Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keltaista syksyyn & joitakin uusia malleja

 

Keltainen on sellainen väri, joka tulee aina silloin tällöin esiin keväisin. Keltainen on sellainen väri, joka kerta kaikkiaan jakaa ihmisten mielipiteet. Keltainen on sellainen väri, jota joko rakastetaan tai inhotaan. Keltainen on sellainen väri, joka ei ole jokaisen tytön väri, mutta kelle se sopii, se on upea.

Keltainen on sellainen väri, joka syksyisin liikkeessä huomataan. Keltainen on sellainen väri, joka saa syksyisin ihmiset ihastelemaan, että ihanaa kun on jotain muutakin kuin mustaa. Keltainen on sellainen väri, josta syksyisin pidetään enemmän kuin keväisin.

 

Villakangashameessa on herkulliset värit. Raidan väri on tummansininen, kun sitä lähemmin tarkastelee. Jos sen haluaa mustana nähdä, niin sekin onnistuu 🙂 Okrankeltainen ja luonnonvalkoinen raikastavat hameen. Hame on klassisen mallinen perushame, jossa on vuori. Hame on villakangasta, joten se soveltuu mainiosti koko talven hameeksi, paksujen sukkisten seuraksi. Hame saa tipahtaa aavistuksen lantiolle, siinä ei ole erillistä vyötärönauhaa.

 

Paita on 100 % viskoosia

Okrankeltaisessa paidassa on taas ne ihanat hihat. Muuten paita on hyvin perusmallinen, pieni yksityiskohta on kauluksessa. Paita on malliltaan suora, joten laitoin sitä hieman hameen vyötärönauhan sisälle, jotta vartalo sai linjaa ja samalla paita lyheni juuri oikean mittaiseksi tälle hameelle. Kapeiden housujen kanssa antaisin paidan roikkua vapaana.

 

Jalassani minulla on Caloun huopapuukkarit. Nämä ovat ihanat jalkaan, lämpöisetkin ne ovat. Huopa on suloisen pehmoista ja koska pohja ei ole puuta, vaan kumiseosta, on niillä helppo kävellä. Ajattelin alkusyksyn käyttää näitä ulkokenkinä ja talvella sisäkenkinä.

 

 

 • Paita More&More € 65,95 koot 34-44 okrankeltainen, minulla on koko 36
 • Ruutuhame More&More € 85,95 koot 34-44 minulla on koko 36
 • Huopapuukkarit Calou € 139,00 koot 36-41 vastaa normaalia kokoa

 

Kukkatoppi on samaa More&Moren klassista mallia, kun meillä on ennenkin ollut. Nämä topit ovat aina suosittuja. Suosio piilee sen leveissä olkaimissa ja kuminauhasta topin helmassa. Toppi laskeutuu viskoosinsa ansiosta hyvin ja on armollinen vartalon keskikohdalle. Topin pohjaväri on tummansininen, jossa on vaaleanharmaata, okrankeltaista ja luumua. Kukkatoppi ei ole suurta kokoa eli voit sovittaa siitä yhden koon isomman kuin normaalisti käytät.

 

Olemme satsanneet tänä syksynä Bessien housuihin. Bessie farkut ovat hieman korkeampia vyötäröltä kuin Macin housut. Bessie ylettyy 1-2 cm navan yläpuolelle. Mallit ovat naisellisia eli niissä on kaarrettu lantionkohta ja kapea vyötärö. Bessiellä on useita lahkeen leveyksiä, on kapeita ja suoria. Nämä Signet ovat Dream skinnyjen ja Dreamin välimaasto. Se tarkoittaa sitä, että ne eivät ole ihan kapeat nilkasta, mutta silti nämä ovat kapeammat lahkeesta kuin Dreamit. Bessiet ovat myös hieman farkkumaisemmat kuin Macin farkut eli kangas on tukevampaa. Koot alkavat 27″ ja päättyvät 33″ ja pituuksia on 30″ ja 32″. Minulla on jalassani koko 27/30.

 

Matsku on 60 % viskoosia ja 40 % polyesteriä

Tämä päälläni oleva kevyt neuletakki on uusi In Wearin malli tälle syksylle. Neuletakissa on shaalikaulus ja istuvat hihat, muuten se on reiluhko malli. Neuletakkia on valmistettu koot XS/S, S/M ja M/L. Minulla on päälläni koko XS/S eli huomaatte, että koko on reilua. Neuletakki ylettyy puoleen reiteen ja siitä on valmistettu viini, tummansininen ja meleerattu beige sekä musta. Kaikki värit löytyvät meidän molemmista liikkeistä.

 

 

Tästä kuvasta näkee lahkeen leveyden

 

 

 • Kukkatoppi More&More € 55,95 koot 34-44
 • Signe farkut Bessie € 99,00 koot 27″-33″
 • Neuletakki In Wear € 79,95
 • Korkkarit Gabor € 79,90

” Suorempi lahje tasapainoittaa lantion kohdan kauniisti ” 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Heippa ja kiitos viestistäsi! jep, keltaista on juuri sopivasti villakangashameessa. Caloun huopapuukkarit ovat todella ihanat jalassa, olen käyttänyt niitä nyt noin viikon joka pv ja niillä jaksaa! Ja minulla on ollut mekko ja paljaat sääret ja hyvin olen pärjännyt huopapuukkareilla. Nyt ei löydy korkkareita mattana, tämä 7 cm on ollut aina meillä lakeerina, matalempaa on nahkaisena. Tervetuloa sovittelemaan, Kata

 2. Upea keltainen paita ja hame! Hameen voisin käydä kokeilemassa, sillä siinä on näin alkuun sopiva annos minulle tuota keltaista, mitä kaupat ovat täynnä.
  Harmaat kengät Super söpöt.=))
  Viininpunainen neuletakki myös ihana sekä samoin More&Moren kukkatoppi, missä myös ripaus keltaista. Farkut näyttävät tyylikkäiltä toimistofarkuilta.
  Gaborin kengät aina yhtä stylet. Löytyykö niitä mattana?