonvalkoinen ja siinä on beige vuori, joka kuultaa mekon läpi. Pinkkinä minulla toimi neilikka hiuksissani. Trendyn Nina tuli Vaasasta meidän kotiimme laittamaan naistemme hiukset ja meikin. Olin onnellinen, kun hän tuli. Tiesin, että mikään ei mene pieleen, luotan häneen täysin. Olinkin huipputyytyväinen koko lookkiini, vaikka puntaroinkin vielä edellisiltana mekkoani, mutta se on tyypillistä minua.
Äidillä oli pinkkiä rintakukassa ja Gabilla oli suunnitelmissa myös laittaa pinkki kukka hiuksiin, mutta hänen mekkonsa oli niin näyttävä, että kokonaisuudesta olisi tullut liian runsas, joten hän tyytyi pinkkiin väriin kynsissä.

 

 

Alkumaljana tarjoiltiin Bollingerin rose shamppanjaa, minun lemppariani sekä erilaisia coctailpaloja. Vieraita oli noin 100 henkilöä plus kolme tarjoilijaa ja meidän perhe. Vieraita oli sekä Vaasasta että Helsingistä ja oli mahtavaa, kun niin moni oli päässyt paikalle. Isosta vierasjoukosta huolimatta, kaikki meni hyvin. Terassilla oli itsepalvelu baari, pitopalvelu hoiti ruoat ja seisova pöytä oli rakennettu keittiömme saarekkeeseen. Saareke on iso ja sitä pystyy kiertämään, joten ruokailu sujui jouhevasti. Pientä jonoa toki keräytyi välillä, mutta se ei tahtia haitannut.

 

Otimme perheemme kanssa vieraat vastaan punaisella matolla. Voi niitä ihania lahjoja mitä sain. Mahtavia pinkkikukka-asetelmia, rosaa shampanjaa tuli useita pulloja ja kuinka mahtavia lahjoja tulikaan. Minulla oli lisäksi toivomuksena lahjojen sijaan kartuttaa tiliä, josta rahat ohjataan lyhentymättömänä Roosa nauha-kampanjaan. Tilille tulikin hienosti yli 2000 euroa ja sen summan siirrämme Roosa Nauha keräykseen lokakuussa.

 

 

 

Ivonne ja Joanna tulivat DOPP Vaasasta juhliin, Eija oli jäänyt Vaasaan pitämään liikettä pystyssä. DOPP Helsingin naiset osallistuivat kaikki juhliin ja Satu hoiti juhlien kuvauksen, kiitos Satu :).

 

 

Minua nauratti, kun ensimmäisenä tanssilattialla oli kaikki DOPPin tytöt:) Tytöt rakastavat tanssimista, ihan kuin minäkin. Luulisi tanssista tykkäämisen olleen jopa ehto työhön palkkaamiseen, mutta sitä se ei ole ollut eli pelkkää sattumaa!

 

 

 

Ruoka, joka oli mieheni lapsuudenystävän omistamasta BC Cateringista sai paljon kehuja. Tarjolla oli kylmä saaristolaispöytä lämpimillä perunoilla. Eri sortteja oli noin 13 kappaletta, kala-, kasvis- ja liharuokia. Kattaus oli toteutettu kauniisti. Shampanjalaseihin laitettiin pinkkejä kristallipalloja ja lasien päälle aseteltiin lasilevyt, jonka päällä oli tarjottavia. Kaikki rekvisiitta oli pinkkiä, rosaa ja valkoista. Myös isot ulkona olleet jätti ilmapallot ja ilmapallo rykelmät sekä katosta roikkuneet pom-pomit oli koottu kolmesta väristä. Koristekukat olivat rosia ja pinkkejä hortensioita.

” Kiitös Jörn, mahtava ruoka ja tarjoilut! ”

 

Illan yllätysartistina oli Krista Siegfrids. Oi, Krista on niin ihanan iloinen ja reipas ja veti antaumuksella, saaden erinomaisesti juhlakansan mukaan lauluihin! Lauloimme sydämemme pohjasta mukana ja vidoita lauluista on useita. Hieman naurattaa, kun niitä näin jälkikäteen katselee ja kuuntelee:)

 

Minäkin pääsin lavalle, kun minulle laulettin onnittelulaulu 🙂

 

Ihana Krista 🙂

Kristalle oli rakennettu esiintymislava katoksen alle ja Kristaa säesti kitaristi Ben Vaasasta. Äänitarkkailija oli mukana huolehtien soundeista koko esityksen ajan. Kristan laulun ajan aurinko paistoi ja Runeberg aluskin seilasi ohi. Moni kyseli oliko se järjestetty juttu, mutta sitä se ei ollut.

” Kiitos Krista! Olet ihan huippu artisti! ”

 

Muuten illan musiikista huolehti DJ Rony Rex. Hän oli soittamassa myös DOPP Helsingin avajaisissa maaliskuussa. Rony sai ihmiset tanssilattialle iloisella ja mukaansa tempaavalla musiikillaan ja mitä hauskoja mooveja illan aikana nähtiinkään 🙂

” Kiitos Rony! Tiedät, kuinka juhlakansaa viihdytetään ja saadaan ihmiset tanssilattialle ”

 

Kristan tahtiin 🙂
Kolme kaunotarta! Gabi, Krista ja Ivonne

Oi, nämä kakut! Olin tilannut kakut ”Say It With a Cake-leipomosta”. Löysin heidät instagramista ja siitä lähtien olen ihaillut heidän kakkuluomuksiaan. Kakut ovat kertakaikkiaan upeita! Kakkumme noudattivat naisellista pinkkiteemaa ja yhden kakun sijasta, kakkuja tehtiin kolme, jotka olivat hieman erikokoisia. Kakuissa oli mansikkavadelma marjoja valkosuklaalla. Paitsi, että kakut näyttivät upeilta, ne myös maistuivat ihanilta. Sunnuntaina saimme lapset vielä kakkukesteille 🙂

” Kakut olivat kuin taideteos, niitä ei meinannut malttaa korkata ”


Kakkujen avecina kahvin lisäksi oli tarjolla konjakkia ja likööriä

 

 

Illan pimetessä, Satu sanoi laittavansa kameran pois. Ja hyvä niin, pikkutuntien kuvat ovat ihan turhia:) Kun tein tätä postausta, niin voin vain todeta kuinka mahtavat juhlat meillä oli! Juhlakansa oli niin iloista, sää suosi meitä, tarjottavat oli loistavat ja Krista kruunasi illan. Kiitos kaikista kehuista juhlista, joita olemme saaneet. Te ihanat vieraat teitte juhlistamme ikimuistoiset!

” Jopa taivas oli illalla pinkki! ” 

 

Haluan vielä esitellä muutaman lahjan, jonka sain. Taiteilija Sari Haapaniemi oli maalannut minulle taulun ” Juhlan aika”. Olen Sarin fani, DOPP Helsingistä löytyy hänen teoksensa ja kotonammekin on niitä on useampi. Vaasalaiset ystävämme toivat minulle Charles & Ray Eamesin suunnitteleman kiikkustuolin 🙂 Ihana, pidän siitä todella. Lisäksi sain Katariina Guthwertin yleisurhoollisuusmitalin ihanalta ystävältäni, joka piti minulle puheen antaen erilaisia pinkkejä esineitä, joita ilman en voi elää. Lisäksi sain kuumailmapallolennon, jonka aiomme tehdä perheen kanssa ensi heinäkuussa, kun olemme taas yhdessä. Näistä juhlista on hyvä jatkaa, keskittyen ihanaan arkeen. KIITOS!

 

Tässä runo, jonka meidän lapset olivat kirjoittaneet:

” Näytät meille tien hienoon tulevaisuuteen. Ylpeitä ollaan sinusta, ja myös siitä, että olet äitimme. Aika rientää, mutta rakkautemme ei. Meidän mammamme, olet meille kaikkemme. Älä ikinä muutu. Paljon onnea. Hyvää syntymäpäivää, lapsilta toivottaen. Rakastamme sinua aina ja ikuisesti. ”

Niin minäkin teitä <3

Kategoriat

12 kommenttia

 1. Täydellinen nainen täydellisessä iässä ja mieleenpainuvat juhlatunelmat
  "Vuosikymmeniä viisi takana
  Seuraavaa ei vielä näy
  Edellinen painuu horisonttiin
  Siinä seisot kädet taskuissa
  Taskut täynnä muistoja
  Mietit onko siitä niin kauan
  Katsot ympärillesi ja huomaat
  Kyllä, niin se on
  On täytynyt kulua aikaa
  Saada kaikki nämä ystävät"
  Onnea ja rakkautta seuraavalle vuosikymmenelle!

 2. Hei Minna ja kiitos viestistäsi! Kiva kun sait vinkkejä juhlistamme:) Juhlat olivat rennot ja iloiset, juuri kuten halusinkin. Kotijuhlat ovat rennommat kuin ravintolajuhlat ainakin sen puitteissa, että tarjoilu on seisovasta pöydästä eikä istuta pöydissä. Onnea sinulle myös ja ihania juhlia! Kiva, kun ihmiset järjestävät juhlia:) Kata

 3. Kiitos kun jaoit juhlat meidänkin kanssa kuvien välityksellä! Kauniit juhlat ja kiva tunnelma välittyi niistä! Mukava myös saada vinkkejä niin juhlaan, pukeutumiseen ja rekvisiittaan kun itselläkin tuo samainen syntymäpäivä häämöttää lähitulevaisuudessa! t. Minna

 4. Hei ja kiitos viestistäs! Voi, kaikki meni niin nappiin ja onneksi sääkin suosi meitä lopulta. Vieraat olivat kertakaikkiaan tyylikkäitä, kaikilla on ripaus pinkkiä:) Hyvää elokuun loppua sinulle, Kata

 5. Kiitos ihana Jaana! Mahtavaa, kun tunnelma tulee kuvien välityksellä teille, kiitos kuuluu Sadulle. Ilta oli niin ihana, että hehku tuli ihan itsestään:) Kiitos sinulle ja hyvää syksyn alkua, Kata

 6. Kiitos Kirsi ihanasta viestistäsi! Mitä ylistyssanoja, kiitos! Ihan tippa tulee silmäkulmaan. Äiti on aivan ihana ja niin nuorekas, uskoisiko häntä 80-vuotiaaksi? Olisipa itsekin hänenlaisensa, jos niin kauan saa elää. Oli ihana jakaa upeita kuvia teille, Satu on loistava valokuvaaja. Hän taltio myös tunnelman, ei ainoastaan räpsi kuvia. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle, Kata

 7. Hei Blue Peony! Kiitos viestistäsi, olet oikeassa, ne olivat todella ihanat ja jäivät mieleen:) Hyvää alkavaa syksyä sinulle, Kata

 8. Ihanat juhlat! Hienot järjestelyt ja puitteet, upea päivänsankari ja tyylikkäät vieraat!

 9. Ihania kuvia ja mahtava tunnelma välittyi kuvien sekä tekstin kautta.
  Tyylikkäitä naisia, ihania herkkuja ja illan ehdoton kuningatar olet ehdottomasti sinä. Aikuinen, tyylikäs ja todella kaunis nainen.
  Hehkut elämän tuomaa säihkettä, mitä nuorilla ei ole.
  Jaoit juhlasi kanssamme. Iso halaus sekä onnea että menestystä sinulle elämässäsi.
  t.Jaana

 10. Voi että, aivan sanaton olo tulee kuvistasi, tekstistäsi. Kuvien kautta välittyy tänne asti ihana,lämminhenkinen, leppoisa,onnellinen,iloinen tunnelma. Ja olet todella kaunis juhlamekossasi ja kampauksessasi. Ihanainen äiti mukana ja tyylikkäänä. Tässä tulee aivan sanaton olo. Suorastaan ihailen jälleen sinua. Todella paljon onnentoivotuksia ja hyvää oloa ihanaiselle viisikymppiselle??.Mahtavaa, että jaoit juhlasi myös meidän kanssamme. Kirsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *